`
се пријавуваат преку интернет
Аплицирај онлајн

инженеринг курсеви

Инженеринг курсеви во Украина. Study in technical universities
 • 00

  дена

 • 00

  часа

 • 00

  минути

 • 00

  секунди

Граѓанската, Изградба или Архитектонски факултет

Диплома на траење: 4 години

Магистратура Времетраење: 2 години(Школарината 3500USD / година, и разни трошоци за 1 год само со сместување: 2150долари)

Медиум на настава : Англиски

Школарината се прекине за 1-ва година.

школарината 2300$САД
* Покана трошоци 250$САД
* Обвиненија курирска служба 100$САД
Виза за поддршка на трошоци / потврда
(испрати на Украина Амбасади по електронски пат на студентите’ локација преку Министерството за надворешни работи. Ние им даде копија од таа виза Поддршка / Потврда за студентите, како и.)
100$САД
трошоците за здравствено осигурување 50$САД
имиграција осигурување: 50$САД
хотел плаќање (Реновиран и добро опремени соби, две лица во една соба) 300$САД за една академска година
Прием и регистрација надоместокот 100$САД
Консултантски Обвиненијата за нашата фирма 800$САД
Аеродромот собереш 100$САД
Транспорт на училиште 100$САД
Вкупниот пакет на 4200$САД

Школарината од 2 година на последната година 2600$САД годишно вклучувајќи сместување.


Рударство engineeing

Диплома на траење: 4 години

Магистратура Времетраење: 2 години(Школарината 3500USD / година, и разни трошоци за 1 год само со сместување: 2150долари)

Медиум на настава : Англиски

Школарината се прекине за 1-ва година.

школарината 2700$САД
* Покана трошоци 300$САД
* Обвиненија курирска служба 100$САД
Виза за поддршка на трошоци / потврда
(испрати на Украина Амбасади по електронски пат на студентите’ локација преку Министерството за надворешни работи. Ние им даде копија од таа виза Поддршка / Потврда за студентите, како и.)
100$САД
трошоците за здравствено осигурување 100$САД
имиграција осигурување: 100$САД
хотел плаќање (Реновиран и добро опремени соби, две лица во една соба) 600$САД за една академска година
Прием и регистрација надоместокот 100$САД
Консултантски Обвиненијата за нашата фирма 900$САД
Аеродромот собереш 100$САД
Транспорт на училиште 100$САД
Вкупниот пакет на 5200$САД

Школарината од 2 година на последната година 3000$САД годишно вклучувајќи сместување.


електротехника & електроника

Диплома на траење: 4 години

Магистратура Времетраење: 2 години(школарината 2600USD / година, и разни трошоци за 1 год само со сместување: 750долари)

Медиум на настава : Англиски

Школарината се прекине за 1 та година.

школарината 2300$САД
* трошоци покана 250$САД
* курир трошоци Користење 50$САД
Виза за поддршка на трошоци / потврда
(испрати на Украина Амбасади по електронски пат на студентите’ локација преку Министерството за надворешни работи. Ние им даде копија од таа виза Поддршка / Потврда за студентите, како и.)
50$САД
трошоците за здравствено осигурување 50$САД
имиграција осигурување 50$САД
хотел плаќање (Може да се разликуваат за некои универзитети) 600$САД за една година
Прием и регистрација надоместокот 50$САД
Консултантски Обвиненијата за нашата фирма 500$САД
Аеродромот собереш 100$САД
Транспорт на училиште 50$САД
Вкупниот пакет на 4050$САД

Школарината од 2 година на последната година 3000$САД годишно вклучувајќи сместување


телекомуникации

Диплома на траење: 4 години

Магистратура Времетраење: 2 години

Медиум на настава: Англиски

Школарината се прекине за 1 та година.

школарината 2500$САД
* Покана трошоци 300$САД
* Обвиненија курирска служба 100$САД
Виза за поддршка / потврда
(испрати на Украина Амбасади на локацијата студентот преку Министерството за надворешни работи. Ние им даде копија од него на ученикот, како и.)
100$САД
трошоците за здравствено осигурување 100$САД
хотел плаќање (тоа може да се разликуваат за различни универзитети, мора да потврдат) 500$САД за една академска година
Прием и регистрација надоместокот 50$САД
Консултантски Обвиненијата за нашата фирма 700$САД
Аеродромот собереш 100$САД
Транспорт на училиште 50$САД
Вкупниот пакет на 4600$САД

Школарината од 2-ри до последната година со сместување 3000$САД годишно


Информациска технологија (BSc. & М-р.)

Информатика / Компјутерски инженеринг / компјутерски системи и мрежи / Информатичка технологија / Софтверско инженерство / Телекомуникации / масовни комуникации, Механички инжинеринг, Електрични / електронски инженеринг, Граѓанската / Архитектонскиот факултет, автомобилски инженеринг, Нафта и гас / нафта Инженеринг

Диплома на траење: 4 години

Магистратура Времетраење: 2 години(школарината 2600Евра / годишно, и разни трошоци за 1 год само со сместување: 2150долари)

Медиум на настава : Англиски

Школарината се прекине за 1 та година.

школарината 2300$САД
* Покана трошоци 250$САД
* Обвиненија курирска служба 50$САД
Виза за поддршка / потврда
(испрати на Украина Амбасади на локацијата студентот преку Министерството за надворешни работи. Ние им даде копија од него да студент, како и)
50$САД
трошоците за здравствено осигурување 50$САД
трошоците за здравствено осигурување 50$САД
хотел плаќање (тоа може да се разликуваат за различни универзитети, мора да потврдат) 600$САД за една академска година
Прием и регистрација надоместокот 50$САД
Консултантски Обвиненијата за нашата фирма 500$САД
Аеродромот собереш 100$САД
Транспорт на училиште 50$САД
Вкупниот пакет на 4050$САД

Школарината од 2-ри до последната година со сместување 3000$САД годишно

Универзитети задржуваме правото за промена на школарината без известување на посреднички компании, Тоа е секогаш контактирајте ја нашата канцеларија за сегашните школарината.


Механички инжинеринг (BSc. & М-р.)

Диплома на траење: 4 години

Магистратура Времетраење: 2 години (школарината 2600Евра / годишно, и разни трошоци за 1 година само со сместување: 2150долари)

Медиум на настава: Англиски

Школарината се прекине за 1 та година.

школарината 2650$САД
* трошоци покана 300$САД
* курир трошоци Користење 100$САД
Виза за поддршка на трошоци / потврда
(испрати на Украина Амбасади по електронски пат на студентите’ локација преку Министерството за надворешни работи. Ние им даде копија од таа виза Поддршка / Потврда за студентите, како и.)
100$САД
трошоците за здравствено осигурување 100$САД
имиграција осигурување 100$САД
хотел плаќање (Може да се разликуваат за некои универзитети) 500$САД за една година
Прием и регистрација надоместокот 50$САД
Консултантски Обвиненијата за нашата фирма 700$САД
Аеродромот собереш 100$САД
Транспорт на училиште 50$САД
Вкупниот пакет на 4750$САД

Школарината од 2 година на последната година 3200$САД годишно вклучувајќи сместување


Компјутерски системи и мрежи (BSc & М-р.)

Информатика / Компјутерски инженеринг / компјутерски системи и мрежи / Информатичка технологија / Софтверско инженерство / Телекомуникации / масовни комуникации, Механички инжинеринг, Електрични / електронски инженеринг, Граѓанската / Архитектонскиот факултет, автомобилски инженеринг, Нафта и гас / нафта Инженеринг

Диплома на траење: 4 години

Магистратура Времетраење: 2 години (школарината 2600Евра / годишно, и разни трошоци за 1 год само со сместување: 2150долари)

Медиум на настава : Англиски

Школарината се прекине за 1 та година.

школарината 2300$САД
* Покана трошоци 250$САД
* Обвиненија курирска служба 50$САД
Виза за поддршка / потврда
(испрати на Украина Амбасади на локацијата студентот преку Министерството за надворешни работи. Ние им даде копија од него да студент, како и)
50$САД
трошоците за здравствено осигурување 50$САД
Имиграција Трошоци за осигурување 50$САД
хотел плаќање (тоа може да се разликуваат за различни универзитети, мора да потврдат) 600$US per a6ademic year
Прием и регистрација надоместокот 50$САД
Консултантски Обвиненијата за нашата фирма 500$САД
Аеродромот собереш 100$САД
Транспорт на училиште 50$САД
Вкупниот пакет на 4050$САД

Школарината од 2-ри до последната година со сместување 3000$САД годишно

Универзитети задржуваме правото за промена на школарината без известување на посреднички компании, Тоа е секогаш контактирајте ја нашата канцеларија за сегашните школарината.


Aeronautica воздухопловство Воздухопловна Инженеринг студии

Диплома на траење: 4 години

Магистратура Времетраење: 2 години

Медиум на настава: Англиски

Школарината се прекине за 1 та година.

школарината 2300$САД
* трошоци покана 250$САД
* курир трошоци Користење 50$САД
Виза за поддршка на трошоци / потврда
(испрати на Украина Амбасади по електронски пат на студентите’ локација преку Министерството за надворешни работи. Ние им даде копија од таа виза Поддршка / Потврда за студентите, како и.)
100$САД
трошоците за здравствено осигурување 50$САД
имиграција осигурување 50$САД
хотел плаќање (Може да се разликуваат за некои универзитети) 500$САД за една година
Прием и регистрација надоместокот
Консултантски Обвиненијата за нашата фирма 800$САД
Аеродромот собереш 100$САД
Транспорт на училиште 100$САД
Вкупниот пакет на 4300$САД

Школарината од 2 година на последната година 2800$САД годишно вклучувајќи сместување


Машинско инжинерство (BSc. & М-р.)

Диплома на траење: 4 години

Магистратура Времетраење: 2 години (школарината 2600Евра / годишно, и разни трошоци за 1 година само со сместување: 2150долари)

Медиум на настава: Англиски

Школарината се прекине за 1 та година.

школарината 2650$САД
* трошоци покана 300$САД
* курир трошоци Користење 100$САД
Виза за поддршка на трошоци / потврда
(испрати на Украина Амбасади по електронски пат на студентите’ локација преку Министерството за надворешни работи. Ние им даде копија од таа виза Поддршка / Потврда за студентите, како и.)
100$САД
трошоците за здравствено осигурување 100$САД
имиграција осигурување 100$САД
хотел плаќање (Може да се разликуваат за некои универзитети) 500$САД за една година
Прием и регистрација надоместокот 50$САД
Консултантски Обвиненијата за нашата фирма 700$САД
Аеродромот собереш 100$САД
Транспорт на училиште 50$САД
Вкупниот пакет на 4750$САД

Школарината од 2 година на последната година 3200$САД годишно вклучувајќи сместување


Нафта и гас / нафта Инженеринг

Диплома на траење: 4 години

Магистратура Времетраење: 2 години

Медиум на настава: Англиски

Школарината се прекине за 1 та година.

школарината 2300$САД
* Покана трошоци 300$САД
* Обвиненија курирска служба 100$САД
Виза за поддршка / потврда
(испрати на Украина Амбасади на локацијата студентот преку Министерството за надворешни работи. Ние им даде копија од него да студент, како и)
100$САД
трошоците за здравствено осигурување 100$САД
хотел плаќање (Реновиран и добро опремени соби, две лица во една соба) 500$САД за една академска година
Прием и регистрација надоместокот 50$САД
Консултантски Обвиненијата за нашата фирма 700$САД
Аеродромот собереш 100$САД
Транспорт на училиште 50$САД
Вкупниот пакет на 4300$САД

Школарината од 2-ри до последната година со сместување 3000$САД годишно


компјутерско инженерство (BSc. & М-р.)

Информатика / Компјутерски инженеринг / компјутерски системи и мрежи / Информатичка технологија / Софтверско инженерство

Диплома на траење: 4 години

Магистратура Времетраење: 2 години(Школарината 2600USD / година, и разни трошоци за 1 год само со сместување: 700долари)

Медиум на настава : Англиски

Школарината се прекине за 1-ва година.

школарината 2300$САД
* Покана трошоци 250$САД
* Обвиненија курирска служба 50$САД
Виза за поддршка на трошоци / потврда
(испрати на Украина Амбасади по електронски пат на студентите’ локација преку Министерството за надворешни работи. Ние им даде копија од таа виза Поддршка / Потврда за студентите, како и.)
50$САД
трошоците за здравствено осигурување 50$САД
имиграција осигурување: 50$САД
хотел плаќање (Реновиран и добро опремени соби, две лица во една соба) 500$САД за една академска година
Прием и регистрација надоместокот 50$САД
Консултантски Обвиненијата за нашата фирма 500$САД
Аеродромот собереш 100$САД
Транспорт на училиште 50$САД
Вкупниот пакет на 4050$САД

Школарината од 2 година на последната година 3000$САД годишно вклучувајќи сместување.

Универзитети задржуваме правото за промена на школарината без известување на посреднички компании, Тоа е секогаш контактирајте ја нашата канцеларија за сегашните школарината.


Компјутерски науки (BSc. & М-р.)

Информатика / Компјутерски инженеринг / компјутерски системи и мрежи / Информатичка технологија / Софтверско инженерство / Телекомуникации / масовни комуникации, Механички инжинеринг, Електрични / електронски инженеринг, Граѓанската / Архитектонскиот факултет, автомобилски инженеринг, Нафта и гас / нафта Инженеринг

Диплома на траење: 4 години

Магистратура Времетраење: 2 години(Школарината 2600EUR / година, и разни трошоци за 1 год само со сместување: 2150долари)

Медиум на настава : Англиски

Школарината се прекине за 1-ва година.

школарината 2500$САД
* Покана трошоци 300$САД
* Обвиненија курирска служба 100$САД
Виза за поддршка на трошоци / потврда
(испрати на Украина Амбасади по електронски пат на студентите’ локација преку Министерството за надворешни работи. Ние им даде копија од таа виза Поддршка / Потврда за студентите, како и.)
100$САД
трошоците за здравствено осигурување 100$САД
имиграција осигурување: 100$САД
хотел плаќање (Реновиран и добро опремени соби, две лица во една соба) 600$САД за една академска година
Прием и регистрација надоместокот 100$САД
Консултантски Обвиненијата за нашата фирма 700$САД
Аеродромот собереш 100$САД
Транспорт на училиште 100$САД
Вкупниот пакет на 4800$САД

Школарината од 2 година на последната година 3000$САД годишно вклучувајќи сместување.


обука CISCO (сертификат за програмата)

обука CISCO дадени во Украина е призната на глобално ниво како и студентите се обезбедени со “Меѓународно важечки сертификати” по завршување на еден или сите програми.

Јазик на настава: обука на Cisco е на располагање во било кој јазик

Се разбира датум за почеток: Било кое време во текот на годината

минимален услов: Секој компјутер диплома, или диплома или магистерска диплома по секоја голема.

Времетраење да се заврши CISCO: 2 години. Но, ако ученикот има направено Cisco обука претходно, тој / таа може да почне во следната фаза на обука. Минималното времетраење да присуствува на универзитетот за обука CISCO: 6 месеци

пакет за обука од една година: 3500долари вклучува покана + Куриерски Трошоци + трошоци банка Trasaction (425SD), поддршка за виза, школарината, Сместување во хотел универзитет, Здравствено осигурување, имиграција осигурување, Регистрација на Одделот за имиграција, Потребната документација да се расчисти аеродром Имиграција, Воздух портата пикап, Транспорт на универзитетот, Нашите трошоци за консултантски услуги и сервис.

6 месеци пакет за обука: 3000долари вклучува покана + Куриерски Трошоци + трошоци банка Trasaction (425SD), поддршка за виза, школарината, Сместување во хотел универзитет, Здравствено осигурување, имиграција осигурување, Регистрација на Одделот за имиграција, Потребната документација да се расчисти аеродром Имиграција, Воздух портата пикап, Транспорт на универзитетот, Нашите трошоци за консултантски услуги и сервис.

Покана + Куриерски Трошоци + трошоци банка Trasaction (425SD) е единствениот плаќањето да се изврши од земја студентот, остатокот на плаќање се плаќа на пристигнување.

Студентите кои се над 25years возраст, писмо Покана + Куриерски Трошоци + трошоци банка Trasaction (525SD)

важна забелешка: Намибија, Замбија, Зимбабве, Боцвана, Свазиленд, Лесото, Мозамбик и Малави Националниот студенти, за други државјани кои престојуваат во наведените држави и завршиле училиште.

Индискиот кандидатите се бесплатно покана, како и да учат во Украина на кој било универзитет.

Студентите плаќаат само курир наплатува надомест да ги испраќаат своите покана писмо со DHL за i.e испорака. 100долари

* Покана и курирски трошоци се плаќаат преку банкарски трансфер. Банкарски трошоци / комисија за трансфер на бараниот износ треба да се плати од страна на студентот.

Достапно сертифициран програми,

на основите на ИТ: PC Хардвер и софтвер:

ИТ Essentials: PC Хардвер и софтвер програма обезбедува вовед вештини на компјутерски хардвер и софтвер потребни за да им помогне на одговори на зголемената побарувачка за информации влез на ниво и комуникациска технологија (ИКТ) професионалци. Наставната програма опфаќа основите на компјутер технологија, вмрежување, и безбедност, а исто така обезбедува воведување на напредни концепти.

Студентите кои ќе завршат овој курс ќе биде во можност за да се опише на внатрешните компоненти на компјутерот, се соберат на компјутерски систем, се инсталира оперативен систем, и смена на користење на системот алатки и дијагностички софтвер. Рацете на лаборатории и Виртуелен лаптоп и десктоп алатки Виртуелна учење помогне на студентите да се развие критичко размислување и сложени решавање на проблеми вештини. Cisco Packet трасерски симулација-базирани активности за учење промовира истражување на концепти мрежа и безбедност на мрежи и им овозможи на студентите да експериментирате со мрежата на однесување.

на основите на ИТ: PC Хардвер и софтвер е практично, кариера ориентирани решенија е-учење со акцент на практично искуство за да им помогне на студентите да развијат основните компјутерски вештини, заедно со основните вештини за кариера. Наставната програма им помага на учениците да се подготват за можностите за влез на ниво на ИКТ кариера и CompTIA A + сертификација, која им помага на учениците самите да се разликува на пазарот да ги унапредат своите кариери. во прилог, Овој курс обезбедува учење патека за CCNA Discovery и CCNA Exploration наставните програми.

CCNA Exploration:

Наставната програма за Cisco CCNA Exploration обезбедува интегрирана и комплетна покриеност на теми вмрежување, од основите на напредни апликации и услуги, додека обезбедување на можности за рацете на практично искуство и меки вештини за развој. Наставната програма се предава вмрежување врз основа на технологијата, покривање мрежни концепти со помош на врвот надолу, теоретски, и интегриран пристап - од мрежни апликации до протоколи на мрежата и услугите обезбедени за тие апликации од пониските слоеви на мрежата.

CCNA Exploration е наменета за студентите со напредни решавање на проблемите и аналитички вештини. Наставната програма нуди сеопфатен и теоретски искуства за учење за студентите аналитички, и користи јазикот која се усогласува и со инженеринг концепти. Интерактивни активности се вградени во наставните програми, заедно со детални, теоретска содржина. Напредно лаборатории изгради критичко размислување и решавање на проблеми вештини и да се поттикне истражување и истражување.

CCNA Exploration може да биде донесено како самостојна програма или интегрирани во еден поширок курс на студии, како што се програми за образование во ИТ, инженеринг, математика, или науката. Иако првенствено е наменет за Контактирај институции, CCNA Exploration е соодветен за студенти на повеќе нивоа на образование, ако тие ги имаат потребните вештини, и ако наставни пристап надополнува нивниот стил на учење и образовни цели.

CCNA Exploration помага да се подготват студентите за кариера влез на ниво на, продолжување на образованието, и глобално признати сертификација на Cisco CCNA.

CCNP (Cisco Certified Network Professional):

Cisco Certified Network Professional (CCNP) потврдува способноста да се планираат, спроведување на, потврди и смена локални и широк простор претпријатието мрежи и да работат заеднички со специјалисти за напредни безбедносни, глас, безжични и видео решенија. CCNP сертификација е соодветна за оние со најмалку една година на вмрежување искуство, кои се подготвени да ги унапредат своите вештини и да работат самостојно на комплексна мрежа решенија. Оние кои се постигне CCNP покажаа на вештини потребни во претпријатието улоги, како што мрежата техничар, поддршка инженер, системи инженер или мрежата инженер.

CCNA за безбедност:

Наставната програма на Cisco КНА безбедност обезбедува следниот чекор за поединци кои сакаат да ги подобрат своите вештини во собата CCNA ниво и да помогне да се одговори на зголемената побарувачка за професионалци, мрежна безбедност. Наставната програма обезбедува вовед во основни концепти за безбедност и вештини потребни за инсталација, Смена на проблеми, и следење на мрежни уреди за одржување на интегритетот, доверливост, и достапност на податоците и уреди. CCNA за безбедност помага да се подготват студентите за кариера безбедност влез на ниво и глобално призната сертификација на Cisco CCNA за безбедност.

Овој курс е на рацете на, кариера ориентирани решенија е-учење со акцент на практично искуство за да им помогне на студентите се развие специјализирани вештини за безбедност, заедно со критичко размислување и сложени решавање на проблеми вештини. CCNA за безбедност е помеша програма со двете на интернет и учење во училница. Студентите кои се запишуваат во CCNA за безбедност се очекува да имаат CCNA ниво мрежни концепти знаења и вештини, заедно со основните компјутерски и интернет содржини вештини.

Иако не постојат потребните предуслови се разбира, студентите се охрабруваат да се заврши CCNA Discovery или CCNA Exploration планови да се здобијат со основни рутирање CCNA ниво и преклопни вештини потребни за успех во овој курс. CCNA за безбедност обезбедува следниот чекор за CCNA Discovery или CCNA Exploration студентите кои сакаат да ги прошират своите вештини CCNA ниво во собата да се подготват за кариера во безбедноста на мрежата.

CCNA Discovery:

Наставната програма за Cisco CCNA Discovery обезбедува општа теорија вмрежување, практично искуство, и можности за кариера истражување и меки вештини за развој. Наставната програма се предава вмрежување врз основа на барањето, покривање мрежни концепти во контекст на мрежни околини студентите може да се сретне во нивниот секојдневен живот - од мали канцеларија и домашна канцеларија (SOHO) вмрежување на повеќе комплексни претпријатие мрежи и теоретски модели во текот на наставната програма.

CCNA Discovery е наменета за студентите со основните компјутерски вештини и основните математика и решавање на проблеми вештини. Наставната програма нуди за ангажирање на учење за повеќе визуелни и кинетичка ученици. Многу интерактивни активности се вградени во сите предмети да се пробие до текстот и помогне да се зајакне студентите разбирање. во прилог, голем број на лаборатории охрабри дополнителни рацете на пракса.

CCNA Discovery може да биде донесено како самостојна програма или интегрирани во еден поширок курс на студии, како што се технологијата или продолжување на образованието програми. Наставната програма е соодветна за студентите на повеќе нивоа образование и видови на институции, вклучувајќи ги и средните училишта, средните училишта, универзитети, колеџи, кариера и технички училишта, организации во заедницата, и други не-традиционални средини за учење.

CCNA Discovery помага да се подготват студентите за кариера влез на ниво на, продолжување на образованието, и глобално признати Cisco CCENT и CCNA сертификати.

Услови за прием 2018-2019 е отворена во Украина

Сите странски студенти се добредојдени да учат во Украина. Може да се применува со украинскиот прием Центар.

Услови за прием канцеларија во Украина

Е-пошта: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 адреса: Nauki авенија 40, 64, Харков, Украина. АПЛИЦИРАЈ СЕГА
Аплицирај онлајн Глобална прием Центар Контакт и Поддршка