:

Apa sinau ing Ukraina

Apa sinau ing Ukraina. Alasan kanggo sinau ing Ukraina.
  • 00

    dina

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

1) diakoni Gampang & Visa dijamin

Diakoni banget cepet. Butuh 3 apa dina sawise verifikasi dokumen.

100% VISA kanggo kabeh murid internasional sing aplikasi liwat Ukrainian Diakoni Center.

Cepet diakoni IN THREE WORKING HARI sawise DOCUMENT verifikasi.

100% VISA FOR ALL SISWA INTERNATIONAL sing aplikasi Cepet

2) Ora jamb, IJMB, TOEFL, IELTS, SAT , Cambridge , A.LEVEL, NABTEB, NOENTRANCE ujian mlebet liwat Diakoni Center Ukrainian , sampeyan kudu mung asil sekolah menengah. Master & PhD uga kudu asil transcript universitas.

3) Education Quality. Kanggo kabeh murid internasional ing basa Inggris.

4) Lapangan global dikenali (WHO, UNESCO, EUROPEAN Dewan, etc.).

5) Biaya efektif Ukraina murah mbandhingaké negara liyane. Lear liyane babagan biaya urip ing Ukraina .

6) Standar urip Eropah.

7) Acceptance donya Cara Ukrainia Pengajaran.

8) Inggris Sedheng saka Instruction.

9) Banget Prospects proyek. sawise lulus ing Ukraina .

10) Emphasis ing aspèk Praktis ing Pengajaran.

11) Climate Moderate watara taun.

12) International Fakultas pinunjul.

13) Salah siji saka sistem Transportasi Best ing Eropah.

14) Siswa International seneng kira-kira 50% diskon travel.

15) Pengayaan Pengalaman liwat Visiting Professors saka Amerika Serikat, CANADA, UK, etc.

16) Partisipasi Siswa ing Seminar / Symposia / Work Project, etc. ing kutha-kutha Eropah.

17) Bilateral Program Exchange Student karo Universities ing Jerman, Swedia, Finland, Priksa Republik, etc.

18) Telung Sasi Summer Jobs sak vacation ing negara kaya U.K., SWEDEN, etc.

19) Kemungkinan saka Residence permanèn & Settlement ing Eropah sawise completion saka program studi.

20) 100% VISA Casa kanggo calon Diakoni Ukrainia Center.

21) DOING Business Ing Eropah Tengah

Usaha Kaluwihan saka nandur modal ing CENTRAL EUROPE aku wilayah i Kaya ... Austria, Croatia, Romania, Serbia lan Montenegro, Slovakia, Slovenia, Ukraina; ...

22) Kesempatan Kanggo Agent UTAWA CONSULTANT luar negeri Educational .

24) Summer Jobs

Summer jobs kasedhiya kanggo mahasiswa sak telung sasi vacation panas ing macem-macem bagian Eropah kaya Swedia lan Inggris.

25) akreditasi

Akeh Kursus sing global dikenali (WHO, UNESCO, EUROPEAN Dewan, etc.)

Pamungkas sampeyan bisa diwenehi parmite penduduk sawise sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa permanen adhedhasar ing Ukraina. Ukrainian Diakoni Center mbantu siswa karo yen padha duwe kepinginan.

diakoni 2018-2019 mbukak ing Ukraina

Kabeh siswa manca sing olèh sinau ing Ukraina. Sampeyan bisa aplikasi karo Diakoni Center Ukrainian.

Kantor diakoni ing Ukraina

email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraina. aplikasi SAIKI
aplikasi online Diakoni Center Global Kontak & Support