:

Bisnis & Management courses

Economics courses in Ukrainian universities
  • 00

    dina

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

International Finance

Duration: 4 taun

Medium instruction : Inggris

ragad kuliah break mudhun kanggo 1 taun st.

Fee Tuition 1750$US
* biaya layang Undangan 250$US
* Biaya Jasa Kurir 50$US
Visa Support / Konfirmasi
(dikirim menyang Ukraina Embassies ing lokasi mahasiswa kang liwat Mentri Luar Negeri. We menehi salinan iku kanggo mahasiswa uga.)
50$US
biaya Health Insurance 50$US
biaya Insurance Kebangsaan 50$US
ragad Hostel (iku bisa beda-beda luhur beda, kudu reconfirm) 600$US saben taun akademik
Diakoni lan Registration ragad 50$US
Biaya Consultancy tenan kita 500$US
Airport Pick munggah 100$US
Transport sekolah 50$US
Total paket 3500$US

ragad kuliah saka 2 kanggo taun final karo akomodasi 2500$US saben taun


MBA

Duration 2 taun

Medium instruction: Inggris

ragad kuliah break mudhun kanggo 1 taun st.

Fee Tuition 2500$US
* biaya layang Undangan 250$US
* Biaya Jasa Kurir 50$US
Visa Support / Konfirmasi
(dikirim menyang Ukraina Embassies ing lokasi mahasiswa kang liwat Mentri Luar Negeri. We menehi salinan iku kanggo mahasiswa uga. )
50$US
biaya Health Insurance 50$US
biaya Insurance Kebangsaan 50$US
ragad Hostel (iku bisa beda-beda luhur beda, kudu reconfirm) 600$US saben taun akademik
Diakoni lan Registration ragad 50$US
Biaya Consultancy tenan kita 500$US
Airport Pick munggah 100$US
Transport sekolah 50$US
Total paket 4250$US

 

Tuition fee 2nd year with accommodation 3200$US

Applicants who completed Bachelor degrees from outside Ukraine, are accepted after a compulsory procedure of certification of their degree from Ministry of Education of Ukraine. Complete procedure takes not more than 2 sasi. During ceritification procedure the candidate learns the language training course.


Accounting & Audits

Duration 4 taun

Medium instruction : Inggris

ragad kuliah break mudhun kanggo 1 taun st.

Fee Tuition 2000$US
* biaya layang Undangan 300$US
* Biaya Jasa Kurir 100$US
Visa Support/Confirmation
(dikirim menyang Ukraina Embassies ing lokasi mahasiswa kang liwat Mentri Luar Negeri. We menehi salinan iku kanggo mahasiswa uga)
100$US
biaya Health Insurance 100$US
biaya Insurance Kebangsaan 100$US
ragad Hostel (iku bisa beda-beda luhur beda, kudu reconfirm) 300$US saben taun akademik
Diakoni lan Registration ragad 100$US
Biaya Consultancy tenan kita 800$US
Airport Pick munggah 100$US
Transport sekolah 100$US
Total paket 4000$US

ragad kuliah saka 2 kanggo taun final karo akomodasi 2300$US saben taun


Economic cybernetics

Duration: 4 taun

Medium instruction : Inggris

ragad kuliah break mudhun kanggo 1 taun st.

Fee Tuition 2300$US
* biaya layang Undangan 250$US
* Biaya Jasa Kurir 50$US
Visa Support / Konfirmasi
(dikirim menyang Ukraina Embassies ing lokasi mahasiswa kang liwat Mentri Luar Negeri. We menehi salinan iku kanggo mahasiswa uga.)
50$US
biaya Health Insurance 50$US
biaya Insurance Kebangsaan 50$US
ragad Hostel (iku bisa beda-beda luhur beda, kudu reconfirm) 600$US saben taun akademik
Diakoni lan Registration ragad 50$US
Biaya Consultancy tenan kita 500$US
Airport Pick munggah 100$US
Transport sekolah 50$US
Total paket 4350$US

ragad kuliah saka 2 kanggo taun final karo akomodasi 2900$US saben taun

Universities cadangan hak kanggo ngganti ragad kuliah tanpa kabar kanggo perusahaan intermediary, sing tansah hubungi kita kantor kanggo ragad kuliah saiki.


Business administration

Int’l Economics/ Int’l Business/Business Management/ Economics and Management/Banking and Finance/ Finance and Credit/Business Administration/ Marketing/ Accounting & Audit/ Management of Organization/Hotel and Tourism Management.

Sarjana Degree Duration: 4 taun

Master Degree Duration: 2 taun (ragad kuliah 3000USD / taun, lan expenses aneka kanggo tn 1st mung karo akomodasi: 700USD)

Medium instruction: Inggris

ragad kuliah break mudhun kanggo 1 taun st.

Fee Tuition 2500$US
* biaya layang Undangan 250$US
* Biaya Jasa Kurir 50$US
Visa Support/Confirmation
(dikirim menyang Ukraina Embassies ing lokasi mahasiswa kang liwat Mentri Luar Negeri. We menehi salinan iku kanggo mahasiswa uga.)
100$US
biaya Health Insurance 100$US
biaya Insurance Kebangsaan 100$US
ragad Hostel (iku bisa beda-beda luhur beda, kudu reconfirm) 700$US saben taun akademik
Diakoni lan Registration ragad 100$US
Biaya Consultancy tenan kita 700$US
Airport Pick munggah 100$US
Transport sekolah 100$US
Total paket 4800$US

ragad kuliah saka 2 kanggo taun final karo akomodasi 2500$US saben taun


Hotel & Tourism Management

Sarjana Degree Duration: 4 taun

Master Degree Duration: 2 taun(ragad kuliah 2000USD / taun, lan expenses aneka kanggo tn 1st mung karo akomodasi: 750USD)

Medium instruction : Inggris

ragad kuliah break mudhun kanggo 1 taun st.

Fee Tuition 1750$US
* biaya layang Undangan 250$US
* Biaya Jasa Kurir 50$US
Visa Support / Konfirmasi
(dikirim menyang Ukraina Embassies ing lokasi mahasiswa kang liwat Mentri Luar Negeri. We menehi salinan iku kanggo mahasiswa uga.)
500$US
biaya Health Insurance 50$US
biaya Insurance Kebangsaan 50$US
ragad Hostel (iku bisa beda-beda luhur beda, kudu reconfirm) 600$US saben taun akademik
Diakoni lan Registration ragad 50$US
Biaya Consultancy tenan kita 500$US
Airport Pick munggah 100$US
Transport sekolah 50$US
Total paket 4050$US

ragad kuliah saka 2 kanggo taun final karo akomodasi 2500$US saben taun

Universities cadangan hak kanggo ngganti ragad kuliah tanpa kabar kanggo perusahaan intermediary, sing tansah hubungi kita kantor kanggo ragad kuliah saiki.


Ekonomi International

Int’l Economics/ Int’l Business/Business Management/ Economics and Management/Banking and Finance/ Finance and Credit/Business Administration/ Marketing/ Accounting & Audit/ Management of Organization/Hotel and Tourism Management.

Sarjana Degree Duration: 4 taun

Master Degree Duration: 2 taun(Tuition ragad 2600USD / taun, lan expenses aneka kanggo tn 1st mung karo akomodasi: 750USD)

Medium instruction : Inggris

ragad kuliah break mudhun kanggo taun 1st.

Fee Tuition 1750$US
* biaya layang Undangan 250$US
* Biaya Jasa Kurir 50$US
Visa Support biaya / Konfirmasi
(dikirim menyang Ukraina Embassies elektronik ing siswa’ lokasi liwat Mentri Luar Negeri. We menehi salinan sing Visa Support / Konfirmasi kanggo siswa uga.)
50$US
biaya Health Insurance 50$US
Insurance Kebangsaan: 50$US
ragad Hostel(kamar mentas dibangun luwih becik lan uga pepak, wong loro ing kamar) 600$US saben taun akademik
Diakoni lan Registration ragad 50$US
Biaya Consultancy tenan kita 500$US
Airport Pick munggah 100$US
Transport sekolah 50$US
Total paket 3500$US

ragad kuliah saka taun 2 kanggo taun final 2500$US saben taun kalebu akomodasi.

Universities cadangan hak kanggo ngganti ragad kuliah tanpa kabar kanggo perusahaan intermediary, sing tansah hubungi kita kantor kanggo ragad kuliah saiki.

diakoni 2017-2018 mbukak ing Ukraina

Kabeh siswa manca sing olèh sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa aplikasi karo Diakoni Center Ukrainian.

Kantor diakoni ing Ukraina

email: ua@admission.center Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraina. aplikasi SAIKI
aplikasi online Diakoni Center Global Kontak & Support