:

Engineering Kursus

Kursus Engineering ing Ukraina. Study in universities technical
  • 00

    dina

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Civil, Construction utawa Arsitektur Engineering

Sarjana Degree Duration: 4 taun

Master Degree Duration: 2 taun(Tuition ragad 3500USD / taun, lan expenses aneka kanggo tn 1st mung karo akomodasi: 2150USD)

Medium instruction : Inggris

ragad kuliah break mudhun kanggo taun 1st.

Fee Tuition 2300$US
* biaya layang Undangan 250$US
* Biaya Jasa Kurir 100$US
Visa Support biaya / Konfirmasi
(dikirim menyang Ukraina Embassies elektronik ing siswa’ lokasi liwat Mentri Luar Negeri. We menehi salinan sing Visa Support / Konfirmasi kanggo siswa uga.)
100$US
biaya Health Insurance 50$US
Insurance Kebangsaan: 50$US
ragad Hostel (kamar mentas dibangun luwih becik lan uga pepak, wong loro ing kamar) 300$US saben taun akademik
Diakoni lan Registration ragad 100$US
Biaya Consultancy tenan kita 800$US
Airport Pick munggah 100$US
Transport sekolah 100$US
Total paket 4200$US

ragad kuliah saka taun 2 kanggo taun final 2600$US saben akomodasi taun kalebu.


Mining Engineeing

Sarjana Degree Duration: 4 taun

Master Degree Duration: 2 taun(Tuition ragad 3500USD / taun, lan expenses aneka kanggo tn 1st mung karo akomodasi: 2150USD)

Medium instruction : Inggris

ragad kuliah break mudhun kanggo taun 1st.

Fee Tuition 2700$US
* biaya layang Undangan 300$US
* Biaya Jasa Kurir 100$US
Visa Support biaya / Konfirmasi
(dikirim menyang Ukraina Embassies elektronik ing siswa’ lokasi liwat Mentri Luar Negeri. We menehi salinan sing Visa Support / Konfirmasi kanggo siswa uga.)
100$US
biaya Health Insurance 100$US
Insurance Kebangsaan: 100$US
ragad Hostel (kamar mentas dibangun luwih becik lan uga pepak, wong loro ing kamar) 600$US saben taun akademik
Diakoni lan Registration ragad 100$US
Biaya Consultancy tenan kita 900$US
Airport Pick munggah 100$US
Transport sekolah 100$US
Total paket 5200$US

ragad kuliah saka taun 2 kanggo taun final 3000$US saben akomodasi taun kalebu.


Teknik Listrik & Electronics

Sarjana Degree Duration: 4 taun

Master Degree Duration: 2 taun(ragad kuliah 2600USD / taun, lan expenses aneka kanggo tn 1st mung karo akomodasi: 750USD)

Medium instruction : Inggris

ragad kuliah break mudhun kanggo 1 taun st.

Fee Tuition 2300$US
* biaya Undangan 250$US
* biaya Jasa Kurir 50$US
Visa Support biaya / Konfirmasi
(dikirim menyang Ukraina Embassies elektronik ing siswa’ lokasi liwat Mentri Luar Negeri. We menehi salinan sing Visa Support / Konfirmasi kanggo siswa uga.)
50$US
biaya Health Insurance 50$US
Insurance Kebangsaan 50$US
ragad Hostel (Beda-beda kanggo sawetara Universities) 600$US siji taun
Diakoni lan Registration ragad 50$US
Biaya Consultancy tenan kita 500$US
Airport Pick munggah 100$US
Transport sekolah 50$US
Total paket 4050$US

ragad kuliah saka taun 2 kanggo taun final 3000$US saben taun kalebu akomodasi


Telekomunikasi

Sarjana Degree Duration: 4 taun

Master Degree Duration: 2 taun

Medium instruction: Inggris

ragad kuliah break mudhun kanggo 1 taun st.

Fee Tuition 2500$US
* biaya layang Undangan 300$US
* Biaya Jasa Kurir 100$US
Visa Support / Konfirmasi
(dikirim menyang Ukraina Embassies ing lokasi mahasiswa kang liwat Mentri Luar Negeri. We menehi salinan iku kanggo mahasiswa uga.)
100$US
biaya Health Insurance 100$US
ragad Hostel (iku bisa beda-beda luhur beda, kudu reconfirm) 500$US saben taun akademik
Diakoni lan Registration ragad 50$US
Biaya Consultancy tenan kita 700$US
Airport Pick munggah 100$US
Transport sekolah 50$US
Total paket 4600$US

ragad kuliah saka 2 kanggo taun final karo akomodasi 3000$US saben taun


Teknologi informasi (BSc. & MSc.)

Komputer Ilmu Komputer Sistem / / Komputer lan Networks / Teknologi Informasi / Engineering Software / Warung / Komunikasi Massa, Teknik Mesin, Listrik / Engineering Electronics, Civil / Engineering, Engineering automobile, Oil and Gas / Petroleum Engineering

Sarjana Degree Duration: 4 taun

Master Degree Duration: 2 taun(ragad kuliah 2600EUR / taun, lan expenses aneka kanggo tn 1st mung karo akomodasi: 2150USD)

Medium instruction : Inggris

ragad kuliah break mudhun kanggo 1 taun st.

Fee Tuition 2300$US
* biaya layang Undangan 250$US
* Biaya Jasa Kurir 50$US
Visa Support / Konfirmasi
(dikirim menyang Ukraina Embassies ing lokasi mahasiswa kang liwat Mentri Luar Negeri. We menehi salinan iku kanggo mahasiswa uga)
50$US
biaya Health Insurance 50$US
biaya Health Insurance 50$US
ragad Hostel (iku bisa beda-beda luhur beda, kudu reconfirm) 600$US saben taun akademik
Diakoni lan Registration ragad 50$US
Biaya Consultancy tenan kita 500$US
Airport Pick munggah 100$US
Transport sekolah 50$US
Total paket 4050$US

ragad kuliah saka 2 kanggo taun final karo akomodasi 3000$US saben taun

Universities cadangan hak kanggo ngganti ragad kuliah tanpa kabar kanggo perusahaan intermediary, sing tansah hubungi kita kantor kanggo ragad kuliah saiki.


Teknik Mesin (BSc. & MSc.)

Sarjana Degree Duration: 4 taun

Master Degree Duration: 2 taun (ragad kuliah 2600EUR / taun, lan expenses aneka kanggo taun 1st mung karo akomodasi: 2150USD)

Medium instruction: Inggris

ragad kuliah break mudhun kanggo 1 taun st.

Fee Tuition 2650$US
* biaya Undangan 300$US
* biaya Jasa Kurir 100$US
Visa Support biaya / Konfirmasi
(dikirim menyang Ukraina Embassies elektronik ing siswa’ lokasi liwat Mentri Luar Negeri. We menehi salinan sing Visa Support / Konfirmasi kanggo siswa uga.)
100$US
biaya Health Insurance 100$US
Insurance Kebangsaan 100$US
ragad Hostel (Beda-beda kanggo sawetara Universities) 500$US siji taun
Diakoni lan Registration ragad 50$US
Biaya Consultancy tenan kita 700$US
Airport Pick munggah 100$US
Transport sekolah 50$US
Total paket 4750$US

ragad kuliah saka taun 2 kanggo taun final 3200$US saben taun kalebu akomodasi


Sistem Komputer lan Networks (BSc & MSc.)

Komputer Ilmu Komputer Sistem / / Komputer lan Networks / Teknologi Informasi / Engineering Software / Warung / Komunikasi Massa, Teknik Mesin, Listrik / Engineering Electronics, Civil / Engineering, Engineering automobile, Oil and Gas / Petroleum Engineering

Sarjana Degree Duration: 4 taun

Master Degree Duration: 2 taun (ragad kuliah 2600EUR / taun, lan expenses aneka kanggo tn 1st mung karo akomodasi: 2150USD)

Medium instruction : Inggris

ragad kuliah break mudhun kanggo 1 taun st.

Fee Tuition 2300$US
* biaya layang Undangan 250$US
* Biaya Jasa Kurir 50$US
Visa Support / Konfirmasi
(dikirim menyang Ukraina Embassies ing lokasi mahasiswa kang liwat Mentri Luar Negeri. We menehi salinan iku kanggo mahasiswa uga)
50$US
biaya Health Insurance 50$US
biaya Insurance Kebangsaan 50$US
ragad Hostel (iku bisa beda-beda luhur beda, kudu reconfirm) 600$US saben taun a6ademic
Diakoni lan Registration ragad 50$US
Biaya Consultancy tenan kita 500$US
Airport Pick munggah 100$US
Transport sekolah 50$US
Total paket 4050$US

ragad kuliah saka 2 kanggo taun final karo akomodasi 3000$US saben taun

Universities cadangan hak kanggo ngganti ragad kuliah tanpa kabar kanggo perusahaan intermediary, sing tansah hubungi kita kantor kanggo ragad kuliah saiki.


Aeronautica Aviation Aerospace Pasinaon Engineering

Sarjana Degree Duration: 4 taun

Master Degree Duration: 2 taun

Medium instruction: Inggris

ragad kuliah break mudhun kanggo 1 taun st.

Fee Tuition 2300$US
* biaya Undangan 250$US
* biaya Jasa Kurir 50$US
Visa Support biaya / Konfirmasi
(dikirim menyang Ukraina Embassies elektronik ing siswa’ lokasi liwat Mentri Luar Negeri. We menehi salinan sing Visa Support / Konfirmasi kanggo siswa uga.)
100$US
biaya Health Insurance 50$US
Insurance Kebangsaan 50$US
ragad Hostel (Beda-beda kanggo sawetara Universities) 500$US siji taun
Diakoni lan Registration ragad
Biaya Consultancy tenan kita 800$US
Airport Pick munggah 100$US
Transport sekolah 100$US
Total Package of 4300$US

ragad kuliah saka taun 2 kanggo taun final 2800$US saben akomodasi taun kalebu


Teknik Mesin (BSc. & MSc.)

Sarjana Degree Duration: 4 taun

Master Degree Duration: 2 taun (ragad kuliah 2600EUR / taun, lan expenses aneka kanggo taun 1st mung karo akomodasi: 2150USD)

Medium instruction: Inggris

ragad kuliah break mudhun kanggo 1 taun st.

Fee Tuition 2650$US
* biaya Undangan 300$US
* biaya Jasa Kurir 100$US
Visa Support biaya / Konfirmasi
(dikirim menyang Ukraina Embassies elektronik ing siswa’ lokasi liwat Mentri Luar Negeri. We menehi salinan sing Visa Support / Konfirmasi kanggo siswa uga.)
100$US
biaya Health Insurance 100$US
Insurance Kebangsaan 100$US
ragad Hostel (Beda-beda kanggo sawetara Universities) 500$US siji taun
Diakoni lan Registration ragad 50$US
Biaya Consultancy tenan kita 700$US
Airport Pick munggah 100$US
Transport sekolah 50$US
Total paket 4750$US

ragad kuliah saka taun 2 kanggo taun final 3200$US saben taun kalebu akomodasi


Oil and Gas / Petroleum Engineering

Sarjana Degree Duration: 4 taun

Master Degree Duration: 2 taun

Medium instruction: Inggris

ragad kuliah break mudhun kanggo 1 taun st.

Fee Tuition 2300$US
* biaya layang Undangan 300$US
* Biaya Jasa Kurir 100$US
Visa Support / Konfirmasi
(dikirim menyang Ukraina Embassies ing lokasi mahasiswa kang liwat Mentri Luar Negeri. We menehi salinan iku kanggo mahasiswa uga)
100$US
biaya Health Insurance 100$US
ragad Hostel (kamar mentas dibangun luwih becik lan uga pepak, wong loro ing kamar) 500$US saben taun akademik
Diakoni lan Registration ragad 50$US
Biaya Consultancy tenan kita 700$US
Airport Pick munggah 100$US
Transport sekolah 50$US
Total paket 4300$US

ragad kuliah saka 2 kanggo taun final karo akomodasi 3000$US saben taun


Teknik Komputer (BSc. & MSc.)

Ilmu Komputer / Teknik Komputer Sistem / Komputer lan Networks / Teknologi Informasi / Software Engineering

Sarjana Degree Duration: 4 taun

Master Degree Duration: 2 taun(Tuition ragad 2600USD / taun, lan expenses aneka kanggo tn 1st mung karo akomodasi: 700USD)

Medium instruction : Inggris

ragad kuliah break mudhun kanggo taun 1st.

Fee Tuition 2300$US
* biaya layang Undangan 250$US
* Biaya Jasa Kurir 50$US
Visa Support biaya / Konfirmasi
(dikirim menyang Ukraina Embassies elektronik ing siswa’ lokasi liwat Mentri Luar Negeri. We menehi salinan sing Visa Support / Konfirmasi kanggo siswa uga.)
50$US
biaya Health Insurance 50$US
Insurance Kebangsaan: 50$US
ragad Hostel (kamar mentas dibangun luwih becik lan uga pepak, wong loro ing kamar) 500$US saben taun akademik
Diakoni lan Registration ragad 50$US
Biaya Consultancy tenan kita 500$US
Airport Pick munggah 100$US
Transport sekolah 50$US
Total paket 4050$US

ragad kuliah saka taun 2 kanggo taun final 3000$US saben akomodasi taun kalebu.

Universities cadangan hak kanggo ngganti ragad kuliah tanpa kabar kanggo perusahaan intermediary, sing tansah hubungi kita kantor kanggo ragad kuliah saiki.


Ilmu Komputer (BSc. & MSc.)

Komputer Ilmu Komputer Sistem / / Komputer lan Networks / Teknologi Informasi / Engineering Software / Warung / Komunikasi Massa, Teknik Mesin, Listrik / Engineering Electronics, Civil / Engineering, Engineering automobile, Oil and Gas / Petroleum Engineering

Sarjana Degree Duration: 4 taun

Master Degree Duration: 2 taun(ragad kuliah 2600EUR / taun, lan expenses aneka kanggo tn 1st mung karo akomodasi: 2150USD)

Medium instruction : Inggris

ragad kuliah break mudhun kanggo taun 1st.

Fee Tuition 2500$US
* biaya layang Undangan 300$US
* Biaya Jasa Kurir 100$US
Visa Support biaya / Konfirmasi
(dikirim menyang Ukraina Embassies elektronik ing siswa’ lokasi liwat Mentri Luar Negeri. We menehi salinan sing Visa Support / Konfirmasi kanggo siswa uga.)
100$US
biaya Health Insurance 100$US
Insurance Kebangsaan: 100$US
ragad Hostel (kamar mentas dibangun luwih becik lan uga pepak, wong loro ing kamar) 600$US saben taun akademik
Diakoni lan Registration ragad 100$US
Biaya Consultancy tenan kita 700$US
Airport Pick munggah 100$US
Transport sekolah 100$US
Total paket 4800$US

ragad kuliah saka taun 2 kanggo taun final 3000$US saben taun kalebu akomodasi.


training Cisco (program certificate)

training Cisco diwenehi ing Ukraina global dikenali lan mahasiswa sing kasedhiya karo “Certificates internasional bener” ing completion saka siji utawa kabeh program.

Language of instruction: Latihan Cisco sumadhiya nèng basa

tanggal wiwitan Course: Sembarang wektu watara taun

requirement minimal: Sembarang diploma komputer, Dêmak utawa jurusan Master ing sembarang utama.

Duration kanggo ngrampungake Cisco: 2 taun. Nanging yen mahasiswa wis rampung latihan Cisco sadurunge, / dheweke bisa miwiti tataran sabanjure training. dadi minimal kanggo rawuh ing universitas kanggo latihan Cisco: 6 sasi

paket latihan setahun: 3500USD kalebu layang Undangan + Biaya Courier + biaya Bank Trasaction (425SD), Dhukungan visa, ragad kuliah, Accommodation ing hostel universitas, Health Insurance, Insurance Kebangsaan, Registration ing Departemen Kebangsaan, Dokumentasi perlu kanggo mbusak Airport Kebangsaan, port pilihan Air, Transport kanggo universitas, Kita biaya konsultasi lan layanan.

6 paket latihan months: 3000USD kalebu layang Undangan + Biaya Courier + biaya Bank Trasaction (425SD), Dhukungan visa, ragad kuliah, Accommodation ing hostel universitas, Health Insurance, Insurance Kebangsaan, Registration ing Departemen Kebangsaan, Dokumentasi perlu kanggo mbusak Airport Kebangsaan, port pilihan Air, Transport kanggo universitas, Kita biaya konsultasi lan layanan.

layang Undangan + Biaya Courier + biaya Bank Trasaction (425SD) wis mung didoli kanggo nglunasi utangé saka negara mahasiswa kang, liyane saka pembayaran punika kebayar ing rawuh.

Murid-murid sing ana ndhuwur 25years umur, huruf Undangan + Biaya Courier + biaya Bank Trasaction (525SD)

penting Wigati: Namibian, Zambia, Zimbabwe, Botswana, Swaziland, Lesotho, Mozambique lan Malawian siswa National, kanggo nasional liyane sing tetep ing negara kasebut lan rampung sekolah.

pelamar Indian njaluk free saka layang undhangan biaya uga kanggo sinau ing Ukraina ing universitas sembarang.

Mahasiswa mbayar biaya mung kurir ragad kanggo ngirim layang undhangan karo DHL kanggo i.e delivery. 100USD

* layang Undangan lan kurir biaya sing kebayar liwat Transfer Bank. biaya Bank / Komisi kanggo mindhah jumlah dijaluk sing dibayar dening mahasiswa.

Kasedhiya Program Certified,

IT esensial: PC Hardware lan Software:

The IT Essentials: PC Hardware lan kurikulum Software Nyedhiyani introduksi kanggo hardware komputer lan piranti lunak skills needed kanggo ketemu dikarepake akeh kanggo informasi entri-tingkat lan teknologi komunikasi (ICT) profesional. kurikulum isine dhasar teknologi PC, jaringan, lan keamanan, lan uga menehi introduksi kanggo konsep majeng.

Murid-murid sing ngrampungake iki mesthi bakal bisa kanggo njlèntrèhaké komponen internal komputer, ngumpul sistem komputer, instal sistem operasi, lan troubleshoot nggunakake pribadi sistem lan software diagnostik. Tangan-ing Lab lan Virtual Laptop lan Virtual pribadi Desktop learning siswa berkembang pikiran kritis lan skills masalah-mecahaken Komplek. aktivitas learning basis simulasi Cisco Packet Tracer ningkataké eksplorasi jaringan lan keamanan jaringan konsep lan ngidini mahasiswa kanggo eksprimen karo prilaku jaringan.

IT esensial: PC Hardware lan Software punika tangan-on, solusi e-learning karir-oriented karo emphasis ing pengalaman praktis kanggo siswa berkembang skills komputer dhasar, bebarengan karo skills Karir penting. kurikulum mbantu siswa nyiapake kanggo kesempatan karir entri-tingkat ICT lan CompTIA A + sertifikat, kang mbantu siswa mbedakake piyambak ing pasar kanggo advance Careers. Saliyane, mesthi menehi dalan learning menyang CCNA Discovery lan CCNA Exploration curricula.

CCNA Exploration:

Kurikulum Cisco CCNA Exploration Nyedhiyani jangkoan terpadu lan lengkap topik jaringan, saka dhasar kanggo aplikasi lan layanan majeng, nalika nyediakake kesempatan kanggo tangan-pengalaman lan alus-skills praktis pembangunan. kurikulum mulang jaringan adhedhasar teknologi, panutup konsep jaringan nggunakake ndhuwur-mudhun, teori, lan pendekatan terpadu - saka aplikasi jaringan kanggo protokol jaringan lan kasedhiya layanan kanggo aplikasi sing dening lapisan ngisor saka jaringan.

CCNA Exploration wis dirancang kanggo murid karo kemampuan ngatasi masalah majeng lan skills analitis. kurikulum nawakake pengalaman learning lengkap lan teoritis siswa analitis, lan migunakake basa sing aligns uga karo konsep engineering. aktivitas Interactive sing ditempelake ing kurikulum, bebarengan karo rinci, isi teori. Lab Advanced mbangun pikiran kritis lan mecahaken masalah skills lan ngagengaken eksplorasi lan penelitian.

CCNA Exploration bisa dikirim minangka kurikulum sawijining utawa sawijining mesthi jembare saka sinau, kayata program gelar IT, engineering, math, utawa ilmu. Nalika utamané dirancang kanggo institusi postsecondary, CCNA Exploration cocok kanggo mahasiswa ing akeh tingkat pendidikan yen skills sing dibutuhake, lan yen pendekatan instruksional njangkepi gaya learning lan gol pendidikan.

CCNA Exploration mbantu nyiyapake murid kanggo kesempatan karir entri-tingkat, terus pendidikan, lan global-dikenali sertifikat Cisco CCNA.

CCNP (Cisco Certified Network Professional):

Cisco Certified Network Professional (CCNP) validates kemampuan kanggo jangka, ngleksanakake, verifikasi lan troubleshoot jaringan perusahaan-wilayah sing wiyar lokal lan lan bisa kolaboratif karo specialists ing keamanan majeng, swara, solusi nirkabel lan video. Ing sertifikat CCNP cocok kanggo sing karo ing paling setahun saka pengalaman jaringan sing siap kanggo advance skills lan bisa independen ing solusi jaringan Komplek. Wong-wong sing entuk CCNP wis tontonan skills dibutuhake ing peran perusahaan kayata Teknisi jaringan, support engineer, sistem insinyur utawa engineer jaringan.

CCNA Keamanan:

Kurikulum Cisco CNA Keamanan menehi langkah sabanjure kanggo individu sing pengin nambah set skill CCNA-tingkat lan bantuan ketemu dikarepake akeh kanggo profesional keamanan jaringan. kurikulum Nyedhiyani introduksi kanggo konsep keamanan inti lan skills needed kanggo instalasi, ngatasi masalah, lan ngawasi piranti jaringan kanggo njaga integritas, rahasia, lan kasedhiyan data lan piranti. CCNA Keamanan mbantu nyiyapake murid kanggo kesempatan karir keamanan entri-tingkat lan global dikenali sertifikat Cisco CCNA Keamanan.

Iki mesthi wae tangan-on, solusi e-learning karir-oriented karo emphasis ing pengalaman praktis kanggo siswa berkembang skills keamanan specialized, bebarengan karo pikiran kritis lan mecahaken masalah skills Komplek. CCNA Keamanan punika kurikulum campuran karo loro online lan kelas learning. Siswa sing ndhaftar ing CCNA Keamanan sing samesthine kanggo duwe CCNA-tingkat konsep jaringan kawruh lan skills, bebarengan karo PC lan Internet skills pandhu arah dhasar.

Nalika ana prasyarat mesthi dibutuhake, siswa disaranaké kanggo ngrampungake CCNA Discovery utawa CCNA Exploration curricula kanggo ndarbeni nuntun CCNA-tingkat dhasar lan skills ngoper needed kanggo sukses ing mesthi iki. CCNA Keamanan menehi langkah sabanjure kanggo CCNA Discovery utawa CCNA Exploration murid sing arep kanggo nggedhekake skill CCNA-tingkat sing disetel kanggo nyiapake kanggo karir ing keamanan jaringan.

CCNA Discovery:

Kurikulum Cisco CCNA Discovery menehi teori jaringan general, pengalaman praktis, lan kesempatan kanggo pembangunan eksplorasi karir lan alus-skills. kurikulum mulang jaringan adhedhasar aplikasi, panutup konsep jaringan ing babak saka lingkungan jaringan mahasiswa uga nemokke ing urip saben dina sing - saka kantor cilik lan ngarep kantor (SOHO) jaringan kanggo perusahaan lan jaringan teori model liyane Komplek mengko ing kurikulum.

CCNA Discovery wis dirancang kanggo mahasiswa karo skills PC dhasar lan math dhasar lan mecahaken masalah skills. kurikulum nawakake pengalaman learning makarya kanggo siswa liyane visual lan kinetik. Akeh aktivitas interaktif sing ditempelake ing kabeh kursus kanggo break munggah teks lan bantuan pasukan pangerten mahasiswa. Saliyane, nomer akeh labs kasurung tangan-on tambahan laku.

CCNA Discovery bisa dikirim minangka kurikulum sawijining utawa sawijining mesthi jembare saka sinau, kayata program pendidikan teknologi utawa terus. kurikulum punika cocok kanggo mahasiswa ing akeh tingkat pendidikan lan jinis institusi, kalebu SMA, sekolah menengah, universities, colleges, Karir lan technical sekolah, organisasi, lan lingkungan learning non-tradisional.

CCNA Discovery mbantu nyiyapake murid kanggo kesempatan karir entri-tingkat, terus pendidikan, lan global-dikenali Cisco CCENT lan CCNA sertifikasi.

diakoni 2017-2018 mbukak ing Ukraina

Kabeh siswa manca sing olèh sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa aplikasi karo Diakoni Center Ukrainian.

Kantor diakoni ing Ukraina

email: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / Telegram: +38 (063) 654-09-52 Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraina. aplikasi SAIKI
aplikasi online Diakoni Center Global Kontak & Support