:

diakoni 2017-2018 mbukak!

  • 00

    dina

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

calon mahasiswa Dear!
We are seneng ngandhani, sing diakoni kanggo pawiyatan ukrainian kanggo 2017-2018 mbukak saiki.
sampeyan bisa aplikasi online sapunika Book lenggahan ing universitas.
Universities miwiti kanggo ngirim serat undhangan wiwit Maret.

Pilih Official Ukrainia Diakoni Center lan njamin diakoni kanggo pawiyatan ukrainian paling!
Best regards,
Ukranian Diakoni Center

diakoni 2018-2019 mbukak ing Ukraina

Kabeh siswa manca sing olèh sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa aplikasi karo Diakoni Center Ukrainian.

Kantor diakoni ing Ukraina

email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraina. aplikasi SAIKI
aplikasi online Diakoni Center Global Kontak & Support