`

Requirements diakoni

About Diakoni Center Ukrainian. Study ing Ukraina
  • 00

    dina

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Validitas Passport ngirim ora kurang saka kanggo 1 taun Documents Educational (tingkat O / SSCE / HSSC, Sarjana utawa Master Degree yen kasedhiya). Formulir Aplikasi kapenuhan ing ibukutha huruf (click here to download Application Form ), nanging luwih gampang kanggo aplikasi online (wangun aplikasi ora dibutuhake ing kasus iki)

The E-mail karo saiki bakal mindai saka dokumen kasebut ndhuwur kudu ngemot informasi iki mungguh

  • jeneng, jeneng tengah lan Negara Surname
  • tanggal & Panggonan lair
  • sex
  • nomer passport
  • sah passport (tanggal Jeksa Agung bisa ngetokake & daluwarsa)
  • alamat permanen
  • alamat Temporary / alamat Saiki (yen beda saka alamat permanen)

Jadwal diakoni

Universities Ukrainian miwiti ngetokake "Undangan Letter" saka Maret / April saben taun.

We nampa aplikasi kanggo Study in Ukrainian Universities kabeh taun. We ngamanake "Undangan Huruf" kanggo murid sing aplikasi liwat kita sadurungé lan ngetokake sing "Undangan Huruf" saka milih / Universities dianjurake mungguh. Universitas supaya nerbitake "Undangan Huruf" aksara saka Maret / April kanggo November (biasane lengkap kanggo Desember). Sawise Maret / April, iku njupuk bab 3 apa dina kanggo ngetokake "Undangan kanggo sinau" layang saka milih / dianjurake University.

* Walanda kurir "TNT", "DHL", "FedEx" utawa EMS ngirim "Undangan kanggo sinau" Letter ing 4 kanggo 5 apa dina. Biaya layanan kurir 100 $ US.

Kelas miwiti saka 1st September. siswa manca sing diijini kanggo nggabungake Inggris Sedheng Programmes sing nganti 15 November. Siswa sampun sawise 15 November bisa nggabungake Program Preparatory mung. Klik kene kanggo katrangan bab Program Preparatory.

* Kabeh iuran sing mbayar ing rawuh ing Ukraina kajaba biaya "Letter Undangan" 300 $ US & biaya kurir "TNT", "DHL", FedEx utawa EMS 100 $ US i.e. total 400 $ US . jumlah iki mbayar kanggo kita liwat Western Union utawa Money Gram utawa Transfer Bank. For Master/ PhD Level “layang Undangan” costs 400$US and courier charges brining the total to 500$US to be paid upfront.

Para mahasiswa kudu tansah nyedhiyani alamat pos bener sing & nomer kontak ing wangun aplikasi.

Senadyan Nampa layang Undangan

mahasiswa kudu ngontak Ukraina embassy kang / negara dheweke supaya aplikasi kanggo visa pelajar. Ukraina embassy wiwit nrima Student Visa Aplikasi lan Jeksa Agung bisa ngetokake Student Visa saka Mei / Juni lan tetep nerbitake nganti 15 November. Ing sawetara negara Ukraina embassy wiwit nggarap Aplikasi Student Visa lan Jeksa Agung bisa ngetokake Student Visa dening 15 Agustus 15 November (biasane iku wis lengkap kanggo Desember / Januari). dokumen ing ngisor iki kudu diajukake ing Ukraina Embassy diwenehi Visa Student,

Dokumen sing ing Arrival:

Recommended Bandara International ing Ukraina : Kyiv (Airport Boryspol), Dnepropetrovsk, Odessa lan Kharkiv.

mahasiswa kudu manawa nggawa kabeh Pembayaran lan Documents kasebut ing ngisor iki digunakake Ukraina Kebangsaan Authority bisa nolak wong / Entry dheweke lan nundhung bali marang / negara dheweke mahasiswa kudu nggawa ragad Tuition lengkap, ragad akomodasi lan biaya liyane (Awis utawa Cheques Travel) kasebut ing Lapangan & Biaya kanggo milih program / universitas. mahasiswa wis ditakokake dening Airport Panguwasa Kebangsaan bab ragad Tuition lan biaya liyane. mahasiswa kudu nggawa dhuwit ekstra kanggo njaga pribadi munggah. Bukaken Living Cost kanggo informasi luwih lengkap.

  • Internationall Passport / Traveling document karo Ukraina Visa ing (bener Nanging Petrus kurang saka setahun)
  • Letter Undangan Original Universitas
  • Birth Certificate , Translated into basa Ukrainia lan legalized dening Notaris Public utawa Ukraina Embassy. (mahasiswa tundhuk nggawa dokumen dijarwakake kanggo Ukraina yen Ukraina Embassy dibutuhake jarwan ing wektu kang nerbitake Visa)
  • Certificates School Original ( tingkat O / SSCE / HSSC, Sarjana utawa Master Degree yen kasedhiya ) diterjemahaké basa Ukrainia lan legalized dening Notaris Public utawa Embassy Ukrainian (mahasiswa tundhuk nggawa dokumen dijarwakake kanggo Ukraina yen Ukraina Embassy dibutuhake jarwan ing wektu kang nerbitake Visa)
  • Health Umum- Certificate Medical ditanggepi rong sasi sadurunge ngleboke menyang Ukraina dijarwakake menyang basa Ukrainia lan legalized dening Notaris Public utawa Embassy Ukrainian. (mahasiswa tundhuk nggawa dokumen dijarwakake kanggo Ukraina yen Ukraina Embassy dibutuhake jarwan ing wektu kang nerbitake Visa)
  • HIV- AIDS Certificate Negative ditanggepi rong sasi sadurunge ngleboke diterjemahaké Ukrainian Language lan legalized dening Embassy Public utawa Ukrainian Notaris. (mahasiswa tundhuk nggawa dokumen dijarwakake kanggo Ukraina yen Ukraina Embassy dibutuhake jarwan ing wektu kang nerbitake Visa)
  • Health Insurance panutup setahun / kanggo sawetara negara mung kanggo Traveling wektu
  • Letter Sponsorship saka tuwa / Person sing arep metokake expenses kanggo mahasiswa sak Tetep / sinau ing Ukraina . (Iku ora kondisi kanggo kabeh Kant)
  • Statement Bank mbuktekaken kemampuan financial. (Iku ora kondisi kanggo kabeh Kant)
  • 12 foto ukuran passport (3 * 4 cm )
  • Air Ticket bener kanggo setahun, kudu Kanggo lan Fro
  • kertu Migration kudu kapenuhan ing dening mahasiswa ing rawuh kanggo Ukraina lan katahan disimpen sak Tetep ing Ukraina.
  • mahasiswa kudu gawé iku kanggo Panguwasa Kebangsaan nalika kondur utawa lelungan metu saka negara.

diakoni 2017-2018 mbukak ing Ukraina

Kabeh siswa manca sing olèh sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa aplikasi karo Diakoni Center Ukrainian.

Kantor diakoni ing Ukraina

email: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / Telegram: +38 (063) 654-09-52 Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraina. aplikasi SAIKI
aplikasi online Diakoni Center Global Kontak & Support