:

Teknik Biomedis Bachelor

Study Biomedical Engineering in Ukraine
  • 00

    dina

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Sarjana Degree Duration: 4 taun
Master Degree Duration: 2 taun
Medium instruction: Inggris
ragad kuliah break mudhun kanggo 1 taun st.

 

kuliah FeesBisa mbayar ing rawuh ing Ukraina
3700$
ragad kuliah 2800$
Accommodation 700$
insurance Kebangsaan 100$
insurance kesehatan 100$
Fees UACBisa mbayar ing rawuh ing Ukraina
1000$
Fees UAC 800$
pilihan Airport 100$
Transfer kanggo universitas 100$

Total rega taun kapisan 5300$

Kapindho lan taun iku 2900$

Click here to apply now to study Biomedical Engineering in Ukraine

diakoni 2017-2018 mbukak ing Ukraina

Kabeh siswa manca sing olèh sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa aplikasi karo Diakoni Center Ukrainian.

Kantor diakoni ing Ukraina

email: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / Telegram: +38 (063) 654-09-52 Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraina. aplikasi SAIKI
aplikasi online Diakoni Center Global Kontak & Support