:

Vinnitsa

Vinnitsa. Ukraina
  • 00

    dina

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Vinnitsa pusat wilayah Vinnitsa, kutha karo tradhisi sugih lan Sajarah, dumunung ing simpang ekonomi, sosial, meridian geopolitik saka Ukraina. Kutha iki dumunung ing pinggiran kali Southern Bug, 260 KMS kanggo kidul Kiev, ibukutha Ukraina (4 jam Sepur), 14 jam numpak sepur saka Moscow lan 6 – saka Odessa.

Kutha disambungake dening railway online dalan menyang kulon Eropah lan negara liyane. Rata-rata suhu ing mangsa -5 -7 °, panas – +20 +27° c. Vinnitsa dikenal minangka kutha siswa saka Ukraina, iku bangga saka institusi pendidikan kuwi pinunjul minangka: Universitas Vinnitsa, pedagogical Universitas, Universitas Ekonomi Trade, Agricultural University etc.

negara Vinnitsa iki kawangun ing Februari 27, 1932. Wis area 26500 km2 (4,5 % saka wilayah saka Ukraina). Populasi ing makes negara 1,815,000 , kalebu pedunung kutha - 882,000. negara Vinnitsa dumunung ing zona alas-steppe ing watesan saka bukit Podolsk. Ana saklawasé 204 kali ing negara, saben liyane saka 10 kms ing dawa, lan loro gedhe-gedhe utama sing Bug Kidul lan Dniester. Vinnitsa wis iklim arep Continental karo mangsa entheng lan panas lembab anget. Five universities, 453 perusahaan medical, 31 kesehatan-resorts dienggo ana. Panggung – 2, cinemas, pusat budaya, klub – 1256. Monumen sajarah lan budaya – 3144, musium – 20. Ing museum saka N.I bedah misuwur donya. Pirogov banget populer, awak kang wis embalmed lan katahan ing Wikipedia kakubur ing celakipun muséum.

The kutha kalebet wilayah investasi paling atraktif amarga potensial industri lan Highly ngelmu kuwat, jaringan transportasi berkembang, sistem perbankan, iklim enterprising sarujuk.

diakoni 2018-2019 mbukak ing Ukraina

Kabeh siswa manca sing olèh sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa aplikasi karo Diakoni Center Ukrainian.

Kantor diakoni ing Ukraina

email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraina. aplikasi SAIKI
aplikasi online Diakoni Center Global Kontak & Support