:

Sinau kedhokteran ing Ukraina

Apa sampeyan siap kanggo Study Medicine in Ukraine?

kualitas pendidikan european, proses diakoni gampang lan kuliah Fees paling ing Eropah. Thats kok sampeyan kudu milih Ukraina!

aplikasi saiki
Reasons to

Sinau kedhokteran ing Ukraina

1)Foreign student are eligible to take the United States Medical Licensing Examinations and enter Postgraduate Medical (Residency) training in United States.
2)IMED accreditation is recognized by the Education Commission for Foreign Medical Graduates (ECFMG) and the Medical Council of Canada (MCC) for eligibility of graduates to obtain certification and Licensure.
3)Ukraine Universities are recognized by the World Health Organization
4) International students are eligible to participate in the United States Medical Licensing Examination & receive ECFMG certification. The ECFMG certification requires all graduates to have passed USMLE Step 1 and Step 2 (both sections), submit a final transcript, and provide a copy of the graduate’s diploma for verification. Once ECFMG certification has been granted the graduates are eligible for Postgraduate Medical education (Residency Training) in the United States.
)Most Ukraine Medical Universities are recognized by the Indian Medical Council, Pakistan Medical and Dental Council, European Council of Medicine and General Medical Council (limited Registration) of UK.
6)Most Ukraine medical Universities have relations with many Scientific Institutions of former USSR and all over the world, such as The Poland Medical Academy, The Cambridge University, The Virden University, Clinics of Urgent Medicine in Germany, Belgium, Austria and Israel. Medical center of Cardiff (England), Medical Center in Sent-Etien (France), New York Medical Center, Ukrainian Medical Society in Canada and Austria.
7) Ukraine medical students are eligible for appearing in United States Medical Licensing Examination (USMLE) and many more etc...
8) Ukraine medical students are eligible for The Professional Linguistic Assessment Board (weteng) of the United Kingdom (UK) MANY MORE ETC.

Most of Ukraine medical Universities ,colleges offers the following courses to students who wish for a Bachelor’s degree, after higher secondary school.

Umum Kedokteran (Doctor of Medicine Degree) – 6 years course
Dentistry (Doctor of Dentistry Degree) – 5 year course
Pediatrics (Doctor of Medicine Degree) – 6 year course
Pharmacy (Bachelor of Pharmacy Degree) – 5 year course

Umum Kedokteran

It is a six year course awarding “Doctor of Medicine” (MD) degree. This is equivalent to “Sarjana Kedokteran & Sarjana Surgery” (Mbbs) degree dianugerahi dening negara Persemakmuran kayata UK, Australia, India etc. Diakoni kanggo mesthi wis miwiti sawise kontrak mlebu kudune antarane mahasiswa Universitas. Fees kanggo siswa internasional sing denominated ing USD lan tetep pancet liwat dadi saka kontrak.

The medium piwelingku iki supaya tuwuha Inggris kanggo kabeh enem taun kanggo siswa internasional. Sing mesthi wae ana ing Russian / Ukrainian kanggo calon lokal. Calon sinau ing medium Inggris kanggo enem taun sing diwenehi kelas basa kanggo loro taun, supaya padha uga pinter ing basa lokal kanggo imbal karo patients lan saben dinten nggunakake.

The Curriculum mulang ing Universitas disetujui dening Mentri Pendidikan lan Mentri Kesehatan Publik saka Ukraina.

Murid-murid sing kawangun ing kelompok cilik 6-10 kanggo kelas. Amarga klompok mahasiswa cilik, manungsa waé individu bisa kanggo saben mahasiswa. Kanggo suwene rong taun pisanan ing mahasiswa sing memulang ing kelas. Ing taun 2, mahasiswa sing uga mulang subjek Clinical lan diwenehi training Clinical ing Hospitals kanggo pengalaman praktis.

A mahasiswa perlu maca buku lan apa poto-preparation sadurunge nekani kelas. Cathetan sing kasedhiya kanggo padha. Siswa bisa nyilih buku saka perpustakaan utawa tuku buku dhewe. siswa kudu 100% saksi kelas. Yen lagi absen, padha kudu rework kelas ing akhir minggu, sawise ijin amarga saka mesthi guru.

Saben sesi kelas wis diarani. Ana ujian internal kanggo liwati. Saben taun pendidikan iku penting lan kudu liwati sadurunge mahasiswa wis dileksanakake kanggo lulusan. Saliyane ujian internal universitas, Student wis pass Test State (ujian external) sadurunge lulus 3 lan 6th taun pendidikan. Ing taun lulusan, mahasiswa wis dites ing keahlian praktis ing disiplin Clinical ing amben pasien (test praktis) lan ing keahlian ngelmu lan teori (test teori). Loro-lorone kudu liwati sadurunge lulusan.

sasampunipun lulus, mahasiswa bisa laku utawa ndhaftar liwat 20 Spesialisasi ditawakake universitas kayata Cardiology, medicine Clinical, Onkologi, Radiology, kesehatan umum etc. Apply here to study medicine

Dentistry (Stomatology)

Iku mesthi limang taun. Murid diajari profil medical lan biologi dhasar lan dhisiplin Clinical kanggo Dentistry. On completion of the study the graduates are awarded theDiploma of a Doctoror the degree of BDS. Murid diajari disiplin teori lan Clinical kayata stomatology babagan pengobatan lan orthopedic. Departemen iki uga dilengkapi ing syarat-syarat latar, peralatan, aids memulang. A rumah sakit piwulang ing tengah kutha wis dimuat karo patients. Siswa sinau masalah utama Dentistry: caries dental, Periodontitis lan penyakit saka membran mucous ing growong tutuk. Tugas utama fakultas punika sempurno pendidikan Dentistry luwih. fakultas sedaya proses pendidikan ngarahke ing ngaktifake kemampuan kognitif siswa, ngembangaken pakulinan kanggo pendidikan & riset lan gabungke pendekatan Creative kanggo kegiatan profesional. fakultas mbantu siswa diwenehi kawruh banget ing lapangan dental. Iku mundak akeh lan develops, nresep kabeh paling, saka pengalaman karya universitas. Universitas uga nawakake mesthi lulusan kirim lan latihan Clinical ing Dentistry. Apply here to study dentistry

Pediatrics

It is a six year course awarding theDoctor of Pediatrics” degree. It is offered in Russian and Ukrainian language only. The course is similar to “Umum Kedokteran” but clinical focus is on the infant, surgery of the infant etc. Those who complete this course acquire the diploma of a Pediatrician. The student receives general biological and medical education in first two years. Pediatric education starts from the third to sixth year.Students master knowledge in children’s anatomy, physiology, pathology and hygiene, diseases, treatment of inborn defects, hip and hip-joint development and others. Post graduate courses and clinical training is offered. Apply here to study pediatrics

Pharmacy

It is a five year course awarding the “Sarjana Farmasi” degree. Course is offered in Russian and Ukrainian language only. Murid diajari dhasar medicine lan biologi lan sawetara aspèk Clinical banget. On completion ing diploma saka apoteker dianugerahi. Lagi dilatih bisa ing perusahaan lan / utawa kanggo riset. A methodical digawe kanggo latihan specialists Highly qualified. Departemen Perdana sing: pharmacology, biologi, génétika, botani, ing-organik kimia, analitis, kimia fisik lan Organic. Post lulusan lan master Kursus uga ana ing Pharmacy. Apply here to study pharmacy

Nursing

It is a three year or a four year course awarding theBachelor of Nursing” degree. Siswa pisanan sinau disiplin medical lan biologi dhasar, subjek banjur Clinical lan Nursing in beda kahanan. training praktis lan teori diwenehi ing kelas lan ing rumah sakit. Apply here to study nursing

Process

Courses offered Ukraine Medical Universities or colleges follow the Process with the objective of establishing a European Higher Education Area by a process driven by the 46 participating countries and the Council of Europe. The primary goals are as follows:

· Easy to move from one country to the other within the European Higher Education Area for the purpose of further study or employment.

· Increase attractiveness of European higher education so that many people from non-European countries come to study and/or work in Europe.

· Provide Europe with a broad, high quality and advanced knowledge base, and ensure the development of Europe as a stable, peaceful and tolerant community.

Few advices

Useful articles about Ukraine

Please read this articles about Ukraine. It will be useful for you.

About Ukraina - general information about Ukraine. Can be boring, but useful

Manggen ing Ukraina - testimonials of foreign students. Here they say what they love in Ukraine the most

Biaya sing manggen ing Ukraina - all about price in Ukraine. Check that Ukraine is the cheapest country in Europe.

Nggoleki

Medical universities in Ukraine

All ukrainian universities are great. We choose few that we like the most.

Medical Universities ing Ukraina

Ukraina wis 317 universities. Sampeyan bisa milih saka wong-wong mau.

Ndeleng kabeh universitas
siswa ngandika

Testimoni

siswa manca tresna dadi bagéan saka komunitas pendidikan ukrainian. Diakoni liwat diakoni Center Ukrainia njamin nomer amba bonus kanggo siswa manca.

  • Rajsekr Kabeh Rahasia

    India

    Aku iki looking for kesempatan kanggo njaluk pendidikan ing Eropah. Nanging pilihan akeh agen ndadekake kula edan. Matur nuwun sing ana Diakoni Center. Iku abilyty sampurna kanggo mahasiswa sing kepengin sinau ing luar negeri. Karo kabeh iku gampang lan prasaja, lan ora perlu sumelang bab linuwih saka agen.

  • Aderinoye Raheemat

    Nigeria

    Ukrainian Diakoni Center, Aku arep ngomong thanks gedhe kanggo kabeh tim. Sampeyan wis nggawe diakoni gampang lan comfort. Aku wis sawetara ngedeni nalika aku teka kanggo Ukraina. Nanging Ukrainia Diakoni Center mbantu kula karo kabeh. Aku ora masalah kene ing kabeh. Great thanks kanggo kabeh Staff Diakoni Center Ukrainian.

  • Thanks mambu Mungoshi

    Zimbabwe

    Aku ing Ukraina. Aku njupuk pendidikan medical. proses diakoni kanggo gampang banget. Aku tak visa tanpa masalah. aku seneng. Matur nuwun Ukrainia Diakoni Center. PS: bonus ing rawuh ana sange. Padha mbantu kula dadi luwih ing manggen ing Ukraina. Sing paling apik lan sing tenan Care babagan siswa.

facts bab Diakoni Center

Diakoni Center organisasi sing mbantu mahasiswa kanggo njaluk pendidikan luar negeri

  • 2,987

    siswa
  • 56

    negara
  • 952

    universities
  • 100%

    njamin diakoni
  • 100%

    njamin visa
  • 100%

    njamin karir

diakoni 2017-2018 mbukak ing Ukraina

Kabeh siswa manca sing olèh sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa aplikasi karo Diakoni Center Ukrainian.

Kantor diakoni ing Ukraina

email: ua@admission.center Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraina. aplikasi SAIKI
aplikasi online Diakoni Center Global Kontak & Support