:

Nursing Bachelor

Nursing Study ing Ukraina
  • 00

    dina

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Course Duration:
Degree Associate ing Nursing (ADN) Specialist Junior: 2 taun
Sarjana Sains Nursing (BSc -BSN): 3 taun
Murid-murid sing wis gained (ADN) saka universitas ing donya, bisa njaluk BSN mung ing 2 taun
Medium instruction : IN LANGUAGE Inggris
UKRAINE Universities MEDICAL IN ENGLISH
dikenali BY : USMLE, weteng, WHO, EU, MCI, PMDC,UNESCO ,UNICEF , Indian ,Kabeh Medical dewan Afrika
ragad kuliah break mudhun kanggo taun 1st ONLY .

 

kuliah FeesBisa mbayar ing rawuh ing Ukraina
5200$
ragad kuliah 4300$
Accommodation 700$
insurance Kebangsaan 100$
insurance kesehatan 100$
Fees UACBisa mbayar ing rawuh ing Ukraina
1200$
Fees UAC 1000$
pilihan Airport 100$
Transfer kanggo universitas 100$

Total rega taun kapisan 6900$

Kapindho lan taun iku 4300$

Klik kene kanggo aplikasi saiki sinau Nursing ing Ukraina

Nursing Study ing Ukraina. Iku telung taun utawa mesthi papat taun awarding ing "Sarjana Nursing" jurusan. Siswa pisanan sinau disiplin medical lan biologi dhasar, subjek banjur Clinical lan Nursing in beda kahanan. training praktis lan teori diwenehi ing kelas lan ing rumah sakit.
Klik kene kanggo aplikasi saiki sinau Nursing ing Ukraina

diakoni 2017-2018 mbukak ing Ukraina

Kabeh siswa manca sing olèh sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa aplikasi karo Diakoni Center Ukrainian.

Kantor diakoni ing Ukraina

email: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / Telegram: +38 (063) 654-09-52 Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraine. aplikasi SAIKI
aplikasi online Diakoni Center Global Kontak & Support