`
се пријавуваат преку интернет
Аплицирај онлајн

бизнис & за управување со предмети

Курсеви за економија во Украина универзитети
 • 00

  дена

 • 00

  часа

 • 00

  минути

 • 00

  секунди

меѓународни финансии

времетраење: 4 години

Медиум на настава : Англиски

Школарината се прекине за 1 та година.

школарината 1750$САД
* Покана трошоци 250$САД
* Обвиненија курирска служба 50$САД
Виза за поддршка / потврда
(испрати на Украина Амбасади на локацијата студентот преку Министерството за надворешни работи. Ние им даде копија од него на ученикот, како и.)
50$САД
трошоците за здравствено осигурување 50$САД
Имиграција Трошоци за осигурување 50$САД
хотел плаќање (тоа може да се разликуваат за различни универзитети, мора да потврдат) 600$САД за една академска година
Прием и регистрација надоместокот 50$САД
Консултантски Обвиненијата за нашата фирма 500$САД
Аеродромот собереш 100$САД
Транспорт на училиште 50$САД
Вкупниот пакет на 3500$САД

Школарината од 2-ри до последната година со сместување 2500$САД годишно


MBA

времетраење 2 години

Медиум на настава: Англиски

Школарината се прекине за 1 та година.

школарината 2500$САД
* Покана трошоци 250$САД
* Обвиненија курирска служба 50$САД
Виза за поддршка / потврда
(испрати на Украина Амбасади на локацијата студентот преку Министерството за надворешни работи. Ние им даде копија од него да студент, како и. )
50$САД
трошоците за здравствено осигурување 50$САД
Имиграција Трошоци за осигурување 50$САД
хотел плаќање (тоа може да се разликуваат за различни универзитети, мора да потврдат) 600$САД за една академска година
Прием и регистрација надоместокот 50$САД
Консултантски Обвиненијата за нашата фирма 500$САД
Аеродромот собереш 100$САД
Транспорт на училиште 50$САД
Вкупниот пакет на 4250$САД

 

Школарината 2 година со сместување 3200$САД

Кандидатите кои завршиле диплома степени од надвор Украина, се прифатени по задолжителното постапката за сертификација на нивната диплома од Министерството за образование и наука на Украина. Целосно процедура трае не повеќе од 2 месеци. Во текот на постапката ceritification кандидатот учи текот на обука за јазик.


сметководство & ревизии

времетраење 4 години

Медиум на настава : Англиски

Школарината се прекине за 1 та година.

школарината 2000$САД
* Покана трошоци 300$САД
* Обвиненија курирска служба 100$САД
Виза за поддршка / потврда
(испрати на Украина Амбасади на локацијата студентот преку Министерството за надворешни работи. Ние им даде копија од него да студент, како и)
100$САД
трошоците за здравствено осигурување 100$САД
Имиграција Трошоци за осигурување 100$САД
хотел плаќање (тоа може да се разликуваат за различни универзитети, мора да потврдат) 300$САД за една академска година
Прием и регистрација надоместокот 100$САД
Консултантски Обвиненијата за нашата фирма 800$САД
Аеродромот собереш 100$САД
Транспорт на училиште 100$САД
Вкупниот пакет на 4000$САД

Школарината од 2-ри до последната година со сместување 2300$САД годишно


економски кибернетиката

времетраење: 4 години

Медиум на настава : Англиски

Школарината се прекине за 1 та година.

школарината 2300$САД
* Покана трошоци 250$САД
* Обвиненија курирска служба 50$САД
Виза за поддршка / потврда
(испрати на Украина Амбасади на локацијата студентот преку Министерството за надворешни работи. Ние им даде копија од него на ученикот, како и.)
50$САД
трошоците за здравствено осигурување 50$САД
Имиграција Трошоци за осигурување 50$САД
хотел плаќање (тоа може да се разликуваат за различни универзитети, мора да потврдат) 600$САД за една академска година
Прием и регистрација надоместокот 50$САД
Консултантски Обвиненијата за нашата фирма 500$САД
Аеродромот собереш 100$САД
Транспорт на училиште 50$САД
Вкупниот пакет на 4350$САД

Школарината од 2-ри до последната година со сместување 2900$САД годишно

Универзитети задржуваме правото за промена на школарината без известување на посреднички компании, Тоа е секогаш контактирајте ја нашата канцеларија за сегашните школарината.


Бизнис администрација

Int'l Економија / Int'l Бизнис / менаџмент / економија и менаџмент / Банкарство и финансии / Финансии и кредит / бизнис администрација / Маркетинг / Сметководство & Ревизија / Менаџмент на организација / туризам и менаџмент.

Диплома на траење: 4 години

Магистратура Времетраење: 2 години (школарината 3000USD / година, и разни трошоци за 1 год само со сместување: 700долари)

Медиум на настава: Англиски

Школарината се прекине за 1 та година.

школарината 2500$САД
* Покана трошоци 250$САД
* Обвиненија курирска служба 50$САД
Виза за поддршка / потврда
(испрати на Украина Амбасади на локацијата студентот преку Министерството за надворешни работи. Ние им даде копија од него на ученикот, како и.)
100$САД
трошоците за здравствено осигурување 100$САД
Имиграција Трошоци за осигурување 100$САД
хотел плаќање (тоа може да се разликуваат за различни универзитети, мора да потврдат) 700$САД за една академска година
Прием и регистрација надоместокот 100$САД
Консултантски Обвиненијата за нашата фирма 700$САД
Аеродромот собереш 100$САД
Транспорт на училиште 100$САД
Вкупниот пакет на 4800$САД

Школарината од 2-ри до последната година со сместување 2500$САД годишно


хотел & менаџмент во туризмот

Диплома на траење: 4 години

Магистратура Времетраење: 2 години(школарината 2000USD / година, и разни трошоци за 1 год само со сместување: 750долари)

Медиум на настава : Англиски

Школарината се прекине за 1 та година.

школарината 1750$САД
* Покана трошоци 250$САД
* Обвиненија курирска служба 50$САД
Виза за поддршка / потврда
(испрати на Украина Амбасади на локацијата студентот преку Министерството за надворешни работи. Ние им даде копија од него на ученикот, како и.)
500$САД
трошоците за здравствено осигурување 50$САД
Имиграција Трошоци за осигурување 50$САД
хотел плаќање (тоа може да се разликуваат за различни универзитети, мора да потврдат) 600$САД за една академска година
Прием и регистрација надоместокот 50$САД
Консултантски Обвиненијата за нашата фирма 500$САД
Аеродромот собереш 100$САД
Транспорт на училиште 50$САД
Вкупниот пакет на 4050$САД

Школарината од 2-ри до последната година со сместување 2500$САД годишно

Универзитети задржуваме правото за промена на школарината без известување на посреднички компании, Тоа е секогаш контактирајте ја нашата канцеларија за сегашните школарината.


меѓународна економија

Int'l Економија / Int'l Бизнис / менаџмент / економија и менаџмент / Банкарство и финансии / Финансии и кредит / бизнис администрација / Маркетинг / Сметководство & Ревизија / Менаџмент на организација / туризам и менаџмент.

Диплома на траење: 4 години

Магистратура Времетраење: 2 години(Школарината 2600USD / година, и разни трошоци за 1 год само со сместување: 750долари)

Медиум на настава : Англиски

Школарината се прекине за 1-ва година.

школарината 1750$САД
* Покана трошоци 250$САД
* Обвиненија курирска служба 50$САД
Виза за поддршка на трошоци / потврда
(испрати на Украина Амбасади по електронски пат на студентите’ локација преку Министерството за надворешни работи. Ние им даде копија од таа виза Поддршка / Потврда за студентите, како и.)
50$САД
трошоците за здравствено осигурување 50$САД
имиграција осигурување: 50$САД
хотел плаќање(Реновиран и добро опремени соби, две лица во една соба) 600$САД за една академска година
Прием и регистрација надоместокот 50$САД
Консултантски Обвиненијата за нашата фирма 500$САД
Аеродромот собереш 100$САД
Транспорт на училиште 50$САД
Вкупниот пакет на 3500$САД

Школарината од 2 година на последната година 2500$САД годишно вклучувајќи сместување.

Универзитети задржуваме правото за промена на школарината без известување на посреднички компании, Тоа е секогаш контактирајте ја нашата канцеларија за сегашните школарината.

Услови за прием 2018-2019 е отворена во Украина

Сите странски студенти се добредојдени да учат во Украина. Може да се применува со украинскиот прием Центар.

Услови за прием канцеларија во Украина

Е-пошта: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 адреса: Nauki авенија 40, 64, Харков, Украина. АПЛИЦИРАЈ СЕГА
Аплицирај онлајн Глобална прием Центар Контакт и Поддршка