`
се пријавуваат преку интернет
Аплицирај онлајн
Киев Политехничкиот институт/

Киев Политехничкиот институт

Студија инженеринг во Украина
Vinnytsia National Technical University/

Vinnytsia National Technical University

Студија инженеринг во Украина
Kherson National Technical University/

Kherson National Technical University

Студија инженеринг во Украина
Lviv Polytechnic National University/

Lviv Polytechnic National University

Студија инженеринг во Украина
Zaporizhzhya National Technical University/

Zaporizhzhya National Technical University

Студија инженеринг во Украина
National Metallurgical Academy Of Ukraine/

National Metallurgical Academy Of Ukraine

Студија инженеринг во Украина
National Minin University of Ukraine/

National Mining University Of Ukraine

Студија инженеринг во Украина
Dnipropetrovsk National University Of Railway Transport/

Dnipropetrovsk National University Of Railway Transport

Студија инженеринг во Украина
Одеса Националната Политехничкиот универзитет. Студија во Украина./

Одеса Националната Политехничкиот универзитет

Студија инженеринг во Украина
Ivano-Frankivsk National Technical University Of Oil And Gas/

Ivano-Frankivsk National Technical University Of Oil And Gas

Студија инженеринг во Украина
Lutsk National Technical University. Студија инженеринг во Украина/

Lutsk National Technical University

Студија инженеринг во Украина

Услови за прием 2018-2019 е отворена во Украина

Сите странски студенти се добредојдени да учат во Украина. Може да се применува со украинскиот прием Центар.

Услови за прием канцеларија во Украина

Е-пошта: ua@admission.center Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 адреса: Nauki авенија 40, 64, Харков, Украина. АПЛИЦИРАЈ СЕГА
Аплицирај онлајн Глобална прием Центар Контакт и Поддршка