:

aksara undhangan dikirim

  • 00

    dina

  • 00

    hours

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Punika conto sawetara huruf undhangan sing dikirim saka Diakoni Center Ukrainian.

Kabeh foto wis umpetaken nomer passport miturut hukum privasi privasi.
Ukranian Diakoni Center ngormati informasi pribadhi.

informasi luwih lengkap babagan layang undhangan sampeyan bisa nemokake kene.
Kanggo huruf undhangan please aplikasi online.

Admission 2017-2018 mbukak ing Ukraina

Kabeh siswa manca sing olèh sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa aplikasi karo Diakoni Center Ukrainian.

Kantor diakoni ing Ukraina

Email: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / Telegram: +38 (063) 654-09-52 Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraine. aplikasi SAIKI
Apply online Diakoni Center Global Kontak & Support