`
הגש בקשה מקוונת
הגש בקשה מקוונת

דרישות קבלה

אודות מרכז הודאה אוקראיני. עיון ב אוקראינה
  • 00

    ימים

  • 00

    hours

  • 00

    דקות

  • 00

    שניות

תוקפו של הדרכון צריך לא יפחת מ עבור 1 מסמכים בשנה חינוכיים (O רמה / SSCE / HSSC, ראשון או מאסטר תואר אם זמין). טופס בקשה מלא באותיות גדולות (לחץ כאן להוריד טופס בקשה ), אבל הרבה יותר קל הגש בקשה מקוונת (טופס בקשה לא נדרש במקרה זה)

דוא עם סריקות של מסמכים כנ"ל אמור להכיל הפרטים הבאים בהתאמה

  • שֵׁם, שם התיכון האזרחות משפחה
  • תַאֲרִיך & מקום לידה
  • מִין
  • מספר דרכון
  • תוקף דרכון (יום הוצאה לאור & תְפוּגָה)
  • כתובת קבועה
  • כתובת Temporary / כתובת נוכחית (אם שונה מכתובת קבע)

בתוספת דמי כניסה

אוניברסיטות אוקראיניות להתחיל להנפיק "מכתב הזמנה" מחודש מרץ / אפריל בכל שנה.

אנו מקבלים בקשות מחקר באוניברסיטאות אוקראינית כל השנה. אנו בטוחים "הזמנת מכתבים" לסטודנטים המבקשים דרכנו מוקדם ולהנפיק "מכתבי ההזמנה" שלהם מאוניברסיטות נבחרו / מומלצות בהתאמה. האוניברסיטות ממשיכות הנפקת "מכתבי ההזמנה" מכתבי מרץ / אפריל כדי בנובמבר (הוארך בעיקר עד דצמבר). לאחר מרץ / אפריל, זה לוקח בערך 3 ימי עבודה להוציא "הזמנה לחקר" מכתב של נבחר / מומלץ אוניברסיטת.

* שירות שליחים מהיר "TNT", "DHL", "פדקס" או EMS לספק את "הזמנה לחקר" מכתב בתוך 4 ל 5 ימי עבודה. עלות שירות שליחים היא 100 $ בארה"ב.

השיעורים מתחילים מ -1 בספטמבר. סטודנטים זרים מורשים להצטרף תוכניות בינוני האנגלית שלהם עד לתאריך 15 בנובמבר של. סטודנטים המגיעים לאחר 15 של בנובמבר יכול להצטרף תוכנית המכינה רק. לחץ כאן לקבלת פרטים נוספים על מכינה.

* כל הדמים משולמים בעת ההגעה באוקראינה למעט העלות של "מכתב הזמנה" 300 US $ & העלות של שליח "TNT", "DHL", FedEx או EMS 100 $ בארה"ב פשוט, כלומר. סך של 400 $ בארה"ב . סכום זה משולם לנו באמצעות ווסטרן יוניון או כסף גראם או העברה בנקאית. מאסטר / PhD רמה “מכתב הזמנה” עולה 400 $ בארה"ב מייקר בלדר הביא את הסך 500 $ ארה"ב שישולם מראש.

התלמידים צריכים תמיד לספק כתובת הדואר התקפה שלהם & מספרי קשר על Application form.

עם קבלת מכתב הזמנה

התלמיד צריך ליצור קשר שגרירות אוקראינה בו / המדינה על מנת לה להגיש בקשה לויזת הסטודנט. שגרירות אוקראינה מתחילה לקבל בקשות סטודנט ויזה ולהנפיק סטודנט ויזה ממאי / יוני ולשמור הנפקה עד נובמבר ה -15. יש מדינות שבהן שגרירות אוקראינה מתחיל לעבוד עם הגשת בקשה לויזת סטודנט ולהנפיק סטודנט ויזה על ידי 15 אוגוסט - 15 נובמבר (בדרך כלל הוא מוארך עד דצמבר / ינואר). בעקבות מסמכים יש להגיש באוקראינה שגרירות להשיג ויזת סטודנט,

המסמכים הנדרשים על הגעה:

שדות תעופה בינלאומיים מומלצים באוקראינה : קייב (התעופה Boryspol), דנייפרופטרובסק, אודסה חרקוב.

התלמיד חייב להיות בטוח להביא את כל התשלומים ומסמכים המוזכרים להלן אחרת רשות ההגירה אוקראינה יכול לסרב לו / הכניסה אותה ויגרשו חזרה לארץ שלו / שלה על הסטודנט להביא מלוא שכר הלימוד, דמי אירוח וחיובים אחרים (מזומן או המחאות מסעות) המוזכרים קורסים & עלויות עבור תוכנית / אוניברסיטה נבחר. הסטודנט מוטל בספק על ידי תעופת הגירת רשויות על שכר לימוד וחיובים אחרים. התלמיד חייב להביא קצת כסף עבור אישי לשמור על קשר. בקר עלות Living למידע נוסף.

  • Internationall דרכון / נסיעה מסמך עם אוקראינה ויזה עליו (תקף נתראה פעם." "לא פחות משנה)
  • מכתב הזמנה מקורית של האוניברסיטה
  • תעודת לידה , תורגם לשפה ו לחוקי אוקראינית על ידי נוטריון ציבורי או שגרירות אוקראינה. (הסטודנט כפוף להביא מסמכים מתורגמים אוקראינה אם אוקראינה שגרירות נדרשת תרגומים במועד הנפקת ויזה)
  • תעודות בית הספר מקוריות ( O רמה / SSCE / HSSC, ראשון או מאסטר תואר אם זמין ) מתורגם לשפה ו לחוקי אוקראינית על ידי נוטריון ציבורי או שגרירות אוקראינה (הסטודנט כפוף להביא מסמכים מתורגמים אוקראינה אם אוקראינה שגרירות נדרשת תרגומים במועד הנפקת ויזה)
  • בריאות כללית- רפואית הונפקה תעודה לפחות חודשים לפני הכניסה ב לאוקראינה מתורגמת לשפה אוקראינית לחוקי על ידי נוטריון ציבורי או שגרירות אוקראינה. (הסטודנט כפוף להביא מסמכים מתורגמים אוקראינה אם אוקראינה שגרירות נדרשת תרגומים במועד הנפקת ויזה)
  • HIV- תעודת האיידס שלילית הוציאה לפחות חודשים לפני הכניסה המתורגמת לשפה אוקראינית לחוקית ידי שגרירות ציבורית או אוקראינית ונוטריון. (הסטודנט כפוף להביא מסמכים מתורגמים אוקראינה אם אוקראינה שגרירות נדרשת תרגומים במועד הנפקת ויזה)
  • ביטוח בריאות מכסת שנה / בארצות מסוימות בלבד עבור נסיעת תקופה
  • מכתב חסות מן ההורים / מי הולך לשאת בהוצאות עבור תלמיד במהלך שהייה / לומד באוקראינה . (זה אינו תנאי לכל הלאומים)
  • הצהרת הבנק להוכיח יכולת כלכלית. (זה אינו תנאי לכל הלאומים)
  • 12 תמונות פספורט (3 * 4 ס"מ )
  • אוויר כרטיס תקף למשך שנה אחת, חייב להיות מכאן לשם
  • כרטיס הגירה צריך למלא אותו על ידי סטודנט עם הגעה לאוקראינה והמשיך הציל במהלך השהייה באוקראינה.
  • הסטודנט חייב לייצר אותו לרשויות ההגירה כאשר חוזרים הביתה או נסיעה מחוץ למדינה.

הוֹדָאָה 2017-2018 פתוח באוקראינה

כל הסטודנטים הזרים מוזמנים ללמוד באוקראינה. ניתן להחיל עם מרכז קבלה אוקראיני.

הודאת משרדים באוקראינה

אֶלֶקטרוֹנִי: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / מברק: +38 (063) 654-09-52 Address: Nauki Avenue 40, 64, חרקוב, אוקראינה. הגש בקשה כעת
הגש בקשה מקוונת מרכז הקבלה העולמי מגעים ותמיכה