`
се пријавуваат преку интернет
Аплицирај онлајн

други предмети

Courses in english in ukrainian unviersities
 • 00

  дена

 • 00

  часа

 • 00

  минути

 • 00

  секунди

геодезија, Картографија и управување со земјиштето

диплома ниво: 4 години

мајстори’ ниво: 2 години(школарината 2600USD / година, и разни трошоци за 1 год само со сместување: 2150долари)

Програми на Мастер’ ниво:

 • геодезија
 • Управување со земјиштето и регистар
 • Геоинформационните системи и технологии

Медиум на настава: Англиски

Школарината се прекине за 1 та година.

школарината 2000$САД
* трошоци покана 250$САД
* курир трошоци Користење 50$САД
Виза за поддршка на трошоци / потврда
(испрати на Украина Амбасади по електронски пат на студентите’ локација преку Министерството за надворешни работи. Ние им даде копија од таа виза Поддршка / Потврда за студентите, како и.)
50$САД
здравје & трошоци ДОСЕЛУВАЊЕ осигурување 100$САД
хотел плаќање (Може да се разликуваат за некои универзитети) 600$САД за една година
Прием и регистрација надоместокот 50$САД
Консултантски Обвиненијата за нашата фирма 500$САД
Аеродромот собереш 100$САД
Транспорт на училиште 50$САД
Вкупниот пакет (исплата во денари) школарината 3750долари

Tuition fee with accommodation from 2nd year 2600долари

геологија

Времетраење за избрана оддел на диплома ниво: 4 години

мајстори’ ниво: 2 години(Школарината 2600USD / година, и разни трошоци за 1 год само со сместување: 750долари)

Медиум на настава: Англиски

Школарината се прекине за 1 та година.

школарината 2000долари
* трошоци покана 250$САД
* курир трошоци Користење 50$САД
Виза за поддршка на трошоци / потврда
(испрати на Украина Амбасади по електронски пат на студентите’ локација преку Министерството за надворешни работи. Ние им даде копија од таа виза Поддршка / Потврда за студентите, како и.)
50$САД
здравје & Имиграција Трошоци за осигурување 100$САД
хотел плаќање (Може да се разликуваат за некои универзитети) 600$САД за една година
Прием и регистрација надоместокот 50$САД
Консултантски Обвиненијата за нашата фирма 500$САД
Аеродромот собереш 100$САД
Транспорт на училиште 50$САД
Вкупен надомест пакет Школарина 3750долари


Tuition fee from 2nd year 2800USD per year.

Универзитети задржуваме правото за промена на школарината без известување на посреднички компании, Тоа е секогаш контактирајте ја нашата канцеларија за сегашните школарината.

Англиски јазик Фондацијата

Англиски јазик Фондацијата се препорачува да се француски студенти говорење, и за оние кои не се доволно познавање на англискиот јазик да се учат дополнителни во англиски медиум за настава на Медицинскиот, инженеринг, економски, воздухопловство, архитектура & Изградба, животната средина & Земјоделското / зоолошката градина ветеринарна универзитети.

Траење на курсот ОД 6 до 10 месеци

Медиум на настава : Англиски

Школарината се прекине.

школарината 1300$САД
* Покана трошоци 250$САД
* Обвиненија курирска служба 50$САД
Виза за поддршка / потврда
(испрати на Украина Амбасади по електронски пат на студентите’ локација преку Министерството за надворешни работи. Ние им даде копија од таа виза Поддршка / Потврда за студентите, како и.)
50$САД
здравје & Имиграција Трошоци за осигурување 100$САД
хотел плаќање (тоа може да се разликуваат за различни универзитети) 600$САД за една академска година
Прием и регистрација надоместокот 50$САД
Консултантски Обвиненијата за нашата фирма 500$САД
Аеродромот собереш 100$САД
Транспорт на училиште 50$САД
Вкупниот пакет на 3050$САД

Законот

траење на курсот 4 години, во број ранг светска класа универзитет 1 во Источна Европа, не само во Украина.

Медиум на настава : Англиски

Школарината се прекине за 1-ва година.

школарината 3000$САД
* Покана трошоци 250$САД
* Обвиненија курирска служба 50$САД
Виза за поддршка на трошоци / потврда
(испрати на Украина Амбасади по електронски пат на студентите’ локација преку Министерството за надворешни работи. Ние им даде копија од таа виза Поддршка / Потврда за студентите, како и.)
50$САД
трошоците за здравствено осигурување 50$САД
имиграција осигурување 50$САД
хотел плаќање (Реновиран и добро опремени соби, две лица во една соба) 600$САД за една академска година
Прием и регистрација надоместокот 50$САД
Консултантски Обвиненијата за нашата фирма 500$САД
Аеродромот собереш 100$САД
Транспорт на училиште 50$САД
Вкупниот пакет на 47500$САД

 

Школарината од 2 година на последната година 3600$САД годишно со сместување

Универзитети задржуваме правото за промена на школарината без известување на посреднички компании, Тоа е секогаш контактирајте ја нашата канцеларија за сегашните школарината.

Меѓународни односи

траење на курсот 4 години, во број ранг светска класа универзитет 1 во Источна Европа, не само во Украина.

Медиум на настава : Англиски

Школарината се прекине за 1-ва година.

школарината 3000$САД
* Покана трошоци 250$САД
* Обвиненија курирска служба 50$САД
Виза за поддршка на трошоци / потврда
(испрати на Украина Амбасади по електронски пат на студентите’ локација преку Министерството за надворешни работи. Ние им даде копија од таа виза Поддршка / Потврда за студентите, како и.)
50$САД
трошоците за здравствено осигурување 50$САД
имиграција осигурување: 50$САД
хотел плаќање (Реновиран и добро опремени соби, две лица во една соба) 600$САД за една академска година
Прием и регистрација надоместокот 50$САД
Консултантски Обвиненијата за нашата фирма 500$САД
Аеродромот собереш 100$САД
Транспорт на училиште 50$САД
Вкупниот пакет на 4750$САД

 

Школарината од 2 година на последната година 3600$САД годишно.

Универзитети задржуваме правото за промена на школарината без известување на посреднички компании, Тоа е секогаш контактирајте ја нашата канцеларија за сегашните школарината.

Услови за прием 2018-2019 е отворена во Украина

Сите странски студенти се добредојдени да учат во Украина. Може да се применува со украинскиот прием Центар.

Услови за прием канцеларија во Украина

Е-пошта: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 адреса: Nauki авенија 40, 64, Харков, Украина. АПЛИЦИРАЈ СЕГА
Аплицирај онлајн Глобална прием Центар Контакт и Поддршка