:

aplikasi online

About Diakoni Center Ukrainian. Study ing Ukraina
  • 00

    dina

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Sampeyan ora perlu kanggo pass TOEFL, SAT, jamb, IELTS, NABTEB, etc yen aplikasi kanggo universitas liwat resmi Ukrainian Diakoni Center kita.
Yen duwe masalah karo wangun aplikasi sing bisa tansah hubungi kita liwat email: ukraine.admission.center@gmail.com

Mangga isi ing wangun ing Inggris mung.

Jeneng ngarep


Jeneng liya (surname)


Tanggal lair


Natioinality panjenengan


Address


panjenengan negara


panjenengan Email


nomer passport


nomer telpon


basa Prefered sinau
InggrisRussianUkrainian


Program dienggo kanggo sinau


latar mburi pendidikan


komentar


lampiran:
Mangga, masang salinan passport lan Certificate Sekolah(utawa document liyane babagan pendidikan)











Yen duwe masalah karo wangun aplikasi sing bisa tansah hubungi kita liwat email: ukraine.admission.center@gmail.com
Aja lali kanggo tindakake kita ing Facebook, Twitter lan Google+ kanggo njaluk bonus free sange.

diakoni 2018-2019 mbukak ing Ukraina

Kabeh siswa manca sing olèh sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa aplikasi karo Diakoni Center Ukrainian.

Kantor diakoni ing Ukraina

email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraina. aplikasi SAIKI
aplikasi online Diakoni Center Global Kontak & Support