`
អនុវត្តលើបណ្តាញ
អនុវត្តលើបណ្តាញ

នីតិវិធីការចូលរៀន

ជំហានទី 1

ក្នុងគោលបំណងដើម្បីទទួលបាន ចូលរៀនទៅសិក្សានៅប្រទេសអ៊ុយក្រែន អ្នកត្រូវតែអនុវត្តសម្រាប់ លិខិតអញ្ជើញ. អ្នក​អាច អនុវត្តលើបណ្តាញទាញយកនិងបំពេញនៅក្នុងសំណុំបែបបទ និងរួមបញ្ចូលសេចក្តីលម្អិតដូចខាងក្រោម:

• ឈ្មោះ​ពេញ
•ជាការពិតណាស់ចង់
•ចង់សាកលវិទ្យាល័យ We'll ជំនួយដែលអ្នកបានជ្រើសសមរម្យបំផុតសាកលវិទ្យាល័យសម្រាប់អ្នក.
•សញ្ជាតិ
• ថ្ងៃខែ​ឆ្នាំ​កំណើត
•លិខិតឆ្លងដែនគ្មាន
• អាសយដ្ឋាន​បច្ចុប្បន្ន
•ទូរស័ពទទំនក់ទំនងគ្មាន
• អាស័យ​ដ្ឋាន​អ៊ី​ម៉េ​ល
•ច្បាប់ចម្លងដែលបានស្កេនដែលមានគុណភាពខ្ពស់នៃលិខិតឆ្លងដែនរបស់អ្នក
•ឯកសារដែលអាចប្រើបានអប់រំ ( វិញ្ញាបនប័ត្រនៃកម្រិតឱ / កម្រិត / SSCE / HSSCE / បរិញ្ញាបត្រ / អនុបណ្ឌិត )

ជំហានទី 2

បន្ទាប់ពីបានពិនិត្យពាក្យសុំរបស់អ្នក, សិស្សនឹងត្រូវបានតម្រូវឱ្យបង់ប្រាក់សម្រាប់ការតាមផ្លូវនៃការអញ្ជើញនេះ. ការបង់ប្រាក់ទាំងអស់ផ្សេងទៀតអាចត្រូវបានបង់លើការមកដល់.

លិខិតអញ្ជើញនឹងត្រូវបានផ្ញើយ៉ាងតឹងរឹងលើការទូទាត់.
ចំណាំ: Free invitations impossible in Ukriane.

ជំហានទី 3

នៅលើការទទួលបាន លិខិតអញ្ជើញ, សិស្សនោះនឹងទាក់ទងស្ថានទូតអ៊ុយក្រែននៅក្នុងរបស់គាត់ / ប្រទេសរបស់នាងនៅក្នុងគោលបំណងដើម្បី
អនុវត្តសម្រាប់ ទិដ្ឋាការសិស្ស.
ចំណាំ: ស្ថានទូតអ៊ុយក្រែនច្រើនបំផុតជាធម្មតាទទួលយកពាក្យសុំទិដ្ឋាការសិស្សនិងទិដ្ឋាការសិស្សបញ្ហានៅទូទាំង
ឆ្នាំ. នៅក្នុងប្រទេសមួយចំនួនស្​​ថានទូតបានចាប់ផ្តើមទទួលយកពាក្យសុំទិដ្ឋាការទិដ្ឋាការនិងបញ្ហារវាងថ្ងៃទី 15 ខែកក្កដា
និងទី 15 ខែវិច្ឆិកា. ផ្នែកបន្ថែមក្នុងករណីទាំងនេះត្រូវបានធ្វើឡើងសម្រាប់ ពិតណាស់ការត្រៀមរៀបចំ រហូតដល់ខែវិច្ឆិកាឬ
December.

សំណុំឯកសារខាងក្រោមនេះគួរតែត្រូវបានដាក់ជូនទៅស្ថានទូតអ៊ុយក្រែនដែលជាផ្នែកមួយនៃដំណើរការដាក់ពាក្យសុំទិដ្ឋាការ:

•ទំរង់បែបបទទិដ្ឋាការដែលបានបំពេញការ
•លិខិតឆ្លងដែនអន្ដរជាតិដែលមានសុពលភាពសម្រាប់រយៈពេលមួយឆ្នាំឬច្រើនជាងនេះ
•លិខិតអញ្ជើញដើមមកពីមហាវិទ្យាល័យ
•វិញ្ញាបនប័ត្រកំណើត - បកប្រែទៅអ៊ុយក្រែន.
•ចំណាំ: ការបកប្រែត្រូវបានធ្វើរួចនៅស្ថានទូតអ៊ុយក្រែននៅក្នុងការចំណាយតូចមួយ (ជាធម្មតារវាង $60-$85).
•វិញ្ញាបនប័ត្រសាលាដើម - បកប្រែទៅអ៊ុយក្រែន.
•ចេញវិញ្ញាបនប័ត្រពេទ្យក្នុងរយៈព​​េលមួយខែនៃការដាក់ពាក្យសុំទិដ្ឋាការនិងត្រូវបានបកប្រែទៅអ៊ុយក្រែន. កត្តាចាំបាច់នេះ
ជាឯកសារដែលបានអនុម័តដោយក្រសួងសុខាភិបាលនៅក្នុងប្រទេសរបស់អ្នក.
វិញ្ញាបនបត្រអវិជ្ជមាន•មេរោគអេដស៍ជំងឺអេដស៍- បានចេញផ្សាយក្នុងរយៈព​​េលមួយខែនៃការដាក់ពាក្យសុំទិដ្ឋាការនិងការបកប្រែទៅអ៊ុយក្រែន.
នេះផងដែរត្រូវតែជាឯកសារដែលបានអនុម័តដោយក្រសួងសុខាភិបាលនៅក្នុងប្រទេសរបស់អ្នក.
•ធានារ៉ាប់រងសម្រាប់សុខភាពមួយឆ្នាំប្រទេសខ្លះការធានារ៉ាប់រងដែលត្រូវការតែមួយគត់សម្រាប់រយៈពេលធ្វើដំណើរ.

•សេចក្តីថ្លែងការណ៍មួយពីម្ចាស់ឧបត្ថម្ភរបស់ធនាគារដើម្បីបញ្ជាក់សមត្ថភាពហិរញ្ញវត្ថុរបស់ពួកគេដើម្បីទទួលការចំណាយរបស់និស្សិតនៅអ៊ុយក្រែន.
ប្រសិនបើមានអ្នកឧបត្ថម្ភគឺមិនមែនជាសិស្សឬឪពុកម្តាយរបស់ពួកគេ, លិខិតឧបត្ថម្ភនឹងត្រូវបានទាមទារ.
• 12 រូបភាពទំហំលិខិតឆ្លងដែន (3 * 4 សង់​ទី​ម៉ែ​ត)
សំបុត្រយន្តហោះត្រឡប់មកវិញ•ការបើកចំហរមួយដែលមានសុពលភាពសម្រាប់រយៈពេលមួយឆ្នាំ
បន្ទាប់ពីទទួលបានទិដ្ឋាការអ៊ីម៉ែលយើងច្បាប់ចម្លងដែលបានស្កេនឯកសារនៅក្នុងបញ្ជីខាងលើនេះ.
NB: ធានាថាអ្នកមានឯកសារទាំងអស់ដែលតម្រូវមុនពេលចាកចេញពីប្រទេសរបស់អ្នក. ធាតុចូលទៅក្នុងប្រទេសអ៊ុយក្រែននឹងត្រូវបានបដិសេធប្រសិនបើការ
អ្នកកំពុងបាត់ឯកសារសំខាន់.
We’ll assist you with the airport pickup and transfers from the international airports in Ukraine. អ្នកត្រូវតែជូនដំណឹងដល់យើងមុនពេលឬបន្ទាប់ពីបានកក់សំបុត្រនេះដូច្នេះយើងអាចរៀបចំសម្រាប់ភីកអាប់នេះ,ហេតុនេះសូមផ្ញើរអ៊ីមែលសំបុត្ររបស់អ្នកចម្លងមួយសប្តាហ៍មុនពេលការមកដល់របស់អ្នក

Admission 2017-2018 ជាការបើកចំហនៅក្នុងអ៊ុយក្រែន

និស្សិតបរទេសទាំងអស់ត្រូវបានស្វាគមន៍ទៅសិក្សានៅប្រទេសអ៊ុយក្រែន. អ្នកអាចអនុវត្តជាមួយមជ្ឈមណ្ឌលណ្ឌដែលអាចចូលរួមអ៊ុយក្រែន.

ការិយាល័យការចូលរៀននៅអ៊ុយក្រែន

អ៊ីម៉ែល: ua@admission.center អាសយដ្ឋាន: Nauki រុក្ខវិថី 40, 64, Kharkiv, អ៊ុយក្រែន. ដាក់​​ពាក្យ​ឥឡូវនេះ
អនុវត្តលើបណ្តាញ មជ្ឈមណ្ឌលការចូលសកល ទំនាក់ទំនង & ការគាំទ្រ