:

Veterinary Kedokteran Bachelor

  • 00

    dina

  • 00

    hours

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Study Veterinary Medicine ing Ukraina

Sarjana Degree Duration:4 taun
Medium instruction : Inggris

ragad kuliah break mudhun kanggo taun 1st.

Tuition feesBisa mbayar ing rawuh ing Ukraina
2700$
ragad kuliah 1800$
Accommodation 700$
insurance Kebangsaan 100$
insurance kesehatan 100$
Fees UACBisa mbayar ing rawuh ing Ukraina
1000$
Fees UAC 800$
pilihan Airport 100$
Transfer kanggo universitas 100$

Total rega taun kapisan 4200$

Kapindho lan taun iku 2300$

Click here to apply now to study Veterinary Medicine in Ukraine

diakoni 2017-2018 mbukak ing Ukraina

Kabeh siswa manca sing olèh sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa aplikasi karo Diakoni Center Ukrainian.

Kantor diakoni ing Ukraina

Email: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / Telegram: +38 (063) 654-09-52 Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraina. aplikasi SAIKI
aplikasi online Diakoni Center Global Kontak & Support