:

Lviv

Lviv yaiku kutha mahasiswa
  • 00

    dina

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Lviv yaiku kutha unik kang Sajarah, budaya, mentality rong donya - ing Wétan lan Kulon - sing tolerantly gabung. Sampeyan menarik kanggo Wigati sing kutha dumunung ing witjaksono kadohan saka Crimea (utawa, khusus, kutha Theodosia), mantan Kafa abad tengah, lan Venice. Temenan, lokasi geografis Lviv ing persimpangan saka budaya global lan peradaban wis dipengaruhi atmosfer inimitable sawijining. Senadyan akeh kasangsaran kanthi akeh perang liwat abad dawa sajarah Lviv kang, arsitektur landmark kutha kang tetep meh utuh.

Lviv minangka pusat gedhé, manggoni area 155 sq. kilometer. About 730,000 wong manggon permanen ing Lviv. Akèh pedunung kutha punika ateges suku Ukrainians, sanadyan komunitas liyane kayata cagak, Yahudi, Yunani, Jerman, Armenians, Rusia, etc. uga dituduhake.

Lviv yaiku kutha mahasiswa. About 150,000 siswa sinau ing institusi pendidikan sing luwih dhuwur karo sawetara saka sudhut Spesialisasi. Miturut pendapat persetujuan umum, Lviv iku kutha kaloro paling populer ing Ukraina sawise ibukuthané - Kyiv. Miwiti saka Desember 1998, ing sisih tengah kutha iki klebu ing warisan budaya lan sajarah saka UNESCO. 20% kabeh arsitektur landmark dumunung ing Lviv.

Lviv iku sawijining museum online mbukak lan pawujudan saka budaya Ukraina lan Pesona Eropah, panoramas iso lali, lan monumen unik arsitektur, tradhisi lawas lan, mesthi, warung roso ing legendaris Lviv omahé warung. Tamu sing kesengsem dening atmosfer khusus saka calmness nggumunake munggah tahta ing kutha lan pleasantly striking Hospitality habitants lokal.

Lviv iku kutha akeh universitas lawas, perusahaan ngelmu unik lan arsip, lan perpustakaan misuwur lan musium. Sampeyan bisa lumaku babagan lurung-lurung sepi, saben wektu Nemokake anyar lan menarik kanggo dhewe.

diakoni 2018-2019 mbukak ing Ukraina

Kabeh siswa manca sing olèh sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa aplikasi karo Diakoni Center Ukrainian.

Kantor diakoni ing Ukraina

email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraina. aplikasi SAIKI
aplikasi online Diakoni Center Global Kontak & Support