:

kursus liyane

Courses in english in ukrainian unviersities
  • 00

    dina

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Geodesi, Cartography and Land Management

Bachelor level: 4 taun

Master’ level: 2 taun(ragad kuliah 2600USD / taun, lan expenses aneka kanggo tn 1st mung karo akomodasi: 2150USD)

Programs at Masterslevel:

  • Geodesi
  • Land Management and Cadastre
  • Sistem Geoinformation lan Teknologi

Medium instruction: Inggris

ragad kuliah break mudhun kanggo 1 taun st.

Fee Tuition 2000$US
* biaya Undangan 250$US
* biaya Jasa Kurir 50$US
Visa Support biaya / Konfirmasi
(dikirim menyang Ukraina Embassies elektronik ing siswa’ lokasi liwat Mentri Luar Negeri. We menehi salinan sing Visa Support / Konfirmasi kanggo siswa uga.)
50$US
Health & Imigration Insurance costs 100$US
ragad Hostel (Beda-beda kanggo sawetara Universities) 600$US siji taun
Diakoni lan Registration ragad 50$US
Biaya Consultancy tenan kita 500$US
Airport Pick munggah 100$US
Transport sekolah 50$US
Total package (payment in EURO) ragad kuliah 3750USD

Tuition fee with accommodation from 2nd year 2600USD

Geology

Duration for a chosen department at bachelor level: 4 taun

Master’ level: 2 taun(Tuition ragad 2600USD / taun, lan expenses aneka kanggo tn 1st mung karo akomodasi: 750USD)

Medium instruction: Inggris

ragad kuliah break mudhun kanggo 1 taun st.

Fee Tuition 2000USD
* biaya Undangan 250$US
* biaya Jasa Kurir 50$US
Visa Support biaya / Konfirmasi
(dikirim menyang Ukraina Embassies elektronik ing siswa’ lokasi liwat Mentri Luar Negeri. We menehi salinan sing Visa Support / Konfirmasi kanggo siswa uga.)
50$US
Health & biaya Insurance Kebangsaan 100$US
ragad Hostel (Beda-beda kanggo sawetara Universities) 600$US siji taun
Diakoni lan Registration ragad 50$US
Biaya Consultancy tenan kita 500$US
Airport Pick munggah 100$US
Transport sekolah 50$US
Total package Tuition fee 3750USD


Tuition fee from 2nd year 2800USD per year.

Universities cadangan hak kanggo ngganti ragad kuliah tanpa kabar kanggo perusahaan intermediary, sing tansah hubungi kita kantor kanggo ragad kuliah saiki.

English Language Foundation

English Language Foundation is recommended to French speaking students, and for those who do not enough knowledge of English language to study further in English Medium of instruction at Medical, Engineering, Economic, Aviation, Arsitektur & construction, Environmental & Agricultural/ Zoo Veterinary Universities.

Course Duration FROM 6 kanggo 10 Months

Medium instruction : Inggris

Tuition fee break down.

Fee Tuition 1300$US
* biaya layang Undangan 250$US
* Biaya Jasa Kurir 50$US
Visa Support / Konfirmasi
(dikirim menyang Ukraina Embassies elektronik ing siswa’ lokasi liwat Mentri Luar Negeri. We menehi salinan sing Visa Support / Konfirmasi kanggo siswa uga.)
50$US
Health & biaya Insurance Kebangsaan 100$US
ragad Hostel (iku bisa beda-beda luhur beda) 600$US saben taun akademik
Diakoni lan Registration ragad 50$US
Biaya Consultancy tenan kita 500$US
Airport Pick munggah 100$US
Transport sekolah 50$US
Total paket 3050$US

Hukum

Course Duration 4 taun, ing sawetara peringkat kelas universitas donya 1 ing Eropah Wétan, ora mung ing Ukraine.

Medium instruction : Inggris

ragad kuliah break mudhun kanggo taun 1st.

Fee Tuition 3000$US
* biaya layang Undangan 250$US
* Biaya Jasa Kurir 50$US
Visa Support biaya / Konfirmasi
(dikirim menyang Ukraina Embassies elektronik ing siswa’ lokasi liwat Mentri Luar Negeri. We menehi salinan sing Visa Support / Konfirmasi kanggo siswa uga.)
50$US
biaya Health Insurance 50$US
Insurance Kebangsaan 50$US
ragad Hostel (kamar mentas dibangun luwih becik lan uga pepak, wong loro ing kamar) 600$US saben taun akademik
Diakoni lan Registration ragad 50$US
Biaya Consultancy tenan kita 500$US
Airport Pick munggah 100$US
Transport sekolah 50$US
Total paket 47500$US

 

ragad kuliah saka taun 2 kanggo taun final 3600$US per year with accommodation

Universities cadangan hak kanggo ngganti ragad kuliah tanpa kabar kanggo perusahaan intermediary, sing tansah hubungi kita kantor kanggo ragad kuliah saiki.

hubungan Internasional

Course Duration 4 taun, ing sawetara peringkat kelas universitas donya 1 ing Eropah Wétan, ora mung ing Ukraine.

Medium instruction : Inggris

ragad kuliah break mudhun kanggo taun 1st.

Fee Tuition 3000$US
* biaya layang Undangan 250$US
* Biaya Jasa Kurir 50$US
Visa Support biaya / Konfirmasi
(dikirim menyang Ukraina Embassies elektronik ing siswa’ lokasi liwat Mentri Luar Negeri. We menehi salinan sing Visa Support / Konfirmasi kanggo siswa uga.)
50$US
biaya Health Insurance 50$US
Insurance Kebangsaan: 50$US
ragad Hostel (kamar mentas dibangun luwih becik lan uga pepak, wong loro ing kamar) 600$US saben taun akademik
Diakoni lan Registration ragad 50$US
Biaya Consultancy tenan kita 500$US
Airport Pick munggah 100$US
Transport sekolah 50$US
Total paket 4750$US

 

ragad kuliah saka taun 2 kanggo taun final 3600$US saben taun.

Universities cadangan hak kanggo ngganti ragad kuliah tanpa kabar kanggo perusahaan intermediary, sing tansah hubungi kita kantor kanggo ragad kuliah saiki.

diakoni 2017-2018 mbukak ing Ukraina

Kabeh siswa manca sing olèh sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa aplikasi karo Diakoni Center Ukrainian.

Kantor diakoni ing Ukraina

email: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / Telegram: +38 (063) 654-09-52 Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraina. aplikasi SAIKI
aplikasi online Diakoni Center Global Kontak & Support