:

Kharkov

Kharkov iku salah siji kutha paling modern lan populer ing Ukraina
  • 00

    dina

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Kharkiv (Ukrainian), utawa Kharkov (Russian), uga punika kutha paling gedhé kaloro ing Ukraina (sawise Kyiv, mesthi). 3/4 abad kepungkur iku ilang status sawijining ibukutha saka Ukraina (Ukraina Soviet), nanging ibukutha pendidikan saka Ukraina.

Populasi Kharkov punika 1.5 mayuta-yuta wong. Kharkiv wis richcultural, ngelmu, pendidikan, transportasi lan urip industri. City sarwa dumadi atusan perusahaan industri. Malah sak krisis kutha ngembangaken. Hotel New kang dibangun.

sistem transportasi saka Kharkov iku salah siji sing paling apik ing Ukraina. Sajrone preparation kanggo Euro 2012, pamaréntah kutha didandani akeh dalan lan diganti sawetara marshrutka ing lurung-lurung tengah kanggo nggawe lalu lintas ing kurang abot. Kharkiv metro punika 35 km lan wis 28 stasiun. Ana padha sepur cepet anyar laucnhed kanggo nyambung kutha utama saka Ukraina (Kyiv, Donetsk, Lviv).

Kharkov Airport wis direnovasi lan sambungan anyar kang dibukak meh saben setengah taun.

The Landmark paling populer saka Kharkiv punika Merdika Square (Ploshcha Svobody), kothak kutha paling gedhé katelu ing Eropah, lan njupuk posisi 7 nalika ngandika bab donya. About wisata liyane Kharkiv sampeyan bisa maca kene.

diakoni 2018-2019 mbukak ing Ukraina

Kabeh siswa manca sing olèh sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa aplikasi karo Diakoni Center Ukrainian.

Kantor diakoni ing Ukraina

email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraina. aplikasi SAIKI
aplikasi online Diakoni Center Global Kontak & Support