:

Odessa

Odessa iku salah siji saka kutha wisata paling populer ing Ukraina
  • 00

    dina

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

ing City of Odessa asring diarani minangka “Pearl saka Segara Ireng“. Odessa iku sawijining kutha ayu ing pesisir Segara Ireng sing ngemu Panggonan khusus ing ati Rusia lan Ukrainians. A neng Odessa iku manawa dadi kados riko kanggo kutha liyane. Ing kontras kanggo kutha-kutha liyané ing tilas negara Uni Soviet, Odessa punika sugih ing budaya Eropah Kulon. Odessa dikenal ing saindhenging donya kanggo seni lan budaya lan nduwèni, apa wis dianggep dadi, paling kapindho ayu lan penting house opera ing donya.

Populasi Odessa kira 1.1 million. Iku kutha cosmopolitan karo 150,000 turis saben taun saka kabeh ndonya. Ing mangsa panas, padha ngendhokke bebarengan gisik Sandy pesisir Odessa lan nemu kutha-tumurun enom iki. Pesisir ngidini turis aran kaya lagi ing Mediterania. Kabeh saka pesisir Odessa wis diantrekake karo pesisir populer. Ing mangsa panas padha kapenuhan wedok, music, lan pengunjung Sampling pangan sedhep. Salah siji saka pesisir paling populer Arcadia Beach, ingkang dumunung antawis 10 menit saka downtown.

Lumampah ing Odessa sampeyan bisa ndeleng sajarahé saka pengaruh Italia klasik jaman Soviet komplèks apartemèn. On Deribasovskaya Street – werna tengah – ana macem-macem restoran, bioskop, konser lan promenade wong. Plabuhan Odessa wis kapal saka sak donya sampun dina

Odessa wis 1185 lurung-lurung, 62001 bangunan, 24 Hotel, 34 institusi pendidikan, 88 pusat kesehatan, 20 musium. transportasi umum ing kutha Odessa kalebu 21 tram rute, 15 trolley bis rute, 47 bus rute lan 35 minibus rute.

Odessa iku kutha paling gedhé 3rd ing Ukraina, kutha paling wigati ing padagangan lan kutha paling populer 2 kanggo pariwisata ing Ukraine.It punika kutha paling gedhé bebarengan kabeh Sea Ireng. Akeh taun kepungkur, Odessa sepisan, sawise Moscow lan St. Petersburg, kutha dagang 3rd anjog ing Rusia lawas. Odessa punika paling port penting saka Ukraina. Kanthi pelabuhan ayu ing Segara Ireng, Odessa wis dadi jendhela kidul Ukraina kanggo Eropah lan pusat budaya penting.

Saliyane pentinge plabuhan ing, industri kutha kang kalebu bangunan kapal, panyulingan minyak, kimia, apa logam lan pangan Processing. Odessa uga asal saka basa naval Ukrainia lan akeh fleets fishing.

Odessa dumunung ing bukit Land madhep pelabuhan cilik. cuaca iku entheng lan garing karo Suhu rata-rata ing Januari 29 F lan 73 F in July. Odessa roto mung 35 cm (14 ing) presipitasi tahunan. Odessa wis akeh resorts babagan pengobatan. Modern Odessa punika mbangun kutha dhewe, lan downtown sawijining alon kang revitalized.

Odessa katon luwih kaya kutha kang dumunung ing Segara Tengah, Duwe wis akeh banget sing dipengaruhi dening gaya arsitektur Perancis lan Italia. Odessa wis mesthi kapanjingan roh kamardikan, mbokmenawa endowed dening kemampuan kanggo nampa akeh bangsa beda. Kutha iki saya hosting pameran, symposia, lan Konferensi. Iku situs konsulat lan misi perdagangan saka akèh negara lan akeh masyarakat exchange budaya aktif ing kutha.

Kutha iki nduwèni karakter liyane lokal saka kutha liyane ing Ukraina. Wong saka Odessa banget misuwur pinter cetha lan kabisan dagang Canny. Turis sing kepincut dening boulevards apik Odessa kang, ing 200 langkah saka undhak-undhakan Potyomkin kang, KA maritim, Sandy pesisir ayu bebarengan Segara Ireng, kopi, restaurants, akeh struktur anyar, lan arsitektur klasik mboten umum saka Odessa lawas. Desain saka undhak-undhakan Potyomkin kang nggawe Luwih saka khayalan optik nggawe langkah koyone ngluwihi ukuran sing nyata. Penerbangan ndhuwur iku 44.22 kaki (13.4 meters) sudhut nalika penerbangan murah sing 71.28 kaki (21.6 meters). Andha’ jeneng iki dijupuk saka perang Potyomkin lan ana kang memorialized ing film misuwur saka jeneng sing dening produser Russian Sergei Eizenstein.

diakoni 2018-2019 mbukak ing Ukraina

Kabeh siswa manca sing olèh sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa aplikasi karo Diakoni Center Ukrainian.

Kantor diakoni ing Ukraina

email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraina. aplikasi SAIKI
aplikasi online Diakoni Center Global Kontak & Support