`

toelatingsprocedure

  • 00

    dagen

  • 00

    uur

  • 00

    notulen

  • 00

    seconden

STAP 1

Om te krijgen toelating om te studeren in de Oekraïne moet u een aanvraag voor een Uitnodigingsbrief. Jij kan online aanmelden of downloaden en vul het formulier in en omvatten de volgende gegevens:

• Voor-en achternaam
• Gewenste cursus
• Gewenste universiteit een vervelend helpen bij het kiezen van de meest geschikte universiteit voor u.
• Nationaliteit
• Geboortedatum
• Paspoort nr
• Vast Adres
• Telefonisch contact geen
• E-mailadres
• Een hoge kwaliteit gescande kopie van uw paspoort
• Pedagogische documenten ( Certificaat van O-niveau / A-niveau / SSCE / HSSCE / Bachelor / Master's )

STAP 2

Na controle van uw aanvraag, een student nodig zal zijn om te betalen voor de verzendkosten van de uitnodiging. Alle andere betalingen kunnen worden betaald bij aankomst.

brieven uitnodiging zal strikt worden toegezonden na betaling.
NOTITIE: Gratis uitnodigingen onmogelijk in Ukriane.

STAP 3

Bij ontvangst van een uitnodigingsbrief, de student zal contact opnemen met de ambassade in Oekraïne zijn / haar land met het oog op
gelden voor de studenten visum.
Notitie: De meeste Oekraïense ambassades meestal accepteren studentenvisum aanvragen en de afgifte van visa student overal
het jaar. In sommige landen is de ambassade begint het aanvaarden van visumaanvragen en vraagstukken van visa tussen 15 juli
en 15 november. Uitbreidingen in deze gevallen zijn gemaakt voor de vooropleiding tot november of
december.

De volgende documenten moeten in het kader van de visumaanvraag proces om de Oekraïense ambassade worden ingediend:

• Een gevulde visumaanvraagformulier
• Internationaal paspoort geldig voor een jaar of meer
• Originele uitnodiging brief van het college
• Geboorteakte - Vertaald in het Oekraïens.
• Notitie: De vertaling wordt gedaan op de Oekraïense ambassade tegen een kleine vergoeding (gewoonlijk tussen $60-$85).
• Original School Certificaten - Vertaald in het Oekraïens.
• Medisch Certificaat uitgegeven binnen een maand na visumaanvraag en is vertaald in het Oekraïens. deze must
zijn een document goedgekeurd door het ministerie van Volksgezondheid in uw land.
• HIV-AIDS negatieve certificaat- Afgegeven binnen een maand na visumaanvraag en vertaald in het Oekraïens.
Dit moet ook een document goedgekeurd door het ministerie van Volksgezondheid in uw land.
• Eén jaar ziektekostenverzekering-Voor sommige landen de verzekering nodig is, is alleen voor de reizende periode.

• Een bank verklaring van de sponsor om hun financiële vermogen om de kosten van de student te dragen in Oekraïne te bewijzen.
Als de sponsor is niet de student of hun ouders, een sponsoring brief zal worden verlangd.
• 12 pasfoto's (3 * 4 cm)
• Een open retourticket lucht één jaar geldig
Na het ophalen van het visum e-mail ons de gescande kopie van de documenten in de bovenstaande lijst.
NB: Zorg ervoor dat u alle benodigde documenten voor het verlaten van uw land. Binnenkomst in Oekraïne zal worden geweigerd indien
je mist een belangrijk document.
Wij zullen u helpen met het vliegveld pick-up en transfers van de internationale luchthavens in Oekraïne. U moet ons op de hoogte vóór of na de ticket boeken, zodat we kunnen zorgen voor de pick-up,vandaar vriendelijk e-mail uw ticket een kopie van een week voorafgaand aan uw aankomst

Toelating 2017-2018 is geopend in de Oekraïne

Alle buitenlandse studenten zijn van harte welkom om te studeren in Oekraïne. U kunt zich aanmelden met de Oekraïense Admission Center.

Toelating kantoor in Oekraïne

E-mail: ua@admission.center Adres: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Oekraïne. NU TOEPASSEN
Online aanmelden Global Admission Center Contacten & Ondersteuning