:

Sinau kedhokteran ing Ukraina

Apa sampeyan siap kanggo Sinau Kedokteran ing Ukraina?

kualitas pendidikan european, proses diakoni gampang lan kuliah Fees paling ing Eropah. Thats kok sampeyan kudu milih Ukraina!

aplikasi saiki
alasan kanggo

Sinau kedhokteran ing Ukraina

1)mahasiswa manca sing layak kanggo njupuk Amerika Serikat lisènsi Medical Examinations lan ketik Postgraduate Medical (Residency) training in United States.
2)akreditasi IMED dikenali dening Komisi Education kanggo Lulusan Medical Foreign (ECFMG) lan Dhéwan Medical saka Kanada (MCC) kanggo nduweni hak lulusan diwenehi sertifikat lan Licensure.
3)Ukraina Universities sing dikenali dening World Health Organization
4) siswa International layak kanggo melu ing Amerika Serikat Medical Licensing Ujian & nampa sertifikat ECFMG. Ing sertifikat ECFMG mbutuhake kabeh lulusan wis liwati Langkah USMLE 1 lan Langkah 2 (loro bagean), ngirim transcript final, lan nyedhiyani salinan diploma lulusan kang kanggo verifikasi. Sawise sertifikat ECFMG wis diwenehake lulusan layak kanggo pendidikan Postgraduate Medical (Training Residency) ing Amerika Serikat.
)Ukraina Universities paling Medical sing dikenali dening Dewan Medical Indian, Pakistan Medical lan Dewan Dental, European Council of Medicine lan Dewan Medical Umum (Registration winates) UK.
6)Paling Universities medical Ukraina duwe hubungan karo akeh Institutions Scientific mantan USSR lan kabeh ndonya, kayata The Poland Medical Academy, Ing Universitas Cambridge, The Virden University, Clinics saka Urgent Kedokteran ing Jerman, Belgium, Austria lan Israel. medical center Cardiff (Inggris), Medical Center ing dikongkon-Etien (France), New York Medical Center, Ukrainian Medical Society ing Kanada lan Austria.
7) Ukraina siswa medical layak kanggo muncul ing Amerika Serikat Medical Licensing Ujian (USMLE) lan akeh liyane etc ...
8) Ukraina siswa medical layak kanggo Profesional Linguistic Assessment Board (weteng) Raya (UK) Akeh ETC MORE.

Paling Universities medical Ukraina ,colleges nawakake kursus ing ngisor iki kanggo murid sing pengin kanggo gelar sarjana, sawise sekolah menengah luwih.

Umum Kedokteran (Doctor of Medicine Degree) – 6 taun mesthi
Dentistry (Doctor of Dentistry Degree) – 5 mesthi taun
Pediatrics (Doctor of Medicine Degree) – 6 mesthi taun
Pharmacy (Sarjana Farmasi Degree) – 5 mesthi taun

Umum Kedokteran

Iku enem taun mesthi awarding “Doctor of Medicine” (MD) degree. Iki padha karo kanggo “Sarjana Kedokteran & Sarjana Surgery” (Nbrbsh) degree dianugerahi dening negara Persemakmuran kayata UK, Australia, India etc. Diakoni kanggo mesthi wis miwiti sawise kontrak mlebu kudune antarane mahasiswa Universitas. Fees kanggo siswa internasional sing denominated ing USD lan tetep pancet liwat dadi saka kontrak.

The medium piwelingku iki supaya tuwuha Inggris kanggo kabeh enem taun kanggo siswa internasional. Sing mesthi wae ana ing Russian / Ukrainian kanggo calon lokal. Calon sinau ing medium Inggris kanggo enem taun sing diwenehi kelas basa kanggo loro taun, supaya padha uga pinter ing basa lokal kanggo imbal karo patients lan saben dinten nggunakake.

The Curriculum mulang ing Universitas disetujui dening Mentri Pendidikan lan Mentri Kesehatan Publik saka Ukraina.

Murid-murid sing kawangun ing kelompok cilik 6-10 kanggo kelas. Amarga klompok mahasiswa cilik, manungsa waé individu bisa kanggo saben mahasiswa. Kanggo suwene rong taun pisanan ing mahasiswa sing memulang ing kelas. Ing taun 2, mahasiswa sing uga mulang subjek Clinical lan diwenehi training Clinical ing Hospitals kanggo pengalaman praktis.

A mahasiswa perlu maca buku lan apa poto-preparation sadurunge nekani kelas. Cathetan sing kasedhiya kanggo padha. Siswa bisa nyilih buku saka perpustakaan utawa tuku buku dhewe. siswa kudu 100% saksi kelas. Yen lagi absen, padha kudu rework kelas ing akhir minggu, sawise ijin amarga saka mesthi guru.

Saben sesi kelas wis diarani. Ana ujian internal kanggo liwati. Saben taun pendidikan iku penting lan kudu liwati sadurunge mahasiswa wis dileksanakake kanggo lulusan. Saliyane ujian internal universitas, Student wis pass Test State (ujian external) sadurunge lulus 3 lan 6th taun pendidikan. Ing taun lulusan, mahasiswa wis dites ing keahlian praktis ing disiplin Clinical ing amben pasien (test praktis) lan ing keahlian ngelmu lan teori (test teori). Loro-lorone kudu liwati sadurunge lulusan.

sasampunipun lulus, mahasiswa bisa laku utawa ndhaftar liwat 20 Spesialisasi ditawakake universitas kayata Cardiology, medicine Clinical, Onkologi, Radiology, kesehatan umum etc. Aplikasi kene kanggo sinau kedhokteran

Dentistry (Stomatology)

Iku mesthi limang taun. Murid diajari profil medical lan biologi dhasar lan dhisiplin Clinical kanggo Dentistry. On completion saka sinau lulusan sing dianugerahi “Diploma Doctor a ” utawa sarjana saka BDS. Murid diajari disiplin teori lan Clinical kayata stomatology babagan pengobatan lan orthopedic. Departemen iki uga dilengkapi ing syarat-syarat latar, peralatan, aids memulang. A rumah sakit piwulang ing tengah kutha wis dimuat karo patients. Siswa sinau masalah utama Dentistry: caries dental, Periodontitis lan penyakit saka membran mucous ing growong tutuk. Tugas utama fakultas punika sempurno pendidikan Dentistry luwih. fakultas sedaya proses pendidikan ngarahke ing ngaktifake kemampuan kognitif siswa, ngembangaken pakulinan kanggo pendidikan & riset lan gabungke pendekatan Creative kanggo kegiatan profesional. fakultas mbantu siswa diwenehi kawruh banget ing lapangan dental. Iku mundak akeh lan develops, nresep kabeh paling, saka pengalaman karya universitas. Universitas uga nawakake mesthi lulusan kirim lan latihan Clinical ing Dentistry. Aplikasi kene kanggo sinau Dentistry

Pediatrics

Iku mesthi enem taun awarding ing “Doctor of Pediatrics” degree. Iku ana ing basa Rusia lan Ukraina mung. Sing mesthi wae iku padha “Umum Kedokteran” nanging fokus Clinical ing bayi, surgery saka bayi etc. Wong-wong sing ngrampungake iki mesthi ndarbeni diploma saka Pediatrina a. mahasiswa ditampa pendidikan biologi lan medical umum ing loro taun. pendidikan Bocah cilik diwiwiti saka pihak kanggo year.Students enem Master kawruh ing anatomi anak kang, Fisiologi, patologi lan kesehatan, penyakit, perawatan saka cacat inborn, hip lan hip-peserta pembangunan lan liyane. Kursus lulusan Post lan latihan Clinical ana. Aplikasi kene kanggo sinau kedokteran anak

Pharmacy

Iku mesthi limang taun awarding ing “Sarjana Farmasi” degree. Mesthi ana ing basa Rusia lan Ukraina mung. Murid diajari dhasar medicine lan biologi lan sawetara aspèk Clinical banget. On completion ing diploma saka apoteker dianugerahi. Lagi dilatih bisa ing perusahaan lan / utawa kanggo riset. A methodical digawe kanggo latihan specialists Highly qualified. Departemen Perdana sing: pharmacology, biologi, génétika, botani, ing-organik kimia, analitis, kimia fisik lan Organic. Post lulusan lan master Kursus uga ana ing Pharmacy. Aplikasi kene kanggo sinau farmasi

Nursing

Iku telung taun utawa mesthi papat taun awarding ing “Sarjana Nursing” degree. Siswa pisanan sinau disiplin medical lan biologi dhasar, subjek banjur Clinical lan Nursing in beda kahanan. training praktis lan teori diwenehi ing kelas lan ing rumah sakit. Aplikasi kene kanggo sinau Nursing

proses

Kursus ana Ukraina Medical Universities utawa colleges tindakake Proses kanthi adil saka madegaken Area Education European Higher dening proses mimpin dening 46 negara Agencies lan Dewan Eropa. Ing gol utami minangka nderek:

· Gampang kanggo pindhah saka siji negara menyang liyane ing Area Education European Higher kanggo tujuan sinau luwih utawa Employment.

· Nambah attractiveness pendidikan sing luwih dhuwur Eropah supaya akeh wong saka negara non-Eropa teka kanggo sinau lan / utawa karya ing Eropah.

· Nyedhiyani Eropah karo sing godhongé amba, kualitas dhuwur lan kawruh basa majeng, lan mesthekake pangembangan Eropah minangka stabil, masyarakat tentrem lan sabar.

sawetara sakantor

artikel migunani bab Ukraina

Mangga maca artikel iki bab Ukraina. Iku bakal migunani kanggo sampeyan.

About Ukraina - informasi umum bab Ukraina. Bisa dadi boring, nanging migunani

Manggen ing Ukraina - Paseksen mahasiswa manca. Kene padha ngomong apa padha tresna ing Ukraina paling

Biaya sing manggen ing Ukraina - kabeh babagan rega ing Ukraina. Priksa sing Ukraina iku negara paling murah ing Eropah.

Nggoleki

universities Medical ing Ukraina

Kabeh universities ukrainian gedhe. We milih sawetara sing kita kaya paling.

Universities Medical ing Ukraina

Ukraina wis 317 universities. Sampeyan bisa milih saka wong-wong mau.

Ndeleng kabeh universitas
siswa ngandika

Testimoni

siswa manca tresna dadi bagéan saka komunitas pendidikan ukrainian. Diakoni liwat diakoni Center Ukrainia njamin nomer amba bonus kanggo siswa manca.

  • Rajsekr Kabeh Rahasia

    India

    Aku iki looking for kesempatan kanggo njaluk pendidikan ing Eropah. Nanging pilihan akeh agen ndadekake kula edan. Matur nuwun sing ana Diakoni Center. Iku abilyty sampurna kanggo mahasiswa sing kepengin sinau ing luar negeri. Karo kabeh iku gampang lan prasaja, lan ora perlu sumelang bab linuwih saka agen.

  • Aderinoye Raheemat

    Nigeria

    Ukrainian Diakoni Center, Aku arep ngomong thanks gedhe kanggo kabeh tim. Sampeyan wis nggawe diakoni gampang lan comfort. Aku wis sawetara ngedeni nalika aku teka kanggo Ukraina. Nanging Ukrainia Diakoni Center mbantu kula karo kabeh. Aku ora masalah kene ing kabeh. Great thanks kanggo kabeh Staff Diakoni Center Ukrainian.

  • Thanks mambu Mungoshi

    Zimbabwe

    Aku ing Ukraina. Aku njupuk pendidikan medical. proses diakoni kanggo gampang banget. Aku tak visa tanpa masalah. aku seneng. Matur nuwun Ukrainia Diakoni Center. PS: bonus ing rawuh ana sange. Padha mbantu kula dadi luwih ing manggen ing Ukraina. Sing paling apik lan sing tenan Care babagan siswa.

facts bab Diakoni Center

Diakoni Center organisasi sing mbantu mahasiswa kanggo njaluk pendidikan luar negeri

  • 2,987

    siswa
  • 56

    negara
  • 952

    universities
  • 100%

    njamin diakoni
  • 100%

    njamin visa
  • 100%

    njamin karir

diakoni 2018-2019 mbukak ing Ukraina

Kabeh siswa manca sing olèh sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa aplikasi karo Diakoni Center Ukrainian.

Kantor diakoni ing Ukraina

email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraina. aplikasi SAIKI
aplikasi online Diakoni Center Global Kontak & Support