:

Kiev

Kiev ibukutha saka Ukraina
  • 00

    dina

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Kiev iku salah siji saka kutha paling gedhe ing Europe. Iku ibukutha bustling saka Ukraina sawijining, sawijining administratif, ekonomi, ngelmu, pusat budaya lan pendidikan. Kutha iki apik karo populasi liwat 3 yuta wong dumunung ing pinggir Kali Dnepr.

Kiev punika kutha monumen sajarah lan budaya invaluable, kutha acara gedhe lan wong pinunjul. Everyone bakal nemokake ana soko utamané menarik kanggo awake.

Seni lan arsitektur Kiev dianggep ngurmati donya. Kathah artis misuwur, penyair lan panulis kira-kira ing kaendahan unik saka kutha iki. landmark paling kesuwur kalebu: Cathedral St. Sophia karo manca warna pinunjul lan Fresko gendakan bali menyang abad ka-11; Kievo-Percherskaya Lavra nampilaken saperangan kuil-kuil lan cathedrals; Golden Gate of Kiev, kang tanggal bali menyang 1037; Ukrainian Baroque Gereja St. Andrew; Katedral banget abad-19 St. Vladimir; lan akeh liyane attractions. Kiev asring diarani minangka “ibune kabeh kutha” dening Rusia lan Ukrainians. Iku salah siji saka kutha paling tuwa ing Eropah. Ing tengah sajarah saka Kiev sampeyan bisa aran semangat kepungkur ing endi-endi.

Kiev wis bentenaken kanggo urip sawijining budaya sugih. penyayang téater bakal nemokake akeh bioskop aturan macem-macem program teater. Paling pagelaran sing dianakaké ing Ukrainia utawa Rusian. Kiev Opera House bubar direnovasi presents opera apik banget lan uga minangka dhaptar sing godhongé amba saka ballets. Ivan Franko Theater punika tengah drama Ukrainian, komedi, lan musicals. A akèh macem-macem pameran sing digawa metu ing akeh musium ing kutha lan galeri seni.

Kiev uga pusat ilmiah lan pendidikan saka Ukraina sawijining. Various luhur lan akademi sains kalebu misuwur Kiev-Mogilyanskaya Academy, kang iku salah siji saka perusahaan ngelmu pisanan ing Eropah Wétan, dumunung ana.

kang kutha paling gedhé ing Ukraina, Kiev punika anjog industri lan tengah komersial negara. industri utama Kiev kang kalebu: pangan Processing (utamané Processing saka gula beet), Metallurgy, Pabrik Mesin, mesin pribadi, Simpenan rolling, kimia, bahan bangunan, lan tekstil. Pangembangan ekonomi Ukrainia marang rangsang kegiatan bisnis kutha. Ana akèh pusat kantor anyar, bank-bank, pusat pameran perdagangan lan Enterprises komersial liyane muncul ing kutha saiki.

Njupuk mate liwat lurung-lurung kuna kutha apik iki, aran kaendahan unik lan semangat liwat sawijining. Manawa Tetep ing Kiev bakal dadi salah siji pengalaman paling paweling.
Area: 827 sq km
Lokasi: wilayah Kievan, ing Kali Dnepr
coordinates Geographic: 50 28 N, 30 29 e
pedunung: 2,900,000 (2001 punika.)
Foundation: 482 A.D.
Climate: sedheng Continental. Punika utamané ditondoi dening udan akeh banget lan cloudiness ing mangsa lan tiba. Winters biasané dawa lan kadhemen. Summers sing cendhak nanging bisa cantik hot.
UTC / GMT Offset: UTC / GMT + 2 jam
Kode wilayah: 44
wisata utama: St. Cathedral Sophia kang, Cathedral Uspensky, St. Michael Monastery, Kievo-Pecherskaya Lavra, Golden Gate, Andreyevsky Spusk.
industri utaminipun: Metallurgy, industri engineering, kimia, tekstil, pangan Processing, bahan bangunan, produk elektrik, gas, lenga, produksi batu bara lan peat, industri kekayon.

diakoni 2018-2019 mbukak ing Ukraina

Kabeh siswa manca sing olèh sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa aplikasi karo Diakoni Center Ukrainian.

Kantor diakoni ing Ukraina

email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraina. aplikasi SAIKI
aplikasi online Diakoni Center Global Kontak & Support