`

Umum Kedokteran Bachelor

Study Umum Kedokteran / Mbbs ing Ukraina
  • 00

    dina

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

degree dianugerahi: Doctor of Medicine (Sarjana Kedokteran & Sarjana Surgery / Mbbs).
Course Duration 6 years, at world class universities with top ranking in Eastern Europe and Ukraine.
Medium instruction : Inggris
pengakuan: USMLE, weteng, WHO, US, MCI, PMDC, Kabeh Medical dewan Afrika.

Fees taun kuliah pisanan kanggo taun pisanan:

Tuition feesBisa mbayar ing rawuh ing Ukraina
5300$
ragad kuliah 4200$
Accommodation 600$
insurance Kebangsaan 100$
insurance kesehatan 100$
 
Fees UACBisa mbayar ing rawuh ing Ukraina
1200$
Fees UAC 800$
pilihan Airport 100$
Transfer kanggo universitas 100$
 
 

Total rega taun kapisan 6500$

Kapindho lan taun iku 4700$

Klik kene kanggo aplikasi saiki sinau Umum Kedokteran ing Ukraina


Iku mesthi enem taun awarding "Doctor of Medicine" (MD) degree. Iki padha karo kanggo "Sarjana Kedokteran & Sarjana Surgery " (Mbbs) degree dianugerahi dening negara Persemakmuran kayata UK, Australia, India etc. Diakoni kanggo mesthi wis miwiti sawise kontrak mlebu kudune antarane mahasiswa Universitas. Fees kanggo siswa internasional sing denominated ing USD lan tetep pancet liwat dadi saka kontrak. Study Umum Kedokteran ing Ukraina iku langkah penting kanggo mangsa padhang.

The medium piwelingku iki supaya tuwuha Inggris kanggo kabeh enem taun kanggo siswa internasional. Sing mesthi wae ana ing Russian / Ukrainian kanggo calon lokal. Calon sinau ing medium Inggris kanggo enem taun sing diwenehi kelas basa kanggo loro taun, supaya padha uga pinter ing basa lokal kanggo imbal karo patients lan saben dinten nggunakake.

The Curriculum mulang ing Universitas disetujui dening Ministry of Education lan Mentri Kesehatan Publik saka Ukraina.

Murid-murid sing kawangun ing kelompok cilik 6-10 kanggo kelas. Amarga klompok mahasiswa cilik, manungsa waé individu bisa kanggo saben mahasiswa. Kanggo suwene rong taun pisanan ing mahasiswa sing memulang ing kelas. Ing taun 2, mahasiswa sing uga mulang subjek Clinical lan diwenehi training Clinical ing Hospitals kanggo pengalaman praktis.

A mahasiswa perlu maca buku lan apa poto-preparation sadurunge nekani kelas. Cathetan sing kasedhiya kanggo padha. Siswa bisa nyilih buku saka perpustakaan utawa tuku buku dhewe. siswa kudu 100% saksi kelas. Yen lagi absen, padha kudu rework kelas ing akhir minggu, sawise ijin amarga saka mesthi guru.

Saben sesi kelas wis diarani. Ana ujian internal kanggo liwati. Saben taun pendidikan iku penting lan kudu liwati sadurunge mahasiswa wis dileksanakake kanggo lulusan. Saliyane ujian internal universitas, Student wis pass Test State (ujian external) sadurunge lulus 3 lan 6th taun pendidikan. Ing taun lulusan, mahasiswa wis dites ing keahlian praktis ing disiplin Clinical ing amben pasien (test praktis) lan ing keahlian ngelmu lan teori (test teori). Loro-lorone kudu liwati sadurunge lulusan.

sasampunipun lulus, mahasiswa bisa laku utawa ndhaftar liwat 20 Spesialisasi ditawakake universitas kayata Cardiology, medicine Clinical, Onkologi, Radiology, kesehatan umum etc.

diakoni 2017-2018 mbukak ing Ukraina

Kabeh siswa manca sing olèh sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa aplikasi karo Diakoni Center Ukrainian.

Kantor diakoni ing Ukraina

email: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / Telegram: +38 (063) 654-09-52 Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraina. aplikasi SAIKI
aplikasi online Diakoni Center Global Kontak & Support