`
درخواست آنلاین
درخواست آنلاین

شرایط پذیرش

درباره مرکز پذیرش اوکراین. تحصیل در اوکراین
  • 00

    روزها

  • 00

    ساعت ها

  • 00

    دقایق

  • 00

    ثانیه

اعتبار گذرنامه نباید کمتر از 1 سال مدارک تحصیلی (سطح O / SSCE / HSSC, کارشناسی یا کارشناسی ارشد در صورت موجود بودن). فرم درخواست را پر حروف بزرگ (اینجا کلیک کنید برای دانلود فرم درخواست ), اما خیلی بیشتر آسان تر به درخواست آنلاین (فرم درخواست در این مورد لازم نیست)

پست الکترونیکی با اسکن اسناد در بالا ذکر شد باید اطلاعات زیر را به ترتیب شامل

  • نام, نام میانی و نام خانوادگی ملیت
  • تاریخ & محل تولد
  • ارتباط جنسی
  • شماره پاسپورت
  • اعتبار گذرنامه (تاریخ صدور & انقضاء)
  • آدرس دائمی
  • آدرس موقت / آدرس فعلی (اگر از آدرس دائمی)

برنامه پذیرش

دانشگاه های اوکراین شروع به صدور "دعوت نامه" از ماه مارس / آوریل هر سال.

ما برنامه های کاربردی برای قبول تحصیل در دانشگاه های اوکراین تمام سال. ما امن "دعوت نامه" برای دانش آموزان که از طریق ما اعمال می شود قبل از آن و صدور "دعوت نامه" خود را از انتخاب / دانشگاه توصیه می شود به ترتیب. دانشگاه حفظ صدور "دعوت نامه" نامه های از ماه مارس / آوریل-نوامبر (عمدتا به دسامبر گسترش). پس از ماه مارس / آوریل, طول میکشه در حدود 3 روز کاری به صدور "دعوت به مطالعه" نامه ای از یک انتخاب / دانشگاه توصیه می شود.

* سرویس پیک سریع "تی ان تی", "DHL", "فدرال اکسپرس" و یا EMS ارائه "دعوت به مطالعه" نامه در 4 به 5 روزهای کاری. هزینه خدمات پیک 100 $ آمریکا است.

طبقات از 1st سپتامبر آغاز. دانشجویان خارجی مجاز برای پیوستن به خود زبان انگلیسی متوسط ​​برنامه تا نوامبر 15. دانش آموزان پس از رسیدن پس از نوامبر 15 می توانید برنامهی آمادهسازی تنها ملحق. اینجا کلیک کنید برای جزئیات بیشتر در مورد برنامه مقدماتی.

* همه حق عضویت در بدو ورود در اوکراین پرداخت به جز هزینه "دعوت نامه" 300 $ آمریکا & هزینه پیک "TNT", "DHL", فدرال اکسپرس و یا EMS US $ 100 i.e. مجموع 400 $ آمریکا . این مقدار به ما از طریق اتحادیه های غربی و یا پول گرم و انتقال بانکی پرداخت می شود. برای استاد / سطح دکترا “دعوتنامه” هزینه 400 $ آمریکا و اتهامات پیک آوردن در کل به 500 $ آمریکا به صف مقابل پرداخت می شود.

دانش آموزان باید همیشه آدرس پستی معتبر خود را ارائه & شماره های تماس در فرم درخواست.

پس از دریافت دعوت نامه

دانش آموز باید تماس اوکراین سفارت در خود / کشور خود را به منظور درخواست برای ویزای دانشجویی. اوکراین سفارت شروع به پذیرش برنامه های کاربردی ویزای دانشجویی و صدور ویزای دانشجویی از مه / ژوئن و صدور تا نوامبر 15. در برخی از کشورها اوکراین سفارت شروع به کار با نرم افزار ویزای دانشجویی و صدور ویزای دانشجویی توسط 15 اوت - 15 نوامبر (معمولا آن را تا دسامبر / ژانویه تمدید). مدارک زیر را باید در اوکراین سفارت ارسال برای به دست آوردن ویزای دانشجویی,

مدارک مورد نیاز در هنگام ورود:

فرودگاه بین المللی توصیه می شود در اوکراین : کیف (فرودگاه Boryspol), Dnepropetrovsk از, اودسا و خارکف.

دانش آموز باید مطمئن شوید که از آوردن تمام پرداخت و اسناد و مدارک ذکر شده در زیر در غیر این صورت اوکراین مهاجرت سازمان می تواند او را / ورود او را رد و اخراج به / کشور خود او باشد دانش آموز باید شهریه کامل را, هزینه اقامت و سایر هزینه (پول نقد و یا سفر چک) ذکر شده در دوره & هزینه برای انتخاب برنامه / دانشگاه. دانش آموز است به فرودگاه مهاجرت مقامات در مورد شهریه و سایر هزینه های سوال. دانش آموز باید مقداری پول اضافی را برای استفاده شخصی نگه دارید تا. لطفا هزینه زندگی برای کسب اطلاعات بیشتر.

  • Internationall گذرنامه / سفر سند با اوکراین ویزا بر روی آن (معتبر و نه کمتر از یک سال)
  • اصل دعوت نامه از دانشگاه
  • شناسنامه , ترجمه به زبان اوکراینی و قانونی توسط دفتر اسناد رسمی یا اوکراین سفارت. (دانش آموز موضوع را به ترجمه کردن مدارک به اوکراین است اگر اوکراین سفارت ترجمه مورد نیاز در زمان صدور ویزا)
  • گواهینامه ها مدرسه اصلی ( سطح O / SSCE / HSSC, کارشناسی یا کارشناسی ارشد در صورت موجود بودن ) به زبان اوکراینی ترجمه و قانونی توسط دفتر اسناد رسمی و یا سفارت اوکراین (دانش آموز موضوع را به ترجمه کردن مدارک به اوکراین است اگر اوکراین سفارت ترجمه مورد نیاز در زمان صدور ویزا)
  • سلامت عمومی- گواهی پزشکی قبل از ورود در به اوکراین حداقل دو ماه صادر به زبان اوکراینی ترجمه و قانونی توسط دفتر اسناد رسمی و یا سفارت اوکراین. (دانش آموز موضوع را به ترجمه کردن مدارک به اوکراین است اگر اوکراین سفارت ترجمه مورد نیاز در زمان صدور ویزا)
  • HIV- ایدز گواهی منفی قبل از ورود ترجمه شده به زبان اوکراین حداقل دو ماه صادر و قانونی توسط دفتر اسناد رسمی سفارت عمومی یا اوکراین. (دانش آموز موضوع را به ترجمه کردن مدارک به اوکراین است اگر اوکراین سفارت ترجمه مورد نیاز در زمان صدور ویزا)
  • بیمه بهداشت و درمان را پوشش یک سال / برای برخی از کشورها تنها برای دوره سفر
  • نامه حمایت از پدر و مادر / فردی که میخواهد به تحمل هزینه های دانشجویی در طول اقامت / تحصیل در اوکراین . (این یک شرط برای تمام ملیت ها نیست)
  • بیانیه بانک برای اثبات توانایی مالی. (این یک شرط برای تمام ملیت ها نیست)
  • 12 عکس اندازه گذرنامه (3 * 4 سانتی متر )
  • هوا بلیط برای یک سال معتبر, باید به پس وپیش می شود
  • کارت مهاجرت باید در دانش آموز در بدو ورود به اوکراین را پر و در طول اقامت در اوکراین ذخیره نگه داشته.
  • دانش آموز باید آن را به مقامات اداره مهاجرت تولید در هنگام بازگشت به خانه یا سفر به خارج از کشور.

پذیرش 2017-2018 در اوکراین باز است

همه دانشجویان خارجی خوش آمدید به تحصیل در اوکراین. شما می توانید با مرکز پذیرش اوکراین اعمال.

دفتر پذیرش در اوکراین

پست الکترونیک: ua@admission.center وایبر / واتساپ:(+380)-68-811-08-39 نشانی: Nauki خیابان 40, 64, خارکف, اوکراین. درخواست کن
درخواست آنلاین مرکز پذیرش جهانی اطلاعات تماس و پشتیبانی