:

visa & Immigration

About Diakoni Center Ukrainian. Study ing Ukraina
  • 00

    dina

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Documents required for ukrainian visa:

  • Kapenuhan Formulir Visa Aplikasi (Klik kene kanggo ngundhuh)
  • Passport International (bener ora kurang saka setahun)
  • Letter Undangan Original saka Universitas liwat Diakoni Center Ukrainian
  • Akte kelairan (arep karo apostille cap utawa legalized dening Mentri saka urusane Foreign lan diterjemahaké basa Ukrainia)
  • Certificates School Original (Ing tingkat / SSCE / HSSC , Sarjana utawa Degree Master yen kasedhiya) (arep karo apostille cap utawa legalized dening Mentri Luar Negeri lan diterjemahaké basa Ukrainia)
  • Umum Kesehatan Certificate Fitness (arep karo apostille cap utawa legalized dening Mentri Luar Negeri lan diterjemahaké basa Ukrainia)
  • Letter of persetujuan saking Mentri Pendidikan (Kanggo West Afrika Nigeria )
  • Health Umum- Certificate Medical ditanggepi rong sasi sadurunge ngleboke menyang Ukraina .
  • Translated into Ukrainian lan legalized dening Notaris Public utawa Embassy Ukrainian (Kudu legalized dening Mentri Kesehatan kanggo Afrika Kulon , Nigeria )
  • Certificate Medical nuduhake anané Aids / HIV (arep karo apostille cap utawa legalized dening Mentri saka urusane Foreign lan diterjemahaké basa Ukrainia)
  • Health Insurance panutup setahun / kanggo sawetara negara mung kanggo Traveling wektu
  • Letter Sponsorship saka tuwa / Person sing arep metokake expenses kanggo mahasiswa sak Tetep / sinau ing Ukraina . (Iku ora kondisi kanggo kabeh Kant)
  • Statement Bank mbuktekaken kemampuan financial. (Iku ora kondisi kanggo kabeh Kant)
  • 8 foto ukuran passport (3.5 x 4.5)
  • Kanggo lan Saka tiket Air bener kanggo setahun.
  • Visa layang Konfirmasi dikirim menyang Embassy saking Mentri Manca Ukraina
  • mahasiswa perlu mriksa karo Embassy Ukrainia / kang negarane saka permanen / sauntara Tetep. Embassy Ukrainia ora mbutuhake Russian / Ukrainian translation for sawetara Kant.

diakoni 2018-2019 mbukak ing Ukraina

Kabeh siswa manca sing olèh sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa aplikasi karo Diakoni Center Ukrainian.

Kantor diakoni ing Ukraina

email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraina. aplikasi SAIKI
aplikasi online Diakoni Center Global Kontak & Support