:

FAQ

Ukrainian Diakoni Center

FAQ

We ngumpulake pitakonan siswa paling populer lan Ukrainian Diakoni Center njawab kanggo wong-wong mau.

Apa iku Ukraina sing menehi saran kanggo pendidikan, apa sing prabédan lan kaluwihan pendidikan Ukrainian?

sistem pendidikan Ukrainia dianggep dadi pérangan saka mantan Uni Soviet lan Eropah sistem pendidikan, kang sistem pendidikan iki rightfully dikenali minangka salah siji sing paling apik ing donya. Lan peculiarity menarik pendidikan kita minangka pendekatan individu kanggo mahasiswa ing dosen kang. Siji mahasiswa saka Kamerun wis teka kanggo kita bubar lan marang karo admiration sing kabeh dosen sumurup siswa kanthi jeneng. Nalika gadhah pasinaon ing Kamerun, dosen ana nyediakake ceramah sadurunge ora kurang saka atusan siswa lan ora kontak karo saben mahasiswa. Kene dosen karya karo klompok 30 siswa lan mangerténi kabeh dening jeneng. Dheweke uga mbayar manungsa waé kanggo kabeh wong lan nerangake soko ing cara individu kanggo mahasiswa yen soko ora cetha loro sak lan sawise kuliah. Kejabi biaya kanggo pendidikan lan urip ing Ukraina isih luwih murah tinimbang ing Uni Eropah lan Amerika. Uga perlu kanggo njupuk menyang wawasan sing iku luwih gampang kanggo oleh visa pendidikan kanggo Ukraina saka negara EU lan Amérika kang. Minangka asil sing duwe kesempatan kanggo éntuk pendhidhikan kualitas dhuwur kanggo biaya rélatif kurang ing negara Eropah ayu lan demokratis.

Apa sampeyan propose Kharkov? Bisa teka ing kutha liyane karo bantuan Panjenengan?

Muaturun Khakov, amarga iku ibukutha pendidikan Ukarine lan salah siji sing paling developement lan kutha ayu ing. Kita bisa nerjemahake pitulungan nggayuh kertu undhangan saka panyiapan pendidikan sing luwih dhuwur saka Ukraina kanggo rasa lan koordinasi rawuh lan diakoni karo wakil saka universitas milih. Kita ora bisa janji, Nanging, kanggo nerjemahake pitulung sabanjuré ing kutha liyane nampa Kharkov, amarga headquater kita dumunung ing Kharkov.

Apa Ukraina anggota Uni Eropah?

Ora, ing wayahe Ukraina ora anggota salah siji Uni Eropa utawa Agreement Schengen. Nanging njupuk menyang wawasan sing Ukraina enggo bareng prinsip demokrasi Eropah pembangunan, dumunung wilayahé ing Eropah lan wates karo negara anggota US ing sisih kulon, ngleboke menyang Union Eropah goal strategis kanggo negara kita. Ing wayahe implementasine saka passport-free-zona antarane Ukraina lan EU dianggep. pilihan Eropah saka Ukraina wis dikonfirmasi karo kasunyatan sing juara bal-balan Eropah Euro-2012 bakal njupuk Panggonan ing Ukraina. Lan kita bangga sing Kharkov iku salah siji saka 4 kutha Football Eropah cocog Euro-2012 ana njupuk Panggonan.

Iku bisa kanggo njaluk beasiswa utawa ngawèhaké kanggo siswa manca nalika sinau ing Ukrainia perusahaan pendidikan sing luwih?

Sayange ora, ana beasiswa utawa ngawèhaké kanggo warga manca ing Ukraina.

Iku bisa kanggo ngetik limang taun kanggo ngrampungake kuliahe Master mung?

Ing téori bisa nanging angel, amarga padanan ing diploma kang negara bakal dianggep dening Mentri Pendidikan lan Ilmu Ukraina lan padha arep sampeyan cilik. Iki prosedur bakal digawa metu dening universitas kang ngetik.

Apa ana apa klub bal-balan ing univèrsitas-univèrsitas?

Prakteke saben universitas wis tim bal-balan dhewe. Uga ana tim saka aktivitas olahraga liyane. Tahunan ana lomba olahraga antarane universities ing Ukraina kalebu kabeh jinis olahraga. Kompetisi sing terus loro ing tingkat regional lan nasional.

Apa basa aja padha mulang ing universitas?

Sajrone taun pisanan murid sinau basa Rusia ing fakultas nyamektakaken. Ngetik taun pisanan padha sinau in Russian. Kadhangkala wong sinau ing Ukrainia nanging basa iki banget padha. Ana sawetara saringan ing basa Inggris.

saringan Apa ing Inggris? Apa perlu ngetik ing Fakultas nyamektakaken yen aku pengin sinau ing Inggris?

Sampeyan bisa njaluk medical, pharmaceutical, telung saringan ekonomi lan saperangan saringan technic ing Inggris ing Kharkov. Diakoni kanggo universitas bakal sawise Interview ing Inggris. Ing kuwi cara, yen ngakoni sampeyan bisa miwiti pasinaon saka taun pisanan ing universitas tanpa fakultas nyamektakaken.

Apa ana kesempatan kanggo sinau ing Perancis?

Sayange ora ana kamungkinan kuwi ing Ukraina ing wayahe.

Wis pendidikan digawa metu bebarengan karo murid Ukrainia ing kelompok padha utawa kapisah kanggo siswa manca? Carane akeh mahasiswa sing ing sawijining klompok?

Nalika sinau Russian ing siswa fakultas nyamektakaken rawuh kelas mung kanggo wong njaba negoro. Ora ana luwih saka 10 siswa ing sawijining klompok. Sajrone Course taun pisanan ing universitas lan ing kursus liyane, pendidikan bisa loro ing kelompok kanggo siswa manca lan ing kelompok karo mahasiswa Ukrainian. Iku gumantung ing lulus lan universitas milih. Ing kuwi cara, yen wis lulus populer kaya medicine, farmasi, arsitektur, saka padha nyiyapake kelompok kapisah kanggo siswa manca. Yen sampeyan milih kualifikasi langka ing antarane mahasiswa manca kaya sosiologi utawa geology, sampeyan bakal sinau bebarengan karo murid Ukrainian. Education in kelompok Ditampa kanggo ora luwih saka 30 siswa ing klompok ing Ukraina.

Apa bakal expenses sasi rata-rata kanggo pangan lan urip?

Kontak karo murid kita waca sing siswa tartamtu ngatur urip 100-150 USD saben sasi, uga ana murid sing nglampahi malah 1000 USD saben sasi lan sambat sing iku ora cukup kanggo wong-wong mau. We nimbang varian optimal iku sing perlu kanggo duwe sak 300 USD saben sasi kanggo pangan, Tumpaan, buku-buku, Perkakas Kantor lan tuku Lapuran saka sandhangan utamané ing mangsa. Sampeyan bisa maca artikel kita biaya urip ing Ukraina lan Count apa bakal expenses.

Aku bisa njaluk layang undhangan?

Sampeyan bisa njaluk layang diakoni ing "Ukrainian Diakoni Center". Kita bakal hubungi universitas mangsa lan ngatur kabeh iku kanggo njupuk layang undhangan. Ing kasus iki biaya undhangan 200 USD. jumlah iki bakal ngetokake undhangan lan visa layang support lan kanggo ngirim sampeyan huruf undhangan dening layanan pos cepet kaya FedEx utawa TNT kanggo pesenan.

  • Yen sampeyan duwe pitakonan sampeyan bisa tansah hubungi kita

  • Samsung / Viber / Telegram

    +38 (063) 654-09-52

  • email

    ukraine@admission.center

diakoni 2018-2019 mbukak ing Ukraina

Kabeh siswa manca sing olèh sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa aplikasi karo Diakoni Center Ukrainian.

Kantor diakoni ing Ukraina

email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraina. aplikasi SAIKI
aplikasi online Diakoni Center Global Kontak & Support