:

diakoni 2017-2018 mbukak!

  • 00

    dina

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

calon mahasiswa Dear!
We are seneng ngandhani, sing diakoni kanggo pawiyatan ukrainian kanggo 2017-2018 mbukak saiki.
sampeyan bisa apply online right now to book a seat in university.
Universities miwiti kanggo ngirim serat undhangan wiwit Maret.

Pilih Official Ukrainia Diakoni Center lan njamin diakoni kanggo pawiyatan ukrainian paling!
Best regards,
Ukranian Admission Center

diakoni 2018-2019 mbukak ing Ukraina

Kabeh siswa manca sing olèh sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa aplikasi karo Diakoni Center Ukrainian.

Kantor diakoni ing Ukraina

email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraina. aplikasi SAIKI
aplikasi online Diakoni Center Global Kontak & Support