:

Universitas Nasional Kharkiv Petro Vasylenko Of Agriculture

Universitas Nasional Kharkiv Petro Vasylenko Of Agriculture
  • 00

    dina

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture punika ngerayakno mengeti 85th sawijining. KhNTUA punika kondhang lan dikenali luwih institusi pendidikan tingkat akreditasi 4, kang nglenggahi panggénan pantes antarane Universitas Kharkiv pusat pendidikan sing luwih dhuwur lan Ukraina.

Kabeh iki diwiwiti ing 1930. Pembaharuan saka pendidikan sing luwih dhuwur lan khusus diwiwiti ing negara amarga butuh leukemia specialists Highly qualified.

on 12 Juli Dewan Rakyat Commissars Republik Sosialis Soviet Ukraina resolusi ing panyiapan saka pendidikan sing luwih dhuwur lan institusi pendidikan technical luwih lan dumados ditransfer ing ukum saka commissariats wong cocok kang. Sisih "cabang Agricultural" wonten madegaken Institut Mekanisasi lan Electrification Pertanian Kharkiv saka departemen mechanization Gambling tetanèn ing Kharkiv lan Poltava.

Kharkiv Institut Mekanisasi lan Electrification Pertanian (KhIMEA) wiwit latihan engineers mechanical spesialisasine ndandani lan pangopènan Traktor lan mesin farm.

Panyiapan saka Institut bertepatan karo awal proyèk ukuran saka industrialization negara lan madegé produksi mechanized kuat ing tetanèn. Nanging reformasi pendidikan iki ora kasedhiya karo materi perlu lan basis technical lan finance. Kabeh imperfections iki uga kena pengaruh KhIMEA. Ana sing butuh leukemia kelas, Staff qualified, buku-buku, lan laboratorium. kahanan urip kanggo siswa padha adoh saka kang banget uga.

Institutes

The Pendidikan lan Riset Institut Teknik Listrik lan Komputer Technologies

  • Departemen technotronics lan engineering teori.
  • Departemen automatization lan teknologi komputer Integrasi.
  • Departemen sistem listrik lan mechanical automized.
  • Departemen sumber energi lan daya Manajemen.
  • Departemen teknologi elektrik terpadu lan pangolahan.

The Pendidikan lan Riset Institut Mechatronics lan Management Systems

  • Departemen Traktor lan automobile.
  • Departemen machinery tetanèn.
  • Departemen Optimization saka sistem teknologi jenenge sawise T.P. Yevsiukov.
    • Section latihan praktis.
  • Departemen kualitas, Standardisasi sertifikat.
  • The ddepartment saka safety proyek.
  • Departemen latihan fisik lan olahraga.

The Pendidikan lan Riset Institut Niaga

  • Departemen produksi, bisnis lan manajemen organisasi.
  • Departemen accounting lan audit.
  • Departemen Ekonomi lan Marketing.
  • Departemen Kibernetics.
  • Departemen UESCO "Filsafat Komunikasi Human", filsafat lan Sajarah Ukraina.
  • Departemen budaya.

The Pendidikan lan Riset Institut Service Technical

  • Departemen sistem teknologi repair.
  • B. Shabelnyk departemen saka sistem technical lan teknologi ternak.
  • Departemen teknologi bahan.
  • V.Anilovych departemen saka kekuatan mesin, linuwih lan layanan technical mesin.
    • Section layanan technical mesin
  • Departemen engineering sistem lan teknologi Komplek kehutanan
  • Departemen teknologi transportasi lan logistics

The Pendidikan lan Research Institute of Food lan Processing Technologies

Kantor Dean kang kanggo Siswa Manca

Tengah Distance lan Education Correspondence

The Pendidikan lan Riset Institut Post-Diploma Education

Institut Pembangunan Scientific

diakoni 2018-2019 mbukak ing Ukraina

Kabeh siswa manca sing olèh sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa aplikasi karo Diakoni Center Ukrainian.

Kantor diakoni ing Ukraina

email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraina. aplikasi SAIKI
aplikasi online Diakoni Center Global Kontak & Support