:

Kharkiv State University Of Technology Food & Trade

Kharkiv State University Of Technology Food & Trade
  • 00

    dina

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Kharkiv State University of Technology Food lan Trade iku salah siji saka anjog University ing Ukraina lan ing Eropah Wétan ing lapangan Teknologi lan Manajemen Industri Pangan Pangan.Kharkiv State University of Technology Food lan Trade iku lembaga multi-profil pendidikan sing luwih dhuwur saka tingkat 4 akreditasi, kang menehi Universitas hak olahraga specialists kanggo negara manca.

Kharkiv State University of Technology Food lan Trade sekolah mung negara sing luwih dhuwur saka èlmu pangan, engineering pangan, restaurant bisnis, ilmu komoditas lan commerce ing kabeh liwat Bachelors training Ukraina, Specialists (Experts) lan TC kanggo industri ndhuwur.

ing Kharkiv State University of Technology Food lan Trade urut- wiwit karo Kaisar Alexander III, nalika ing 1893 School Commercial didegaké ing inisiatif saka Guild of Merchants saka Kharkiv. Kharkiv State University of Technology Food & Trade wis terus tradhisi kamulyane training komersial Sloboda kang luwih saka satus taun lan iku marisi Kharkiv Institut Trade Soviet didegaké ing 1929. Sajarah resent saka Universitas wiwit ing 1967 karo Kharkiv Institut Catering Public, kang dirombak ing 1994 menyang Kharkiv Negara Akademi Teknologi lan Management Food. Miturut Kaputusan kabinèt mentri saka Ukraina ing Oktober 11, 2002 institusi kita pendidikan sing luwih dhuwur diparingi Status Universitas.

Kharkiv State University of Technology Food lan Trade (KhSUFT) nggunakake teknologi pendidikan dadi, kang kalebu ing sistem latihan pambuka, training full-time, pascasarjana lan doktor Kursus.

Kharkiv State University of Technology Food & Trade sepur-sepur siswa manca ing kursus ing ngisor iki ing medium english:

  • Hotel & Manajemen Toursim
  • Manajemen lan Administrasi Niaga & Ekonomi
  • Accounting & audit
  • MBA in Finance,Accounting,Marketing lan Industri Pangan

ing Kharkiv State University of Technology Food lan Trade wis kombinasi unik Staff lan fasilitas kanggo latihan-tingkat dhuwur saka specialists. Ana luwih saka 460 guru antarane wong-wong mau 72 Doctors,Prefessors lan 199 Professors Associate sing digunakake ing University.In Kharkiv State University of Technology Food & Trade ana sing apa 2 anggota saka Ukrainia National Academy of Progress,2 anggota cocog saka Engineering Academy of Ukraine,1 anggota saka International Acaemy saka Pendingin,lan Scientist urmati Ukraina,pegawe urmati kanggo Budaya saka Ukraina,5 Nobel karo hadiah negara Ukraine,44 wong karo prozes pendidikan banget saka Ukraina.

ing Kharkiv State University of Technology Food lan Trade olahraga specialists Highly-qualified kanggo catering pangan, perdagangan,industri pangan, khusus, Hospitality lan pariwisata. dina iki bab 8 ewu mahasiswa sing nguwasani 17 Keahlian ing 5 kothak:

  • Teknologi pangan lan Teknik
  • Teknik Mechanics
  • Trade
  • Ekonomi & Business
  • Manajemen

Kharkiv State University of Technology Food lan Trade wis logistics cekap kanggo mesthekake proses pendidikan, karya ilmiah lan kabutuhan sosial siswa lan karyawan:

  • 3 bangunan akademisi karo total area 28,412 kothak meter.
  • 2 hostels mahasiswa kanggo 906 kursi lan hotel kanggo 29 panggonan
  • kamar panedhaan lan prasmanan kanggo 168 kursi.
  • 3 aula olahraga, gedung olahraga lan lemah olahraga kanggo latihan ing bola voli, basket, bal-balan, atletik,wong.
  • tengah lan kesehatan utami nyedhiyakake layanan medical kanggo siswa lan karyawan universitas.
  • perpustakaan karo dana liwat 350 ewu kopi lan Katalog elektronik sumber perpustakaan.
  • Palace mahasiswa "kontemporer", kang hajat, Konferensi, rapat-rapat, pakaryan saka personel, lomba mahasiswa KVN lan acara liyane.

Papan ing Kharkiv State University of Technology Food & Trade punika museum. Museum wis diklumpukake dokumen menarik lan pameran sing nuduhaké sajarah kamulyane lan saiki universitas kita, njaluk kenalan karo prestasi ilmuwan anjog, guru lan profesional ing tahun.

wiwit 1996 Khariv State University of Technology Food & Trade sepur-sepur siswa manca ing spacialities deifferent lan ing Preparatory Department. Ing wektu kang 348 mahasiswa saka countris beda sing sinau ing kabeh specailities saka Kharkiv State University of Technology Food lan Trade.wiwit 2004 Universitas wis diwiwiti latihan siswa manca ing medium english ing fakultas sing paling populer ing antarane wong manca.

Kanggo informasi apa wae luwih bab Universitas utawa Diakoni,please ora ragu-ragu kanggo hubungi us.Our International ngaku departemen reply kowe sakcepete bab sembarang informasi reagrding University.We bakal seneng ndeleng sampeyan ing Universitas kita.

fakultas

Fakultas ACCOUNTING & Lowongan:

  • Accounting lan audit
  • Analysis Business
  • Finance
  • Mathematics luwih
  • Teknologi informasi

Fakultas MANAGEMENT:

  • Manajemen Organisasi
  • Manajemen International & Pariwisata
  • Hotel lan Restoran Bisnis
  • Ilmu Sosial lan Kemanusiaan
  • Pendidikan & Olahraga

Fakultas Ekonomi:

  • Ekonomi Industri lan Perdagangan Food
  • teori ekonomi
  • Ekonomi International
  • Marketing lan Bisnis
  • Basa manca

Fakultas Kabupaten:

  • Komoditi lan expertisation barang
  • Komoditi Affairs Customs
  • Hygiene pangan lan Mikrobiologi
  • Umum lan Food Chemistry
  • Safety Buruh lan Ecology in Produksi Pangan

Fakultas Alat & LAYANAN TECHNICAL:

  • pangolahan,Mesin lan Automation Produksi Pangan
  • Alat kanggo Food Enterprises
  • Equipments Pendingin Commercial
  • Energy lan Physics
  • Mechanics lan Graphics

TRAINING lan RISET Institut FOOD TECHNOLOGY & BUSINESS:

  • Teknologi pangan
  • Teknologi Roti,pastry,Pasta lan Concentrates Food
  • Teknologi Pengawetan
  • Teknologi daging

SCHOOL BUSINESS luwih:

  • Accounting lan Auditing
  • Marketing
  • Manajemen International
  • Teknologi pangan
  • Komoditi lan Camping in Affairs Customs

Nyamektakaken Departemen kanggo manca warga:

  • Departemen Ekonomi
  • Engineering Department
  • Departemen Kesehatan Pre

diakoni 2018-2019 mbukak ing Ukraina

Kabeh siswa manca sing olèh sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa aplikasi karo Diakoni Center Ukrainian.

Kantor diakoni ing Ukraina

email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraina. aplikasi SAIKI
aplikasi online Diakoni Center Global Kontak & Support