:

kita siswa

siswa ngandika

Testimoni

siswa manca tresna dadi bagéan saka komunitas pendidikan ukrainian. Diakoni liwat diakoni Center Ukrainia njamin nomer amba bonus kanggo siswa manca.

  • Rajsekr Kabeh Rahasia

    India

    Aku iki looking for kesempatan kanggo njaluk pendidikan ing Eropah. Nanging pilihan akeh agen ndadekake kula edan. Matur nuwun sing ana Diakoni Center. Iku abilyty sampurna kanggo mahasiswa sing kepengin sinau ing luar negeri. Karo kabeh iku gampang lan prasaja, lan ora perlu sumelang bab linuwih saka agen.

  • Aderinoye Raheemat

    Nigeria

    Ukrainian Diakoni Center, Aku arep ngomong thanks gedhe kanggo kabeh tim. Sampeyan wis nggawe diakoni gampang lan comfort. Aku wis sawetara ngedeni nalika aku teka kanggo Ukraina. Nanging Ukrainia Diakoni Center mbantu kula karo kabeh. Aku ora masalah kene ing kabeh. Great thanks kanggo kabeh Staff Diakoni Center Ukrainian.

  • Thanks mambu Mungoshi

    Zimbabwe

    Aku ing Ukraina. Aku njupuk pendidikan medical. proses diakoni kanggo gampang banget. Aku tak visa tanpa masalah. aku seneng. Matur nuwun Ukrainia Diakoni Center. PS: bonus ing rawuh ana sange. Padha mbantu kula dadi luwih ing manggen ing Ukraina. Sing paling apik lan sing tenan Care babagan siswa.

facts bab Diakoni Center

Diakoni Center organisasi sing mbantu mahasiswa kanggo njaluk pendidikan luar negeri

  • 2,987

    siswa
  • 56

    negara
  • 952

    universities
  • 100%

    njamin diakoni
  • 100%

    njamin visa
  • 100%

    njamin karir

diakoni 2017-2018 mbukak ing Ukraina

Kabeh siswa manca sing olèh sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa aplikasi karo Diakoni Center Ukrainian.

Kantor diakoni ing Ukraina

Email: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / Telegram: +38 (063) 654-09-52 Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraina. aplikasi SAIKI
Apply online Diakoni Center Global Kontak & Support