`
អនុវត្តលើបណ្តាញ
អនុវត្តលើបណ្តាញ

តម្រូវការចូលរៀន

សុពលភាពនៃលិខិតឆ្លងដែននេះមិនគួរត្រូវបានតិចជាងការ 1 ឯកសារអប់រំឆ្នាំ (កម្រិតឱ / SSCE / HSSC, បរិញ្ញាបត្រឬអនុបណ្ឌិតបើអាចរកបាន). ទម្រង់ពាក្យស្នើសុំដែលបានបំពេញនៅក្នុងលិខិតរដ្ឋធានី (ចុច​ទីនេះ ដើម្បីទាញយកពាក្យស្នើសុំ ), ប៉ុន្តែជាច្រើនទៀតមានភាពងាយស្រួលក្នុងការ អនុវត្តលើបណ្តាញ (ទំរង់បែបបទមិនត្រូវបានទាមទារនៅក្នុងករណីនេះ)

អ៊ីម៉ែលដោយមានការស្កេនឯកសារដែលបានរៀបរាប់ខាងលើគួរតែមានដូចខាងក្រោមរៀងគ្នា

  • ឈ្មោះ, ឈ្មោះកណ្តាលនិងគោត្តនាមសញ្ជាតិ
  • កាលបរិច្ឆេទ & ទី​កន្លែង​កំណើត
  • ការរួមភេទ
  • លេខ​លិខិតឆ្លងដែន
  • សុពលភាពលិខិតឆ្លងដែន (កាលបរិច្ឆេទនៃការបញ្ហា & ផុតកំណត់)
  • អាសយដ្ឋាន​បច្ចុប្បន្ន
  • អាសយដ្ឋានបណ្តោះអាសន្ន / អាសយដ្ឋានបច្ចុប្បន្ន (ប្រសិនបើមានភាពខុសគ្នាពីអាសយដ្ឋានអចិន្ត្រៃយ៍)

កាលវិភាគការចូលរៀន

សាកលវិទ្យាល័យអ៊ុយក្រែនចាប់ផ្តើមចេញ "អញ្ជើញលិខិត" ពីខែមីនា / ខែមេសាជារៀងរាល់ឆ្នាំ.

យើងទទួលយកកម្មវិធីសម្រាប់ សិក្សានៅសាកលវិទ្យាល័យអ៊ុយក្រែន ឆ្នាំទាំងអស់. យើងមានសុវត្ថិភាព "លិខិតអញ្ជើញលិខិត" សម្រាប់សិស្សនិស្សិតដែលបានអនុវត្តតាមរយៈយើងមុននិងចេញ "លិខិតអញ្ជើញ" របស់ពួកគេពីការជ្រើសរើសសាកលវិទ្យាល័យ / ផ្ដល់អនុសាសន៍រៀង. សាកលវិទ្យាល័យនេះបានបន្តចេញ "លិខិតអញ្ជើញ" អក្សរពីខែមីនា / ខែមេសាដល់ខែវិច្ឆិកា (ភាគច្រើនបានពង្រីកទៅខែធ្នូ). បន្ទាប់ពីខែមីនា / ខែមេសា, វាត្រូវចំណាយពេលប្រហែល 3 ថ្ងៃធ្វើការដើម្បីចេញជា«អញ្ជើញទៅសិក្សា "លិខិតពីបានជ្រើសរើស / បានផ្ដល់អនុសាសន៍សាកលវិទ្យាល័យ.

* សេវាកម្មនាំសំបុត្ររហ័ស "TNT", "DHL", «ក្រុមហ៊ុន FedEx "ឬ EMS ដែលផ្តល់នូវ" ការអញ្ជើញទៅសិក្សា "នៅក្នុងលិខិត 4 ទៅ 5 ថ្ងៃ​ធ្វើការ. ការចំណាយនៃសេវាកម្មនាំសំបុត្រគឺ 100 $ អាមេរិក.

ថ្នាក់ទី 1 ខែកញ្ញាពីការចាប់ផ្តើម. និស្សិតបរទេសត្រូវបានអនុញ្ញាតឱ្យចូលរួមក្នុងកម្មវិធីភាសាអង់គ្លេសរបស់ខ្លួនរហូតដល់មធ្យមទី 15 ខែវិច្ឆិកា. សិស្សនិស្សិតបានមកដល់បន្ទាប់ពីថ្ងៃទី 15 ខែវិច្ឆិកាអាចចូលរួមជាមួយកម្មវិធីត្រៀមប៉ុណ្ណោះ. ចុច​ទីនេះ សម្រាប់សេចក្តីលម្អិតបន្ថែមអំពីកម្មវិធីរៀបចំ.

* ប្រាក់ទាំងអស់ត្រូវបានបង់លើការមកដល់ក្នុងប្រទេសអ៊ុយក្រែនលើកលែងតែការចំណាយនៃ "លិខិតអញ្ជើញ" 300 $ អាមេរិក & តម្លៃនៃការនាំសំបុត្រនេះ "TNT", "DHL", ក្រុមហ៊ុន FedEx ឬ EMS 100 $ អាមេរិក i.e. សរុបចំនួន 400 $ អាមេរិក . ចំនួនទឹកប្រាក់នេះគឺត្រូវបានបង់ទៅឱ្យពួកយើងតាមរយៈ Western Union ឬលុយឬការផ្ទេរតាមធនាគារក្រាម. សម្រាប់អនុបណ្ឌិត / កម្រិតបណ្ឌិត “លិខិត​អញ្ជើញ” មានតំលៃ 400 $ អាមេរិកនិងការចោទប្រកាន់អ្នកនាំសំបុត្រ brining សរុបទៅ $ 500 សហរដ្ឋអាមេរិកដែលត្រូវបង់មុន.

សិស្សនិស្សិតគួរតែផ្តល់នូវអាសយដ្ឋានប្រៃសណីយ៍ត្រឹមត្រូវរបស់ខ្លួន & លេខទំនាក់ទំនងនៅលើ Application form.

ពេលបានទទួលសំបុត្រអញ្ជើញ

និស្សិតគួរតែទាក់ទង ស្ថានទូតអ៊ុយក្រែន នៅក្នុងរបស់គាត់ / ប្រទេសរបស់នាងនៅក្នុងគោលបំណងដើម្បីដាក់ពាក្យសុំទិដ្ឋាការសិស្សនេះ. ស្ថានទូតអ៊ុយក្រែនចាប់ផ្តើមទទួលយកការដាក់ពាក្យសុំទិដ្ឋាការសិស្សនិងទិដ្ឋាការសិស្សបញ្ហាពីខែឧសភា / ខែមិថុនានិងរក្សាការចេញរហូតដល់ទី 15 ខែវិច្ឆិកា. នៅក្នុងប្រទេសមួយចំនួនស្​​ថានទូតអ៊ុយក្រែនបានចាប់ផ្តើមធ្វើការជាមួយនឹងកម្មវិធីទិដ្ឋាការសិស្សនិងទិដ្ឋាការសិស្សបញ្ហាដោយថ្ងៃទី 15 ខែសីហាដល់ថ្ងៃទី 15 ខែវិច្ឆិកា (ជាធម្មតាវាត្រូវបានពង្រីករហូតដល់ខែធ្នូ / ខែមករា). ឯកសារដូចខាងក្រោមគួរតែត្រូវបានដាក់ជូននៅក្នុងស្ថានទូតអ៊ុយក្រែនដើម្បីទទួលបានទិដ្ឋាការសិស្ស,

ឯកសារដែលបានទាមទារនៅលើការមកដល់:

ព្រលានយន្តហោះអន្តរជាតិផ្តល់អនុសាសន៍នៅក្នុងអ៊ុយក្រែន : Kyiv ប្រទេស (ព្រលានយន្តហោះ Boryspol), Dnepropetrovsk, Odessa និង Kharkiv.

សិស្សត្រូវតែប្រាកដនៃការនាំយកការទូទាត់និងឯកសារទាំងអស់ដែលបានបង្ហាញខាងក្រោមបើមិនដូច្នេះទេអាជ្ញាធរអ៊ុយក្រែនអន្តោប្រវេសន៍អាចបដិសេធគាត់ / នាងនិងការនិរទេសខ្លួនចូលទៅក្នុងប្រទេសរបស់លោកបានត្រឡប់មកវិញនាង / សិស្សត្រូវយកថ្លៃសិក្សាពេញលេញ, ថ្លៃស្នាក់នៅនិងការចោទប្រកាន់ផ្សេងទៀត (មូលប្បទានប័ត្រសាច់ប្រាក់ឬការធ្វើដំណើរ) បានរៀបរាប់នៅក្នុងវគ្គសិក្សា & ការចំណាយសម្រាប់ការជ្រើសរើសកម្មវិធី / សាកលវិទ្យាល័យ. សិស្សដែលត្រូវបានចោទសួរដោយអាជ្ញាធរអន្តោប្រវេសន៍ព្រលានយន្តហោះថ្លៃសិក្សានិងអំពីការចោទប្រកាន់ផ្សេងទៀត. សិស្សត្រូវនាំយកមកនូវប្រាក់បន្ថែមមួយចំនួនសម្រាប់ការរក្សាផ្ទាល់ខ្លួនឡើង. សូមទស្សនាការចំណាយរស់សម្រាប់បន្ថែម.

  • អន្តរជាតិលិខិតឆ្លងដែន / ធ្វើដំណើរឯកសារដែលមានទិដ្ឋាការនៅលើវាអ៊ុយក្រែន (ត្រឹមត្រូវមិនមែនតិចជាងមួយឆ្នាំ)
  • លិខិតអញ្ជើញដើមនៃសាកលវិទ្យាល័យ
  • សំបុត្រកំណើត , បានបកប្រែទៅជាភាសាអ៊ុយក្រែននិងស្របច្បាប់សារការីឬដោយស្ថានទូតអ៊ុយក្រែន. (សិស្សនេះគឺជាប្រធានបទត្រូវនាំយកឯកសារបកប្រែទៅអ៊ុយក្រែនប្រសិនបើតម្រូវឱ្យមានការបកប្រែរបស់ស្ថានទូតអ៊ុយក្រែននៅក្នុងពេលនៃការចេញទិដ្ឋាការ)
  • វិញ្ញាបនបត្រសាលាដើម ( កម្រិតឱ / SSCE / HSSC, បរិញ្ញាបត្រឬអនុបណ្ឌិតបើអាចរកបាន ) បកប្រែទៅជាភាសាអ៊ុយក្រែននិងស្របច្បាប់សារការីឬដោយស្ថានទូតអ៊ុយក្រែន (សិស្សនេះគឺជាប្រធានបទត្រូវនាំយកឯកសារបកប្រែទៅអ៊ុយក្រែនប្រសិនបើតម្រូវឱ្យមានការបកប្រែរបស់ស្ថានទូតអ៊ុយក្រែននៅក្នុងពេលនៃការចេញទិដ្ឋាការ)
  • សុខភាពទូទៅ- វិញ្ញាបនប័ត្រវេជ្ជសាស្ត្របានចេញយ៉ាងហោចណាស់ពីរខែមុនពេលផ្លូវចូលទៅកាន់អ៊ុយក្រែនក្នុងកប្រែទៅជាភាសាអ៊ុយក្រែននិងស្របច្បាប់សារការីឬដោយស្ថានទូតអ៊ុយក្រែន. (សិស្សនេះគឺជាប្រធានបទត្រូវនាំយកឯកសារបកប្រែទៅអ៊ុយក្រែនប្រសិនបើតម្រូវឱ្យមានការបកប្រែរបស់ស្ថានទូតអ៊ុយក្រែននៅក្នុងពេលនៃការចេញទិដ្ឋាការ)
  • មេរោគអេដស៍- ជំងឺអេដស៍បានចេញវិញ្ញាបនប័ត្រអវិជ្ជមានយ៉ាងហោចណាស់ពីរខែមុនពេលច្រកចូលបកប្រែទៅជាភាសាអ៊ុយក្រែននិងស្របច្បាប់ដោយស្ថានទូតសាធារណៈឬអ៊ុយក្រែនសារការី. (សិស្សនេះគឺជាប្រធានបទត្រូវនាំយកឯកសារបកប្រែទៅអ៊ុយក្រែនប្រសិនបើតម្រូវឱ្យមានការបកប្រែរបស់ស្ថានទូតអ៊ុយក្រែននៅក្នុងពេលនៃការចេញទិដ្ឋាការ)
  • ធានារ៉ាប់រងសុខភាពគ្របដណ្តប់ក្នុងមួយឆ្នាំ / សម្រាប់ប្រទេសមួយចំនួនតែប៉ុណ្ណោះសម្រាប់ការធ្វើដំណើររយៈពេល
  • លិខិតឧបត្ថម្ភពីមាតាបិតា / មនុស្សម្នាក់ដែលត្រូវនឹងដើម្បីទទួលការចំណាយសម្រាប់សិស្សអំឡុងពេលស្នាក់ / សិក្សានៅអ៊ុយក្រែន . (វាមិនមែនជាលក្ខខណ្ឌមួយសម្រាប់ជាតិសាសន៍ទាំងអស់)
  • សេចក្តីថ្លែងការណ៍របស់ធនាគារដើម្បីបញ្ជាក់ពីលទ្ធភាពហិរញ្ញវត្ថុ. (វាមិនមែនជាលក្ខខណ្ឌមួយសម្រាប់ជាតិសាសន៍ទាំងអស់)
  • 12 រូបថតទំហំលិខិតឆ្លងដែន (3 * 4 សង់​ទី​ម៉ែ​ត )
  • អ៊ែរសំបុត្រមានសុពលភាពសម្រាប់រយៈពេលមួយឆ្នាំ, ត្រូវតែមាននិង fro
  • កាតការធ្វើចំណាកស្រុកត្រូវតែបំពេញនិស្សិតពេលមកដល់និងបានរក្សាទុកដែលបានរក្សាទុកអ៊ុយក្រែនក្នុងអំឡុងពេលស្នាក់នៅក្នុងប្រទេសអ៊ុយក្រែន.
  • សិស្សត្រូវផលិតវាឱ្យទៅអាជ្ញាធរអន្តោប្រវេសន៍ពេលត្រឡប់មកផ្ទះវិញឬអ្នកធ្វើដំណើរចេញពីប្រទេសនេះ.

ការចូលរៀន 2017-2018 ជាការបើកចំហនៅក្នុងអ៊ុយក្រែន

និស្សិតបរទេសទាំងអស់ត្រូវបានស្វាគមន៍ទៅសិក្សានៅប្រទេសអ៊ុយក្រែន. អ្នកអាចអនុវត្តជាមួយមជ្ឈមណ្ឌលណ្ឌដែលអាចចូលរួមអ៊ុយក្រែន.

ការិយាល័យការចូលរៀននៅអ៊ុយក្រែន

អ៊ីម៉ែល: ukraine@admission.center ការ Viber / Whatsapp / តេឡេក្រាម: +38 (063) 654-09-52 Address: Nauki រុក្ខវិថី 40, 64, Kharkiv, អ៊ុយក្រែន. ដាក់​​ពាក្យ​ឥឡូវនេះ
អនុវត្តលើបណ្តាញ មជ្ឈមណ្ឌលការចូលសកល ទំនាក់ទំនង & ការគាំទ្រ