:

Bonus saka Diakoni Center Ukrainian

Bonus kanggo siswa manca ing Ukraina. Diakoni Ukrainia Center brochure
  • 00

    dina

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Nggunakake sevices saka Diakoni Ukrainia Center resmi wis akèh keuntungan.

Bonus utama:

  • organisasi Ukrainia resmi
  • Cara paling aman kanggo diakoni online
  • dijamin diakoni
  • visa dijamin
  • Ora overpayment
  • Kabeh proses aplikasi cetha lan mahasiswa bisa trek proses diakoni sing.
  • Ukrainian Diakoni Center minangka bagean saka Pusat Diakoni internasional.

Iku bagéan resmi. Lan punika bonus sange kanggo mahasiswa sing kita tindakake ing Facebook, Twitter lan Google+.

  • Free bandara pilihan*
  • Free transfer kanggo universitas*
  • demo kutha Free*
  • Brochure karo akèh tips migunani kanggo mahasiswa manca ing Ukraina lan kutha sinau khusus saka Ukrainian Diakoni Center*
  • nomer telpon seluler Ukranian

*sauntara kasedhiya
 

diakoni 2018-2019 mbukak ing Ukraina

Kabeh siswa manca sing olèh sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa aplikasi karo Diakoni Center Ukrainian.

Kantor diakoni ing Ukraina

email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraina. aplikasi SAIKI
aplikasi online Diakoni Center Global Kontak & Support