:
About

Admission.Center

Admission.Center is international worldwide organization that helps foreing students with admission and studying abroad.

Admission.Center makes international students life very comfort and pleasure.

We'll help you to choose university. We guarantee your admission. We guarantee student visa for you.

Welcome to official

Ukrainian Diakoni Center

Ukrainian Diakoni Center is officialy registred and approved by Ministry of Education, Science Youth and sports of Ukraine.

Ukrainian Diakoni Center helps student application procedures, visas, accommodation, adaptation and information for learning 100% in English language courses, Russia or Ukrainian as a foreign language.

Ukrainian Diakoni Center can help you to choose the best university and course specially for you. We will consult you about educational program, admission process, tuition fees, life in the city of university and a lot of other useful things.

Ukrainian Diakoni Center assists students with invitation letter and getting visa. All students, that make admission via Ukrainian Admission Center will always get visa.

Ukrainian Diakoni Center helps undergraduate and postgraduate students.

Application via Ukrainian Diakoni Center has benefits:

  • Payment on arrival
  • The lowest tuition fees in Europe
  • Very cheap accommodation
  • Cheap living expenses and a lot of useful tips about it
  • Cheap and guarantee VISA
  • Education in european universities
  • A lot of others

Ukrainian Diakoni Center will guide you through all steps you need to take in order to study and get education in Ukraine with comfort.

siswa ngandika

Testimoni

siswa manca tresna dadi bagéan saka komunitas pendidikan ukrainian. Diakoni liwat diakoni Center Ukrainia njamin nomer amba bonus kanggo siswa manca.

  • Rajsekr Kabeh Rahasia

    India

    Aku iki looking for kesempatan kanggo njaluk pendidikan ing Eropah. Nanging pilihan akeh agen ndadekake kula edan. Matur nuwun sing ana Diakoni Center. Iku abilyty sampurna kanggo mahasiswa sing kepengin sinau ing luar negeri. Karo kabeh iku gampang lan prasaja, lan ora perlu sumelang bab linuwih saka agen.

  • Aderinoye Raheemat

    Nigeria

    Ukrainian Diakoni Center, Aku arep ngomong thanks gedhe kanggo kabeh tim. Sampeyan wis nggawe diakoni gampang lan comfort. Aku wis sawetara ngedeni nalika aku teka kanggo Ukraina. Nanging Ukrainia Diakoni Center mbantu kula karo kabeh. Aku ora masalah kene ing kabeh. Great thanks kanggo kabeh Staff Diakoni Center Ukrainian.

  • Thanks mambu Mungoshi

    Zimbabwe

    Aku ing Ukraina. Aku njupuk pendidikan medical. proses diakoni kanggo gampang banget. Aku tak visa tanpa masalah. aku seneng. Matur nuwun Ukrainia Diakoni Center. PS: bonus ing rawuh ana sange. Padha mbantu kula dadi luwih ing manggen ing Ukraina. Sing paling apik lan sing tenan Care babagan siswa.

facts bab Diakoni Center

Diakoni Center organisasi sing mbantu mahasiswa kanggo njaluk pendidikan luar negeri

  • 2,987

    siswa
  • 56

    negara
  • 952

    universities
  • 100%

    njamin diakoni
  • 100%

    njamin visa
  • 100%

    njamin karir

diakoni 2017-2018 mbukak ing Ukraina

Kabeh siswa manca sing olèh sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa aplikasi karo Diakoni Center Ukrainian.

Kantor diakoni ing Ukraina

email: ua@admission.center Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraina. aplikasi SAIKI
aplikasi online Diakoni Center Global Kontak & Support