:

Kursus Maritime

  • 00

    dina

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Ngisor iki dhaftar Universities Maritime ing Ukraina:

  • First Maritime Institute Ukrainian
  • Universitas Pedagogical National Kharkiv – Fakultas Hukum
  • Kherson State Maritime Institute
  • Shipbuilding National University of Ukraine
  • National University Ostroh Academy
  • Odesa Hukum Academy
  • Odessa National Maritime Academy

NYC MAJOR

1.Pandhu arah (Kapten Course)

2.Kapal tetanduran daya operasi

3.Operasi saka peralatan listrik kapal lan Automation

derajat

nyamektakaken Fakultas – 8sasi

Sarjana Degree Duration: 4 taun

Master : 2taun

Medium instruction : Inggris

ragad kuliah break mudhun kanggo taun 1st.

Fee Tuition 2500$US
* biaya layang Undangan 300$US
* Biaya Jasa Kurir 100$US
Visa Support biaya / Konfirmasi
(dikirim menyang Ukraina Embassies elektronik ing lokasi siswa liwat Mentri Luar Negeri. We menehi salinan sing Visa Support / Konfirmasi kanggo siswa uga.)
100$US
biaya Health Insurance 100$US
Insurance Kebangsaan: 100$US
ragad Hostel (kamar mentas dibangun luwih becik lan uga pepak, wong loro ing kamar) 600$US saben taun akademik
Diakoni lan Registration ragad 100$US
Biaya Consultancy tenan kita 700$US
Airport Pick munggah 100$US
Transport sekolah 100$US
Total paket 4800$US

ragad kuliah saka taun 2 kanggo taun final 3000$US saben taun kalebu akomodasi.

Master Degree Duration: 2 taun (ragad kuliah 2600E UR / taun, lan expenses aneka kanggo tn 1st mung karo akomodasi: 2150USD)

kesempatan

Saka taun 2 Sea Passport (CDC).3taun rd 6 sasi kebayar internship, siji laptop free & diwenehi $600+ saben sasi.

Sawise lulus permanèn proyek ing Jerman Shipping Company.

diakoni 2017-2018 mbukak ing Ukraina

Kabeh siswa manca sing olèh sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa aplikasi karo Diakoni Center Ukrainian.

Kantor diakoni ing Ukraina

email: ua@admission.center Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraina. aplikasi SAIKI
aplikasi online Diakoni Center Global Kontak & Support