`

proses diakoni

About Diakoni Center Ukrainian. Study ing Ukraina
  • 00

    dina

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

STEP 1: CARA Njaluk Undangan LETTER

Kanggo invitation letter from any University of Ukraine we require the following documents:

  • Copy of International passport
  • Copy of High School Certificate
  • Copy of Bachelor Degree (yen mahasiswa wis nglamar kanggo gelar Master kang)
  • Invitation charges 350 US $
  • Courier Charges 100 US $

Sampeyan bisa ngirim kita dokumen dening email utawa liwat Aplikasi wangun online.
Sampeyan bisa mindhah pembayaran kanggo kita dening Transfer Bank, Western Union or by MoneyGram.
Sawise nampa dokumen lan pembayaran. Kita bakal ngirim layang undhangan, layang diakoni lan visa support huruf dening kurir.

STEP 2: VISA

Sawisé njupuk layang undhangan saka Ukrainian Diakoni Center students should contact the Embassy Ukrainian cedhak utawa Konsulat.
Siswa bisa hubungi kantor wakil lokal uga kanggo informasi visa lan padha bakal ngewangi mahasiswa kanggo visa sing. Student ngirim aplikasi kanggo Embassy Ukrainian karo dokumen ing ngisor iki:

  • Original Invitation letter
  • Original international passport (bener kanggo setahun)
  • Higher Secondary School certificate (diterjemahaké basa Ukrainia)
  • Birth Certificate (diterjemahaké basa Ukrainia)
  • Certificate Medical nuduhake anané Aids / HIV (diterjemahaké basa Ukrainia) • Certificate Medical nuduhake fitness fisik lan mental (diterjemahaké basa Ukrainia)
  • 8 ukuran passport Photos

STEP 3:rawuh

Sawisé njupuk visa saka Embassy Ukrainia utawa Konsulat, siswa kudu ngandhani kita bab / rincian pesawat dheweke karo tanggal lan rawuh wektu. Salah wakil kita bakal nampa mahasiswa ing bandara. Ing kasus mahasiswa ora bakal ngandhani kita bab kang / dheweke rawuh, / dheweke bakal diboyong maneh kanggo kelairan.

diakoni 2017-2018 mbukak ing Ukraina

Kabeh siswa manca sing olèh sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa aplikasi karo Diakoni Center Ukrainian.

Kantor diakoni ing Ukraina

email: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / Telegram: +38 (063) 654-09-52 Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraina. aplikasi SAIKI
aplikasi online Diakoni Center Global Kontak & Support