:

Study ing Ukraina

Study ing Ukraina. Educational system in Ukraine.
  • 00

    dina

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

ing sistem ukrainian pendidikan provides excellent quality and is well developed. Salah tugas paling penting kanggo panguwasa tengah lan lokal kanggo menehi kemungkinan witjaksono njupuk pendidikan kualitas kanggo kabeh warga saka Ukraina.

There are 15000 institusi kanggo preparation wis sekolah. Miturut sekolah menengah Konstitusi njupuk sisih tengah ing sistem lan gratis lan cukup diakses. 7 millions of students attend 21900 sekolah. swasta ing pendidikan punika sepele. sakabehe, ana 200 sekolah pribadi (1% kabeh jumlah siswa).

Transisi saka sekolah menengah saka 10 (11) kanggo 12 sistem tingkat, miturut Eropah standar, njupuk Panggonan saiki. Menapa malih, ana prabédan ing isi Ukrainian (kirim-Uni Soviet) pendidikan saka standar sekolah menengah negara Eropah.

You can take vocational education in 950 technical institutions on the base of lower secondary education and upper secondary education. Ing sistem Ukrainian Pendidikan College of Education Luwih nuduhake bagean ngisor saka pendidikan sing luwih dhuwur.

Pendidikan sing luwih dhuwur

Gadhah luwih saka 1 million, institusi mahasiswa pendidikan sing luwih dhuwur ing Ukraina mbentuk sistem kang nganggep dadi salah siji saka paling gedhe ing donya. Ing Ukraina sampeyan bisa njaluk pendidikan sing luwih dhuwur ing universitas (academies, Gambling) akreditasi ing tingkat 3-4th. sawise 4 taun sinau bisa Lowongan Kerja, 5 taun iku kanggo specialists, lima lan setengah utawa 6 taun Master Degree. Antarane kabeh derajat enumerated Specialist sing paling populer.

mesthi pendidikan sing luwih dhuwur kalebu panggonan seko karya, nalika siswa duwe kamungkinan kanggo gain pengalaman. Pengakuan kualifikasi gained punika prioritas saka negara. In case of successful graduation of a university students get the. Diploma no matter what form of property it refers to. Transcript saka dhaftar subyek karo tandha ditempelake Diploma ing. Senajan negara njamin aturan standar kualifikasi, juragan njupuk menyang wawasan carane kuoso universitas is.Today, you can get the education in 290 universities, academies lan institut Ukraine tingkat 3-4th saka akreditasi. Antarane wong-wong mau ana 220 lembaga negara, 70- non negara.

Siswa International

siswa International pendidikan sing luwih dhuwur ing universitas, academies lan Gambling sing ora mung akreditasi, nanging uga duwe lisènsi khusus kanggo mulang siswa manca. Kabeh universitas saka dhaptar Diakoni Center Ukrainian possess the license. Mentri Pendidikan lan Ilmu Ukraina kontrol kualitas layanan pendidikan rampung kanggo siswa manca.

siswa International miwiti sing sinau karo taun madegé.

Iku klebu mesthi saka Ukrainia (Russian) basa lan sawetara saka subjek lengkap miturut Profesi mangsa. pendidikan luwih terus bebarengan karo murid Ukrainian. ( medium Inggris uga kasedhiya Nanging)

Admission 2017-2018 mbukak ing Ukraina

Kabeh siswa manca sing olèh sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa aplikasi karo Diakoni Center Ukrainian.

Kantor diakoni ing Ukraina

email: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / Telegram: +38 (063) 654-09-52 Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraina. aplikasi SAIKI
aplikasi online Diakoni Center Global Kontak & Support