`

Přijímací řízení

  • 00

    dny

  • 00

    hodiny

  • 00

    zápis

  • 00

    sekundy

KROK 1

Pro získání přijetí ke studiu na Ukrajině musíte požádat o Zvací dopis. Můžeš zažádat online nebo stáhnout a vyplnit formulář a musí obsahovat následující údaje:

• Celé jméno
• Požadovaná kurz
• Požadovaná univerzitní Budeme vám pomůže vybrat nejvhodnější univerzitu pro vás.
• Národnost
• Datum narození
• Cestovní pas č
• Stálá adresa
• Telefonní kontakt no
• Emailová adresa
• Vysoce kvalitní naskenovaná kopie pasu
• Vzdělávací dostupné dokumenty ( Certifikát O úrovni / úrovni / SSCE / HSSCE / bakalářské / magisterské )

KROK 2

Po posouzení Vaší žádosti, student bude muset zaplatit za poštovné pozvání. Všechny ostatní platby může být vyplacena při příjezdu.

Pozvánka dopisy bude zaslán přísně po zaplacení.
POZNÁMKA: Free invitations impossible in Ukriane.

KROK 3

Po obdržení zvací dopis, student obrátit na velvyslanectví Ukrajiny ve svém / její země za účelem
platí pro studentské vízum.
Poznámka: Většina ukrajinských velvyslanectví obvykle přijímá žádosti o studentské vízum a otázka studentské vízum po celou dobu
rok. V některých zemích velvyslanectví začne přijímat žádosti o víza a vydává víza mezi 15. červencem
a 15.listopadu. Rozšíření v těchto případech jsou pro přípravný kurz až do listopadu nebo
prosinec.

Tyto dokumenty by měly být předloženy do ukrajinského velvyslanectví jako součást procesu žádosti o udělení víza:

• Formulář žádosti o vízum vyplněn
• Mezinárodní cestovní pas platný po dobu jednoho roku nebo déle
• Původní zvací dopis z koleje
• Rodné - Přeloženo do ukrajinštiny.
• Poznámka: Překlad se provádí na ukrajinské ambasádě v malé náklady (obvykle mezi $60-$85).
• Původní vysvědčení - Přeloženo do ukrajinštiny.
• lékařské osvědčení vydaná do jednoho měsíce od žádosti o vízum a je přeložen do ukrajinštiny. Tento mošt
být schválený dokument ministerstva zdravotnictví ve vaší zemi.
• HIV-AIDS negativní osvědčení- Vydáno do jednoho měsíce od žádosti o vízum a přeloženy do ukrajinštiny.
To musí být také schválený dokument podle ministerstva zdravotnictví ve vaší zemi.
• Jeden rok zdravotního pojištění-V některých zemích je pojištění nutná je pouze po dobu, která cestuje.

• Výpis z bankovního účtu od sponzora prokázat svou finanční schopnost nést náklady studentovy na Ukrajině.
V případě, že zadavatel není student nebo jejich rodiče, sponzorská dopis se bude požadována.
• 12 velikost pasu obrázky (3 * 4 cm)
• Otevřený zpáteční letenka platné po dobu jednoho roku
Po získání vízovou e-mailem nám naskenovanou kopii dokumentů ve výše uvedeném seznamu.
NB: Ujistěte se, že máte všechny potřebné dokumenty před odchodem své země. Vstup do Ukrajiny bude odepřen, jestliže
vám chybí důležitý dokument.
We’ll assist you with the airport pickup and transfers from the international airports in Ukraine. Musíte nás informovat před nebo po rezervaci jízdenky, takže jsme schopni zajistit pro vyzvednutí,tedy laskavě email kopírovat vaše vstupenka týden před příjezdem

Přijetí 2017-2018 je otevřen na Ukrajině

Všichni zahraniční studenti jsou vítáni studovat na Ukrajině. Můžete použít s ukrajinským přijímacího střediska.

Přijímací kancelář na Ukrajině

E-mail: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / Telegram: +38 (063) 654-09-52 Adresa: nauki Avenue 40, 64, Charkov, Ukrajina. PLATÍ SE
Zažádat online Globální přijímacího střediska Kontakty & Support