:

Admiral Makarov National University Of Shipbuilding

Admiral Makarov National University Of Shipbuilding
  • 00

    dina

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

ing Admiral Makarov National University of Shipbuilding ing Mykolaiv iku lembaga pendidikan sing luwih dhuwur kang nglatih specialists kanggo damel kapal lan industri sekutu saka Ukraina. Universitas iki dijenengi sakwise admiral Russian, Stepan Makarov, sing lair ing kutha.

Institutes

  • Institut Shipbuilding. departemen:
mekanika Structural, mekanika fluida, construction awake, teknologi maritim, teori kapal lan desain, lan teknologi damel kapal.
  • Institut Komputer, Teknik lan Ilmu Technological (Fakultas Teknologi). departemen:
Fakultas Teknologi, engineering welding, desain lan produksi bahan komposit, ilmu material lan teknologi, fakultas ilmu komputer, lunak sistem otomatis, Manajemen Proyek, lan, sistem informasi lan teknologi.
  • Institut Teknik Teknik. Departemen (Fakultas Teknik daya). departemen:
Kahanan lan refrigerating, segara lan tetanduran daya nulis, fisika termal lan Unit uap-ngasilaken, turbin, mekanika lan Paragraf, mesin pembakaran, ékologi, marine teknologi mesin lan mekanika lan teknik mesin.
  • Institut Control otomatis lan Teknik Listrik. departemen:
sistem kontrol komputer dibantu, elektronik kapal lan keamanan informasi, sistem daya listrik, engineering kontrol otomatis, electrical engineering teori lan sistem elektronik, pangolahan rangsang lan teknologi, lan, instrument engineering marine.
  • Institut Kamanungsan. departemen:
Teori lan sejarahe negara lan hukum, law, Linguistics Applied, Drama lan humaniora, basa modern, desain, teori Olympic lan olahraga profesional, lan, latihan fisik lan olahraga.
  • Institut Extramural lan Learning Distant, (Fakultas teknologi mobile). departemen:
mekanika teoretis, grafis engineering, safety urip lan nimbali sipil, èlmu alam, matématika sing luwih, fisika, lan, pasinaon filsafat lan budaya.

fakultas

  • Teknologi
  • engineering Power
  • teknologi Mobile
  • Teknik lan ekonomi
  • Preparation

diakoni 2018-2019 mbukak ing Ukraina

Kabeh siswa manca sing olèh sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa aplikasi karo Diakoni Center Ukrainian.

Kantor diakoni ing Ukraina

email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraina. aplikasi SAIKI
aplikasi online Diakoni Center Global Kontak & Support