`
се пријавуваат преку интернет
Аплицирај онлајн

медицински

Study medicine in Donetsk National Medical University. MBBS курсеви во Украина./

Donetsk National Medical University

Студира медицина во Украина
National University Of Pharmacy Ukraine. Студија во Украина. MBBS Курсеви во Украина./

National University Of Pharmacy Ukraine

Студира медицина во Украина
Ivano Frankivsk National Medical University. Study Medicine in Ukraine. MBBS courses with low tuition fees/

Ivano Frankivsk National Medical University

Студира медицина во Украина
Ternopil State Medical University. Студира медицина во Украина. MBBS courses in Europe with low tuition fees/

Ternopil State Medical University

Студира медицина во Украина
Danylo Halytsky Lviv National Medical University. Студира медицина во Украина. MBBS курсеви во Украина./

Danylo Halytsky Lviv National Medical University

Студира медицина во Украина
Bukovinian State Medical University. Study cheap medicine in Europe. MBBS coures in Ukraine./

Bukovinian State Medical University

Студира медицина во Украина
Zaporozhzhie State Medical University. Студира медицина во Украина. Cheap MBBS Courses in Ukraine./

Zaporizhzhya State Medical University

Студира медицина во Украина
Харков Националниот Медицински универзитет. Студира медицина во Украина. Студија MBBS во Украина./

Харков Националниот Медицински универзитет

Студира медицина во Украина
Bogomolets Националниот Медицински универзитет. Студија во Украина. MBBS курсеви во Украина/

Bogomolets Националниот Медицински универзитет

Студира медицина во Украина
Vinnitsa Националната Медицински универзитет. MBBS курсеви во Украина. Студира медицина во Украина./

Vinnitsa Националната Медицински универзитет

Студира медицина во Украина
Dnipropetrovsk State Medical Academy - Студира медицина во Украина. MBBS courses in Europe/

Dnipropetrovsk State Medical Academy

Студира медицина во Украина

Услови за прием 2018-2019 е отворена во Украина

Сите странски студенти се добредојдени да учат во Украина. Може да се применува со украинскиот прием Центар.

Услови за прием канцеларија во Украина

Е-пошта: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 адреса: Nauki авенија 40, 64, Харков, Украина. АПЛИЦИРАЈ СЕГА
Аплицирај онлајн Глобална прием Центар Контакт и Поддршка