`
Υποβάλλετε αίτηση ηλεκτρονικά
Υποβάλλετε αίτηση ηλεκτρονικά

Visa & Μετανάστευση

Σχετικά ουκρανική είσοδος Κέντρο. Μελέτη στην Ουκρανία
  • 00

    ημέρες

  • 00

    ώρες

  • 00

    λεπτά

  • 00

    δευτερόλεπτα

Τα έγγραφα που απαιτούνται για την ουκρανική βίζα:

  • Γεμιστά Έντυπο Αίτησης Visa (Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε)
  • Διεθνές Passport (ισχύει όχι λιγότερο από ένα έτος)
  • Original Invitation Letter from University through Ukrainian Admission Center
  • Πιστοποιητικό γέννησης (θα πρέπει να είναι με Apostille σφραγίδα ή επικυρωμένα από το Υπουργείο Εξωτερικών και μεταφράζεται στην ουκρανική γλώσσα)
  • Πιστοποιητικά αρχική Σχολή (επίπεδο O / SSCE / HSSC , Πτυχίο ή Μεταπτυχιακό εάν είναι διαθέσιμο) (θα πρέπει να είναι με Apostille σφραγίδα ή επικυρωμένα από το Υπουργείο Εξωτερικών και μεταφράζεται στην ουκρανική γλώσσα)
  • Γενική Ιατρική Βεβαίωση Fitness (θα πρέπει να είναι με Apostille σφραγίδα ή επικυρωμένα από το Υπουργείο Εξωτερικών και μεταφράζεται στην ουκρανική γλώσσα)
  • Επιστολή έγκρισης από το Υπουργείο Παιδείας (Για τη Δυτική Αφρική Νιγηρία )
  • γενική Διεύθυνση Υγείας- Ιατρικό πιστοποιητικό που εκδίδεται τουλάχιστον δύο μήνες πριν από την είσοδο στο Ουκρανία .
  • Μεταφράζεται στην ουκρανική γλώσσα και επικυρωμένα από συμβολαιογράφο ή ουκρανική πρεσβεία (Πρέπει να νομιμοποιηθούν από το Υπουργείο Υγείας για τη Δυτική Αφρική , Νιγηρία )
  • Ιατρικό πιστοποιητικό που δείχνει την απουσία του AIDS / HIV (θα πρέπει να είναι με Apostille σφραγίδα ή επικυρωμένα από το Υπουργείο Εξωτερικών και μεταφράζεται στην ουκρανική γλώσσα)
  • Ασφάλισης Υγείας καλύπτουν το ένα έτος / για ορισμένες χώρες μόνο για Ταξιδεύοντας περίοδο
  • Επιστολή χορηγίας από τους γονείς / Πρόσωπο που πρόκειται να φέρει τα έξοδα για το μαθητή κατά τη διάρκεια της παραμονής / σπουδάζουν στην Ουκρανία . (Δεν είναι μια κατάσταση για όλες τις εθνικότητες)
  • Τράπεζα δήλωση να αποδεικνύουν τη χρηματοπιστωτική ικανότητα. (Δεν είναι μια κατάσταση για όλες τις εθνικότητες)
  • 8 φωτογραφίες μεγέθους διαβατηρίου (3.5 Χ 4.5)
  • Προς και από το Αεροπορικό εισιτήριο ισχύει για ένα έτος.
  • Visa Επιβεβαίωση επιστολή που απέστειλε στην Πρεσβεία από το Υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας
  • Ο φοιτητής θα πρέπει να ελέγξετε με την Πρεσβεία της Ουκρανίας στη χώρα του / της μόνιμης / προσωρινής διαμονής. Ουκρανική Πρεσβεία δεν απαιτεί ρωσική / Ουκρανίας μετάφρασης για ορισμένες Εθνοτήτων.

Admission 2017-2018 είναι ανοιχτή στην Ουκρανία

Όλα ξένους φοιτητές είναι ευπρόσδεκτοι να σπουδάσουν στην Ουκρανία. Μπορείτε να εφαρμόσετε με την ουκρανική είσοδος Κέντρο.

γραφείο είσοδος στην Ουκρανία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ua@admission.center Διεύθυνση: Avenue nauki 40, 64, Kharkiv, Ουκρανία. ΚΆΝΕ ΑΊΤΗΣΗ ΤΏΡΑ
Υποβάλλετε αίτηση ηλεκτρονικά Παγκόσμιο Κέντρο Είσοδος Επαφές & Υποστήριξη