:

Admission 2017-2018 mbukak!

  • 00

    dina

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

calon mahasiswa Dear!
We are seneng ngandhani, sing diakoni kanggo pawiyatan ukrainian kanggo 2017-2018 mbukak saiki.
You can apply online right now to book a seat in university.
Universities miwiti kanggo ngirim serat undhangan wiwit Maret.

Pilih Official Ukrainia Diakoni Center lan njamin diakoni kanggo pawiyatan ukrainian paling!
Best regards,
Ukranian Admission Center

Admission 2017-2018 mbukak ing Ukraina

Kabeh siswa manca sing olèh sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa aplikasi karo Diakoni Center Ukrainian.

Kantor diakoni ing Ukraina

Email: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / Telegram: +38 (063) 654-09-52 Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraine. aplikasi SAIKI
Apply online Diakoni Center Global Kontak & Support