:

Ngartekne

Translation of documents menyang basa Ukrainia dening Diakoni Center Ukrainian
  • 00

    dina

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Sawetara Universities in Ukraina sing salinan High (secondary) sertifikat sekolah karo transcripts diterjemahaké Ukrainia dening Ukrainian Diakoni Center.

Service biaya terjemahan mung $50. Dokumen dikirim bebarengan karo layang undhangan asli kanggo nyimpen dhuwit ing biaya kurir.

diakoni 2018-2019 mbukak ing Ukraina

Kabeh siswa manca sing olèh sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa aplikasi karo Diakoni Center Ukrainian.

Kantor diakoni ing Ukraina

email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraina. aplikasi SAIKI
aplikasi online Diakoni Center Global Kontak & Support