`
се пријавуваат преку интернет
Аплицирај онлајн

Контактирајте не

Украина прием центар

Контактирајте не

  • Nauki авенија 40, 64, Харков, Украина
  • +38 (063) 654-09-52
  • +38 (063) 654-09-52
  • ukraine@admission.center
VIEW LOCATION
HIDE LOCATION
Украина прием центар

Contact form

We are always glad to get message from you


Услови за прием 2017-2018 е отворена во Украина

Сите странски студенти се добредојдени да учат во Украина. Може да се применува со украинскиот прием Центар.

Услови за прием канцеларија во Украина

Е-пошта: ua@admission.center адреса: Nauki авенија 40, 64, Харков, Украина. АПЛИЦИРАЈ СЕГА
Аплицирај онлајн Глобална прием Центар Контакт и Поддршка