:

diakoni 2017-2018

About Diakoni Center Ukrainian. Study ing Ukraina
  • 00

    dina

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Siswa Dear,

Ukrainian Diakoni Center pleased kanggo ngumumke sing kita nerbitake “Huruf Undangan kanggo Study” kanggo 2017-2018 taun akademik wis.

Mahasiswa sing kasengsem kanggo sinau ing Ukraina universities kudu ngirim dokumen sing’ saiki bakal mindai kanggo kita saiki.

You can aplikasi online SAIKI.

Kindly nerusake kita kualitas dhuwur salinan Scanned langit dokumen ing ngisor iki, Reply email iki. Formulir Aplikasi kapenuhan (karo alamat bener permanen / saiki pos lan nomer telpon) Passport International, kaca with lan data ing (document lelungan) Documents pendidikan dhuwur ( Certificate of tingkat O / A tingkat / SSCE / HSSCE / sarjana / Master ).

diakoni 2017-2018 mbukak ing Ukraina

Kabeh siswa manca sing olèh sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa aplikasi karo Diakoni Center Ukrainian.

Kantor diakoni ing Ukraina

email: ua@admission.center Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraina. aplikasi SAIKI
aplikasi online Diakoni Center Global Kontak & Support