:

Admission 2016-2017 mbukak ing Ukraina

About Diakoni Center Ukrainian. Study ing Ukraina
  • 00

    dina

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

calon mahasiswa Dear,
proses diakoni kanggo 2016-2017 taun mbukak saiki.
taun iki ana akèh surprices apik.
taun ing Ukraina iki dibukak kantor Admission.Center internasional resmi.
dadi, taun iki mahasiswa bisa aplikasi kanggo sembarang directlty universitas ukrainian liwat Ukrainian Diakoni Center. Nanging ngidini mahasiswa kanggo nyepetake proses ngaku lan dijamin visa lan diakoni.

saiki, mlebet universitas Ukrainian cukup sampeyan aplikasi online, ngenteni layang undhangan lan pindhah kanggo sinau ing Ukraina.
diakoni liwat Ukrainian Diakoni Center ngijini sampeyan kanggo manteb ing diakoni Panjenengan, uga supaya overpayment lan didhelikake biaya.

 

Admission 2017-2018 mbukak ing Ukraina

Kabeh siswa manca sing olèh sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa aplikasi karo Diakoni Center Ukrainian.

Kantor diakoni ing Ukraina

email: ua@admission.center Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraina. aplikasi SAIKI
aplikasi online Diakoni Center Global Kontak & Support