`

toelatingsprosedure

  • 00

    dae

  • 00

    ure

  • 00

    minute

  • 00

    sekondes

STAP 1

Ten einde te kry toelating tot studie in die Oekraïne jy moet aansoek doen om 'n Uitnodigingsbrief. Jy kan aanlyn aansoek doen of aflaai en vul die vorm in en sluit die volgende inligting:

• Volle naam
• Gekose kursus
• Gekose Universiteit, ons sal jou help om te kies die mees geskikte universiteit vir jou.
• Nasionaliteit
• Geboortedatum
• Paspoort nommer
• Permanente adres
• Telefoon kontak nie
• E-pos adres
• 'n hoë gehalte geskandeerde kopie van jou paspoort
• Opvoedkundige dokumente beskikbaar ( Sertifikaat van O vlak / A vlak / SSCE / HSSCE / B / Meestersgraad )

STAP 2

Na die lees van jou aansoek, 'n student verwag word om te betaal vir die versending van die uitnodiging. Alle ander betalings kan betaal by aankoms.

briewe Uitnodiging sal streng gestuur teen betaling.
NOTA: Free invitations impossible in Ukriane.

STAP 3

By die ontvangs van 'n uitnodigingsbrief, die student sal kontak die Oekraïne ambassade in sy / haar land ten einde
aansoek te doen vir die studente visum.
nota: Die meeste Oekraïens ambassades aanvaar gewoonlik student visa aansoeke en uit te reik student visa regdeur
die jaar. In sommige lande is die ambassade begin aanvaar visum aansoeke en kwessies visums tussen 15 Julie
en 15 November. Uitbreidings in hierdie gevalle is gemaak vir die Voorbereiding Program tot November of
Desember.

Die volgende dokumente moet as deel van die visum aansoek proses om die Oekraïense ambassade ingedien:

• 'n vol visum aansoekvorm
• Internasionale paspoort geldig vir een jaar of meer
• Oorspronklike uitnodigingsbrief van die kollege
• Geboortesertifikaat - vertaal in Oekraïens.
• Let wel: Die vertaling is gedoen op die Oekraïense ambassade in 'n klein koste (gewoonlik tussen $60-$85).
• Oorspronklike skoolsertifikate - vertaal in Oekraïens.
• Mediese Sertifikaat uitgereik binne 'n maand van 'n visum aansoek en is vertaal in Oekraïens. dit moet
wees 'n goedgekeurde dokument deur die departement van gesondheid in jou eie land.
• MIV-vigs negatiewe sertifikaat- Uitgereik binne 'n maand van 'n visum aansoek en vertaal in Oekraïens.
Dit moet ook 'n goedgekeurde dokument deur die departement van gesondheid in jou eie land wees.
• Een jaar gesondheidsversekering-Vir sommige lande die versekering nodig is slegs vir die reis periode.

• 'n bankstaat van die borg om hul finansiële vermoë om uitgawes van die student se dra in die Oekraïne bewys.
As die borg is nie die student of hul ouers, 'n borgskap brief gaan benodig word.
• 12 paspoortgrootte foto's (3 * 4 cm)
• 'n Oop retoerkaartjie lug geldig vir een jaar
Na kry die visum e-pos aan ons die geskandeerde kopie van die dokumente in die lys hierbo.
NB: Maak seker dat jy al die nodige dokumente vir die verlaat van jou land. Toetrede tot die Oekraïne sal geweier word indien
jy mis 'n belangrike dokument.
We’ll assist you with the airport pickup and transfers from the international airports in Ukraine. U moet ons in kennis te stel voor of na die kaartjie bespreking sodat ons kan reël vir die bakkie,vandaar asseblief e-pos jou kaartjie kopieer 'n week voor aankoms

Toegang 2017-2018 is oop in die Oekraïne

Alle buitelandse studente is welkom om te studeer in die Oekraïne. Jy kan aansoek doen met Oekraïens Toegang Sentrum.

Toegang kantoor in die Oekraïne

e-pos: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / Telegram: +38 (063) 654-09-52 adres: Nauki Laan 40, 64, Kharkiv, Oekraïne. DOEN NOU AANSOEK
Doen aanlyn aansoek Global Toegang Sentrum Kontakte en ondersteuning