:

Pharmacy Bachelor

farmasi Study ing Ukraina
  • 00

    dina

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Course Duration 5 taun, ing universitas kelas donya
degree dianugerahi: Specialist dental
Pharmacy PG (degree D Pharmacy): 2 taun
Medium instruction : Inggris
pengakuan: USMLE, weteng, WHO, US, MCI, PMDC, Kabeh Medical dewan Afrika
ragad kuliah break mudhun kanggo taun 1st.

 

kuliah FeesBisa mbayar ing rawuh ing Ukraina
4500$
ragad kuliah 3600$
Accommodation 700$
insurance Kebangsaan 100$
insurance kesehatan 100$
Fees UACBisa mbayar ing rawuh ing Ukraina
1200$
Fees UAC 1000$
pilihan Airport 100$
Transfer kanggo universitas 100$

Total rega taun kapisan 6200$

Kapindho lan taun iku 4200$

Click here to apply now to study Pharmacy in Ukraine

Pharmacy Study ing Ukraina. Iku mesthi limang taun awarding ing "Sarjana Farmasi"jurusan. Mesthi ana ing Inggris, basa Rusia lan Ukraina. Murid diajari dhasar medicine lan biologi lan sawetara aspèk Clinical banget. On completion ing diploma saka apoteker dianugerahi. Lagi dilatih bisa ing perusahaan lan / utawa kanggo riset. A methodical digawe kanggo latihan specialists Highly qualified. Departemen Perdana sing: pharmacology, biologi, génétika, botani, ing-organik kimia, analitis, kimia fisik lan Organic. Post lulusan lan master Kursus uga ana ing Pharmacy.
Click here to apply now to study Pharmacy in Ukraine

diakoni 2017-2018 mbukak ing Ukraina

Kabeh siswa manca sing olèh sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa aplikasi karo Diakoni Center Ukrainian.

Kantor diakoni ing Ukraina

email: ua@admission.center Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraina. aplikasi SAIKI
aplikasi online Diakoni Center Global Kontak & Support