:

Dentistry / Stomatology Bachelor

  • 00

    dina

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Course Duration 5 taun, ing universitas kelas donya
degree dianugerahi: Specialist dental
Pharmacy PG (degree D Pharmacy): 2 taun
Medium instruction : Inggris
pengakuan: USMLE, weteng, WHO, US, MCI, PMDC, Kabeh Medical dewan Afrika
ragad kuliah break mudhun kanggo taun 1st.

kuliah FeesBisa mbayar ing rawuh ing Ukraina
4900$
ragad kuliah 4000$
Accommodation 700$
insurance Kebangsaan 100$
insurance kesehatan 100$
Fees UACBisa mbayar ing rawuh ing Ukraina
1200$
Fees UAC 1000$
pilihan Airport 100$
Transfer kanggo universitas 100$

Total rega taun kapisan 6600$

Kapindho lan taun iku 4700$

Klik kene kanggo aplikasi saiki sinau Dentistry / Stomatology ing Ukraina

Sinau Dentistry in Ukraina. Iku mesthi limang taun. Murid diajari profil medical lan biologi dhasar lan dhisiplin Clinical kanggo Dentistry. On completion saka sinau lulusan sing dianugerahi "Diploma saka Doctor" utawa sarjana saka BDS. Murid diajari disiplin teori lan Clinical kayata stomatology babagan pengobatan lan orthopedic. Departemen iki uga dilengkapi ing syarat-syarat latar, peralatan, aids memulang. A rumah sakit piwulang ing tengah kutha wis dimuat karo patients. Siswa sinau masalah utama Dentistry: caries dental, Periodontitis lan penyakit saka membran mucous ing growong tutuk. Tugas utama fakultas punika sempurno pendidikan Dentistry luwih. fakultas sedaya proses pendidikan ngarahke ing ngaktifake kemampuan kognitif siswa, ngembangaken pakulinan kanggo pendidikan & riset lan gabungke pendekatan Creative kanggo kegiatan profesional. fakultas mbantu siswa diwenehi kawruh banget ing lapangan dental. Iku mundak akeh lan develops, nresep kabeh paling, saka pengalaman karya universitas. Universitas uga nawakake mesthi lulusan kirim lan latihan Clinical ing Dentistry.
Klik kene kanggo aplikasi saiki sinau Dentistry / Stomatology ing Ukraina

diakoni 2017-2018 mbukak ing Ukraina

Kabeh siswa manca sing olèh sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa aplikasi karo Diakoni Center Ukrainian.

Kantor diakoni ing Ukraina

email: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / Telegram: +38 (063) 654-09-52 Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraina. aplikasi SAIKI
aplikasi online Diakoni Center Global Kontak & Support