`

aplikasi online

About Diakoni Center Ukrainian. Study ing Ukraina
  • 00

    dina

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

You don’t need to pass TOEFL, SAT, jamb, IELTS, NABTEB, etc yen aplikasi kanggo universitas liwat resmi Ukrainian Diakoni Center kita.
Yen duwe masalah karo wangun aplikasi sing bisa tansah hubungi kita liwat email: ukraine@admission.center

Mangga isi ing wangun ing Inggris mung.

 

 

Alexa pelamar

Informasi iki dibutuhake dening universities kanggo diakoni lan visa support

Alexa Course

Tell us about your desire

Preparatory course only for those students, that want to study in russian medium. No preparatory required for education in english.

If you don't know just left this field empty. We'll recommend you the best option.

dokumen

Mangga ngirim dokumen sing dibutuhake kanggo nanggepi cepet lan proses diakoni luwih gampang

Browse ...

ukuran maksimum 10MB

Browse ...

ukuran maksimum 10MB

Browse ...

Duwe dokumen tambahan? Kirimi wong banget

Browse ...

Duwe dokumen tambahan? Kirimi wong banget

informasi tambahan
Mangga ngenteni ...

Yen duwe masalah karo wangun aplikasi sing bisa tansah hubungi kita liwat email: ukraine@admission.center
Aja lali kanggo tindakake kita ing Facebook, Twitter lan Google+ kanggo njaluk bonus free sange.

diakoni 2017-2018 mbukak ing Ukraina

Kabeh siswa manca sing olèh sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa aplikasi karo Diakoni Center Ukrainian.

Kantor diakoni ing Ukraina

email: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / Telegram: +38 (063) 654-09-52 Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraina. aplikasi SAIKI
aplikasi online Diakoni Center Global Kontak & Support