`

ragad kuliah

About Diakoni Center Ukrainian. Study ing Ukraina
  • 00

    dina

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Kursus Medical

NYC Tuition (UKR. / Rus Language) saben taun Tuition (Inggris Language) saben taun
bachelors Master / intoxicated bachelors Master
1 Umum Kedokteran 3800 4100
2 Dentistry 4000 4400
3 Pharmacy 3700 3800
4 Medical lan Management Pharmaceutical 1700 2000
5 Psychology Medical 1700 2000
6 Kebidanan lan Ginekologi saka $4400
7 Allergology lan Immunology saka $4400
8 Gastroenterologi saka $4400
9 Genetics saka $4400
10 anak Ginekologi saka $4400
11 Anak infèksius penyakit saka $4400
12 anak Dentistry saka $4400
13 Surgery anak saka $4400
14 Care intensif Medical lan Therapy saka $4400
15 infèksius penyakit saka $4400
16 Farmakologi klinis saka $4400
17 Cardiology saka $4400
18 Kulit lan Venereal penyakit saka $4400
19 Combustology lan Plastic Surgery saka $4400
20 Radio Diagnosis lan Therapy saka $4400
21 Neurology (anak lan umum) saka $4400
22 bedhah saraf saka $4400
23 Onkologi saka $4400
24 orthodontics saka $4400
25 dentistry orthopedic saka $4400
26 Ophtalmology saka $4400
27 Anatomi patologi saka $4400
28 Pediatrics saka $4400
29 Care bayi saka $4400
30 Dentistry prophylactic saka $4400
31 Psikiatri lan narcology saka $4400
32 Pulmonologi saka $4400
33 Rematologi saka $4400
34 kulawarga Kedokteran saka $4400
35 Traumatology lan Orthopedia saka $4400
36 Urology saka $4400
37 Fisioterapi saka $4400
38 Surgery weteng saka $4400
39 Surgery Thoracical saka $4400
40 dental Surgery saka $4400
41 Endokrinologi saka $4400

Language / Program preparatory: $1300.00 - $2100.00. (iki beda-beda gumantung tengen universitas lan kutha).
Hostel Accommodation: $500.00 / Taun Academic. Iki gumantung universitas, jinis hostel (pribadi utawa sekolah-diduweni), lan nomer pesakitan kamar - biasane ora luwih saka telung (3).
spesialisasi Duration: Nganti 23 sasi utawa luwih.
Clinical Residency: 2 taun lan ndhuwur.
PhD. (karo.): 3 taun.

Requirements diakoni
Program Pascasarjana (Inggris Language)

A Formulir Aplikasi rampung.
Lan Validity International Passport Kanthi Ora Kurang 1 taun (luwih loro utawa luwih).
Five (Credits) Liwat ing subjek ilmu, kang kudu kalebu basa Inggris lan ing ngisor iki : Biology lan Chemistry. A kredit Fisika bakal dadi kauntungan.
Sekolah Menengah Sheet Result (WAEC / GCE / Néko utawa Iku padha karo), Nuduhake Subjek lan Marks
Secondary School Completion Certificate
Ora lawas Than 25 taun
Program Pascasarjana (Ukrainian / Language Russian), Sawise Program Language Preparatory

A Formulir Aplikasi rampung.
Lan Validity International Passport Kanthi Ora Kurang 1 taun (luwih loro utawa luwih).
Sekolah Menengah Sheet Result (WAEC / GCE / Néko utawa Iku padha karo), Nuduhake Subjek lan Marks. Latar mburi ilmu bakal entuk manfaat gedhe.
Secondary School Completion Certificate
Ora lawas Than 25 taun
Program pascasarjana (Inggris Language)

A Formulir Aplikasi rampung.
Lan Validity International Passport Kanthi Ora Kurang 1 taun (luwih loro utawa luwih).
Result Sekolah / completion Certificate
Sarjana Degree Certificate
Result University / Transcripts Showing Subjek sinau lan Komposisi
Kawruh Basa Inggris
Program pascasarjana (Ukrainian / Language Russian), Sawise Program A Language Preparatory

A Formulir Aplikasi rampung.
Lan Validity International Passport Kanthi Ora Kurang 1 taun (luwih loro utawa luwih).
Result Sekolah / completion Certificate
Sarjana Degree Certificate
Result University / Transcripts Showing Subjek sinau lan Komposisi
siswa pascasarjana kudu dicatet proses nostrification bakal digawa metu sawisé bisa diowahi asil lan certificate sing(s). Iki digawa metu marang rawuh, nalika program akademik nganggo. Siswa kang asil ora bisa divalidasi saka negarane dhewe bakal ngeculke diakoni sing. Mesthekake asil sing legalized lan bisa divalidasi marang panyuwunan.

Engineering kursus lan ilmu

# NYC Tuition (UKR. / Rus Language) saben taun Tuition (Inggris Language) saben taun
bachelors ($) Master($) bachelors ($) Master ($)
1 Manajemen administratif ing Protection Informasi 3600
2 Sistem Air Navigation (Sistem Air Navigation) 4300 3600 5500 5000
3 Air Navigation (Layanan Air Traffic) 3400 4500
4 Air Navigation (Pesawat Operation Flight) 5500 6000
5 Layanan Air Traffic 3600 5000
6 Transportasi Organisasi lan Manajemen Air 3600 5000
7 Pesawat lan Rocket Engineering 3400
8 Equipment pesawat 3600 5000
9 Airplanes lan Helicopters 3600
10 Airport Technologies Work & Peralatan Technical 3600 5000
11 Ecology Applied lan Protection Nature € 1800 € 2350 - $3001
12 Kelautan lan Biologi Akuatik 1700 - 3400 2000 - 3600
13 Pilih Kelompok lan Ilmu Informasi € 1800 € 2350
14 Fisika Terapan 3400 3600
15 Statistik Terapan 2000 2700
16 Architectural Design Environment 3600
17 Arsitektur 2000 - 3400 3000
18 Arsitèktur Building lan Construction 3000
19 Sistem Control otomatis € 1800 € 2350
20 Automatics lan Automation Control ing Industry Transport 3600
21 Automation lan Komputer - Integrated Technologies 3400 4500
22 Automation lan Telekomunikasi € 1800 € 2350
23 Designs automobile 2300 2500
24 Operasi automobile 2300 2500
25 Roads Automobile lan Aerodrome Construction (Dalan lan airfields) 2000 2300
26 Automobiles lan Automobiles Facility 3000
27 Automobiles lan Mesin Car 2300 2500
28 avionics 3400 4500
29 Biokimia 2200 3000
30 Biology 1700 2500
31 biofisika 1700 2500
32 Biotechnical lan Apparatus Kesehatan Sistem 3600
33 Bioteknologi 3400
34 Gedung Pengkajian 2300 3300
35 Kimia Mesin Manufacturing lan Piranti € 1800 € 2350
36 Kimia Technologies BBM lan carbonic Materials 3600
37 Kimia Technologies saka High Senyawa molekul 3600
38 Teknologi Kimia 3400
39 Chemistry 2200 3000
40 Teknik Sipil 2000 3000
41 Komputasi Mathematics lan Programming € 1800 2350
42 Komputer Ecological Lan ngawasi Ekonomi 1500 2000
43 Teknik Komputer 2300 - 3400 € 2350 2500 - 4500 2400
44 Ilmu Komputer 1700 - 3400 2000 3700
45 Sistem Komputer Automation lan Control 3600 2400
46 Sistem Komputer lan Automation 2300 2500
47 Sistem Komputer lan Networks 3600
48 Sistem Komputer in Transportasi Fields 2300 2500
49 Designs komputer-dibantu 3600
50 Pangolahan teknologi komputer-Integrasi lan Produksi 3600
51 construction 3400 4500 2400
51 Konstruksi, Manajemen 1700 2000
53 Cutting Tools lan Instruments € 1800 € 2350
54 Road Traffic Control 2300 2500
55 desain 3400 3600
56 Dokumentasi Management System Informasi 1500 2000
57 Bioteknologi ekologis lan Bioenergetics 3600
58 Ecology, Environmental Protection lan imbang Resources Natural Aplikasi 1700 - 3400 2500 - 3600 4500
59 Manajemen Ecology 1700
60 Drive listrik lan Automation Instalasi Industrial € 1800 € 2350
61 Teknik Listrik € 1800 - $3400 € 2350 € 1950 - $4500 € 2600
62 Sistem listrik Konsumsi Listrik 3600
63 elektronik Piranti 3600
64 Piranti elektronik lan Sistem 3400 3600 4500 5000
65 Electronics € 1800 € 2350
66 Manajemen Energy 3600
67 Engineering Graphic lan Geometri € 1800 € 2350
68 Teknologi Exploration lan Techniques € 1800 € 2350
69 Ferrous Metallurgy Plant Equipment € 1800 € 2350
70 Fuel Teknologi Kimia € 1800 € 2350
71 Tanduran Gas Turbine lan Stations Compressor 3600 5000
72 Chemistry Umum € 1800 € 2350
73 Geodesi lan Geo-Information € 1800 € 2350
74 Geodesi, Manajemen Kartografi lan Tanah Resource 3400
75 Sistem Geoinformation lan Teknologi 3600
76 Geology € 1800 € 2350
77 Panas lan gas sumber, ventilasi 3000
78 Engineering panas-Power € 1800 € 2350
79 Fisika panas-Transfer € 1800 € 2350
80 Ting Aerodromes 3600
81 Hoisting-transportasi, bangunan, construction dalan, machinery tanah-reclamation lan peralatan 3000
82 Engineering hydraulic 2000 3000
83 Industrial lan Teknik Sipil 2000 3000
84 Industrial lan Teknik Sipil 3600
85 Companies Industrial lan Kutha Supply Listrik € 1800 € 2350
86 Manajemen Industrial 1700 2000
87 Lan Measuring Systems 3600
88 Sistem Control lan Teknologi 3600
89 Control Keamanan Informasi 3400
90 Sistem Keamanan Informasi 3400
91 Sistem Informasi Protection Technical lan Automation Processing 3600
92 Cipta 4000 5500
93 Sistem Intelligence Kanggo Making Decision 1500 2000
94 Survey Land lan Register 3600
95 Ngangkat lan owah-owahan, construction, Engineering Road lan Reclamation Machines & Peralatan 3000
96 Lighting Teknologi lan Sumber cahya 3600
97 Maintenance lan Repair saka Aircraft lan Engines 3600 5000
98 Pengawetan Aircraft 3400 4500
99 Engineering Manufacturing € 1800 € 2350
100 Manajemen Pabrik € 1800 € 2350
101 Dhukungan Material € 1800 € 2350
102 Teknik Mesin 2000 2300
103 Metal mbentuk € 1800 € 2350
104 Metrological Informasi Measuring Technologies 1500 - 3400 2000 - 4000
105 Micro lan Nanoelectronics 3400
106 Development Celengan Mineral € 1800 € 2350
107 Sumber Daya Mineral Dressing € 1800 € 2350
108 Mining Engineering Electrical lan Automation € 1800 € 2350
109 Mining Geo-Mechanics € 1800 € 2350
110 Mesin Mining € 1800 € 2350
111 Transport Mining Logistics € 1800 € 2350
112 Ngawasi Sistem Komputer € 1800 € 2350
113 Nature Kegiatan Protection € 1800 € 2350
114 Nonferrous Metallurgy lan Materials Construction € 1800 € 2350
115 Pangolahan lan Teknologi Low-sampah Ore-Thermal € 1800 € 2350
116 Organisasi Aerial Works lan Services 3600
117 Bioteknologi Pharmaceutical 3600
118 Kimia Fisik lan Biomedis Electronics 3600
119 Olahraga lan Organic € 1800 € 2350
120 Ilmu Material fisik € 1800 € 2350
121 Fisika $1500 - € 1800 $2000 - € 2350
122 Fisiologi 1700 2500
123 Stations Power € 1800 € 2350
124 Power-Teknik Sistem € 1800 € 2350
125 Engineering Power-Plant 3400 4500
126 Quality Control € 1800 € 2350
127 Quality, Standardisasi lan Certification 3600
128 Komunikasi radio, Siaran lan TV Piranti 3600
129 Radio Piranti Elektronik, Sistem lan Kompleks 3400 3600 4500 5000
130 Kimia 3400 4500
131 Radio Fisika lan Electronics 1500 2000
132 Keamanan Sistem Informasi lan Komunikasi 3400 3600
133 Keamanan Organizations lan institusi 1700 2000
134 Engineering Software 3400 4500
135 Sistem Komputer khusus 2300 2500
136 steel Metallurgy € 1800 € 2350
137 survey € 1800 € 2350
138 Engineering System 3400 4500
139 sistem programming 3600
140 lunak sistem 3600
141 Teknologi Building Constructions, Prodhuk lan Bahan 3000
142 Teknologi Elektronik Multimedia liya 3600
143 Telekomunikasi, Sistem lan Networks 3600
144 Telekomunikasi 3400
145 Mechanics teori € 1800 € 2350
146 Sistem transportasi 3600
147 Transport Technologies 3400 4500
148 Supply lan got Water (Sewagery) 3000

Language / Program preparatory: $1300.00 - $2100.00 - (iki beda-beda gumantung tengen universitas lan kutha).
Hostel Accommodation
: $500.00 / Academic Taun - $1000.00 / Taun Academic. Iki gumantung universitas, jinis hostel (pribadi utawa sekolah-diduweni), lan nomer pesakitan kamar - biasane ora luwih saka telung (3)
Requirements diakoni umum

Program Pascasarjana (Inggris Language)

  • A Formulir Aplikasi rampung
  • Lan Validity International Passport Kanthi Ora Kurang 1 taun (luwih loro utawa luwih)
  • Five (Credits) Liwat ing subjek ilmu, kang kudu kalebu basa Inggris lan ing ngisor iki : Fisika, Chemistry, Matématika. A kredit ingGeography uga dibutuhake kursus Lingkungan lan Geology related.
  • Sekolah Menengah Sheet Result (WAEC / GCE / Néko utawa Iku padha karo), Nuduhake Subjek lan Marks
  • Secondary School Completion Certificate
  • Ora lawas Than 25 taun

Program Pascasarjana (Ukrainian / Language Russian), Sawise Program Language Preparatory

  • A Formulir Aplikasi rampung
  • Lan Passport International Kanthi Validity Ora Kurang Year (luwih loro utawa luwih).
  • Sekolah Menengah Sheet Result (WAEC / GCE / Néko utawa Iku padha karo), Nuduhake Subjek lan Marks. Latar mburi ilmu bakal entuk manfaat gedhe.
  • Secondary School Completion Certificate
  • Ora lawas Than 25 taun

Program pascasarjana (Inggris Language)

  • A Formulir Aplikasi rampung.
  • Lan Passport International Kanthi Validity Ora Kurang Year (luwih loro utawa luwih).
  • Result Sekolah / completion Certificate.
  • Sarjana Degree Certificate.
  • Result University / Transcripts Showing Subjek sinau lan Komposisi.
  • Kawruh Basa Inggris.

Program pascasarjana (Ukrainian / Language Russian), Sawise Program A Language Preparatory

  • A Formulir Aplikasi rampung
  • Lan Validity International Passport Kanthi Ora Kurang 2 taun
  • Result Sekolah / completion Certificate
  • Sarjana Degree Certificate
  • Result University / Transcripts Showing Subjek sinau lan Komposisi

siswa pascasarjana kudu dicatet proses nostrification bakal digawa metu sawisé bisa diowahi asil lan certificate sing(s). Iki digawa metu marang rawuh, nalika program akademik nganggo. Siswa kang asil ora bisa divalidasi saka negarane dhewe bakal ngeculke diakoni sing. Mesthekake asil sing legal, sah lan bisa divalidasi marang panyuwunan.

ilmu sosial, Manajemen & humaniora

# NYC Tuition (UKR. / Rus Language) saben taun Tuition (Inggris Language) saben taun
bachelors $ Master $ bachelors $ Master $
1 Accounting lan Audit 1700 - 3400 2000 - 3600 2400
2 Accounting lan Auditing saka International Activities Economic 1700 - 2000 2400
3 Audit € 1800 € 2350 2400
4 Manajemen Administrative 4000 5500
5 banking 1700 - 2200 2000 - 3500
6 Ekonomi Bisnis 2200 2400
7 Manajemen Bisnis 1700 2000
8 Cinema Lan Television Art 2500 4000 3500 5500
9 Hukum Commercial lan Buruh 1700 2000
10 Commercial Business Trade 2200 3200
11 Perusahaan Kegiatan Ekonomi Foreign € 1800 € 2350
12 Ekonomi perusahaan € 1800 € 2350
13 Sistem Informasi lan Komputer in Manajemen Organisasi 2300 2500
14 Studi negara 3500 5000 4500 7000
15 Cybernetics Ekonomi 3400 3600
16 Departemen Manajemen lan Logistics 2300 2500
17 Cybernetics ekonomi 2000 3500
18 teori ekonomi 2000 - € 1800 € 2350
19 Ekonomi lan Bisnis Management 1700 2000
20 Ekonomi lan Manajemen Organisasi 1700 2000
21 Ekonomi lan Marketing € 1800 € 2350
22 Ekonomi lan Personnel Management 1700 2000
23 Ekonomi saka Enterprise 2000 - 3400 3000 - 3600
24 Finance 2000 2700
25 Lowongan Kredit 2000 - 3400 2700 - 3600 3200
26 Lowongan Banking € 1800 € 2350
27 Hukum Financial lan Banking 1700 2000
28 Manajemen Financial 1700 2000
29 Kebijakan Foeign 5000 7000
30 filologi Foreign 2500 4500 3500 6000
31 History 1500 2000
32 Hotel lan Restoran Management 2000 3200
33 Cipta 3600
34 Business International 4000 - 4300 4500 2400
35 Business International lan Advertising 1700 2000
36 Business Marketing International 1700 2000
37 Hukum Commercial International 1700 2000
38 Relations Economic International 4000 - 4300 4500 - 5000 5000 7000
39 Ekonomi International 2200 - 3400 3000 - 4500 3500
40 Ekonomi International lan Banking 1700 2000
41 Ekonomi International Finance 1700 2000
42 Ekonomi International lan Personnel Management 1700 2000
43 Informasi International 3500 - 4300 4500 - 5000 4500 7000
44 Hukum International 4300 - 4500 4500 - 5000 5500 7000
46 International Marketing lan Economic Jurnalisme 1700 2000
47 International babakan dhuwit lan Relations Financial 1700 2000
48 hubungan Internasional 2000 - 4000 2700 - 5000 5000 7000
49 Hubungan Internasional Politics 1700 2000
50 Jurnalisme 1500 - 4300 2500 - 4500 2400 5500
51 ngawontenaken 3400 3600
52 Protection Buruh lan Aerology € 1800 € 2350
53 Hukum 2500 3300
54 Linguistics 1500 2500
55 Logistics 3600
56 Managemant 2000 - 3400 2700 - 3500
57 Manajemen lan Aturan Economic € 1800 € 2350
58 Manajemen Enterprises lan Administrasi 3600
59 Manajemen Kegiatan Ekonomi Foreign 3600
60 Manajemen Bisnis lan Foreign Trade Activities International 1700 2000
61 Manajemen Organisasi 2500 3000 - 4000 3500 5500
62 Manajemen Perdagangan lan Commercial Activities 1700 2000
63 Marketing 2000 - 3400 2700 - 3600 3500
64 Matématika 2000 2700
65 Construction Municipal lan City Ekonomi 2000 3000
66 Kantor Manajemen lan Informasi 4300 4500
67 Personnel Management lan Ekonomi pegawe € 1800 € 2350
68 Personnel Management lan Ekonomi Buruh 2000 2700
69 filologi 4300
70 Kepemimpinan politik lan Administrations Public 1700 2000
71 Marketing Politik lan Administrations Public 1700 2000
72 Ilmu Politik 1500 - 2500 2000 - 4000 3500 5500
73 Psikologi praktis 1700 2000
74 Komunikasi Profesional Basa Asing € 1800 € 2350
75 Manajemen Proyek 3600
76 Psychology 1500 - 4300 2500 - 4500 3000 5500
77 Publishing lan Bisnis Polygraphic 3400
78 Work Social 3600
79 Sosiologi 3600
80 Theatre Art 2500
81 Pariwisata 2000 - 3400 3200 - 3600 4000
82 Manajemen Pariwisata lan Hotel Business 1700 2000
83 Town Building lan Ekonomi 3000
84 Ngartekne 2500 4500 3500 6000

Language / Program preparatory: $1300.00 - $2100.00 - (iki beda-beda gumantung tengen universitas lan kutha).
Hostel Accommodation
: $450.00 / Academic Taun - $1000 / Taun Academic. Iki gumantung universitas, jinis hostel (pribadi utawa sekolah-diduweni), lan nomer pesakitan kamar - biasane ora luwih saka telung (3)

Requirements diakoni

Program Pascasarjana (Inggris Language)

  • A Formulir Aplikasi rampung.
  • Lan Validity International Passport Kanthi Ora Kurang 1 taun (luwih loro utawa luwih).
  • Five (Credits) Liwat ing subjek ilmu sosial, kang kudu kalebu basa Inggris lan samubarang iki : Ekonomi, Commerce,Matématika, Government, Accounting, Sastra, etc.
  • Sekolah Menengah Sheet Result (WAEC / GCE / Néko utawa Iku padha karo), Nuduhake Subjek lan Marks
  • Secondary School Completion Certificate
  • Ora lawas Than 25 taun

Program Pascasarjana (Ukrainian / Language Russian), Sawise Program Language Preparatory

  • A Formulir Aplikasi rampung.
  • Lan Validity International Passport Kanthi Ora Kurang 1 taun (luwih loro utawa luwih).
  • Sekolah Menengah Sheet Result (WAEC / GCE / Néko utawa Iku padha karo), Nuduhake Subjek lan Marks. Latar mburi ilmu sosial bakal entuk manfaat gedhe.
  • Secondary School Completion Certificate
  • Ora lawas Than 25 taun

Program pascasarjana (Inggris Language)

  • A Formulir Aplikasi rampung.
  • Lan Validity International Passport Kanthi Ora Kurang 1 taun (luwih loro utawa luwih).
  • Result Sekolah / completion Certificate
  • Sarjana Degree Certificate
  • Result University / Transcripts Showing Subjek sinau lan Komposisi
  • Kawruh Basa Inggris

Program pascasarjana (Ukrainian / Language Russian), Sawise Program A Language Preparatory

  • A Formulir Aplikasi rampung (Download Cepak Saka University Individual Review Page Ing Area Anggota Kita)
  • Lan Validity International Passport Kanthi Ora Kurang 1 taun (luwih loro utawa luwih).
  • Result Sekolah / completion Certificate
  • Sarjana Degree Certificate
  • Result University / Transcripts Showing Subjek sinau lan Komposisi

siswa pascasarjana kudu dicatet proses nostrification bakal digawa metu sawisé bisa diowahi asil lan certificate sing(s). Iki digawa metu marang rawuh, nalika program akademik nganggo. Siswa kang asil ora bisa divalidasi saka negarane dhewe bakal ngeculke diakoni sing. Mesthekake asil sing legalized lan bisa divalidasi marang panyuwunan.

diakoni 2017-2018 mbukak ing Ukraina

Kabeh siswa manca sing olèh sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa aplikasi karo Diakoni Center Ukrainian.

Kantor diakoni ing Ukraina

email: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / Telegram: +38 (063) 654-09-52 Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraina. aplikasi SAIKI
aplikasi online Diakoni Center Global Kontak & Support