`

Procedura odprawy

  • 00

    dni

  • 00

    godziny

  • 00

    minuty

  • 00

    towary drugiej jakości

KROK 1

Żeby dostać Dopuszczenie do badania na Ukrainie należy złożyć wniosek o List zaproszeniowy. Możesz Aplikuj przez internet lub pobrać i wypełnić formularz i zawierać następujące dane:

• Imię i nazwisko
• Pożądany kurs
• Pożądany pomoc uniwersyteckim We'll wybrać najbardziej odpowiedni dla siebie uniwersytet.
• Narodowość
• Data urodzenia
• Nr paszportu
• Stały adres
• Kontakt telefoniczny nr
• Adres e-mail
• Wysokiej jakości skan paszportu
• dokumenty edukacyjne dostępne ( Certyfikat poziomu O / A / poziom SSCE / HSSCE / Bachelor / Master )

KROK 2

Po przejrzeniu aplikacji, student będzie zobowiązany do zapłaty za pocztowych zaproszenia. Wszystkie pozostałe płatności mogą być wypłacone w dniu przyjazdu.

Litery Zaproszenie zostanie wysłane wyłącznie po uiszczeniu.
UWAGA: Bezpłatne zaproszenia niemożliwe Ukriane.

KROK 3

Po otrzymaniu list zaproszeniowy, student będzie skontaktować się z ambasadą Ukrainy w / jej kraj w celu
ubiegać się wiza studencka.
Uwaga: Większość ukraińskich ambasad zwykle akceptują wniosków wizowych studentów i wiz studenckich problemem całej
rok. W niektórych krajach ambasada rozpoczyna przyjmowanie wniosków wizowych oraz wydaje wiz między 15 lipca
i 15 listopada. Rozszerzenia w tych przypadkach są dla kurs przygotowawczy dopiero w listopadzie lub
grudzień.

Następujące dokumenty należy złożyć w Ambasadzie Ukrainy w ramach procesu aplikacji wizowej:

• wypełniony formularz wniosku o wizę
• Międzynarodowe paszport ważny przez okres jednego roku lub dłużej
• Oryginalne zaproszenia list z uczelni
• Akt urodzenia - Przetłumaczony na język ukraiński.
• Uwaga: Tłumaczenie odbywa się na ukraińskiej ambasady w małym kosztem (zwykle między $60-$85).
• oryginalne świadectwa szkolne - Przetłumaczony na język ukraiński.
• Medycyna Certyfikat wydany w ciągu miesiąca od wniosku wizowego i jest tłumaczone na język ukraiński. To obowiązkowa
być zatwierdzony dokument przez Ministerstwo Zdrowia w swoim kraju.
• HIV-AIDS negatywne świadectwo- Wydane w ciągu jednego miesiąca od daty wniosku wizowego i przetłumaczone na język ukraiński.
To musi być zatwierdzony dokument przez Ministerstwo Zdrowia w swoim kraju.
• Jeden rok ubezpieczeniowy dla zdrowia niektórych krajach wymagane ubezpieczenia jest tylko na okres podróży.

• Oświadczenie banku od sponsora udowodnić swoją zdolność finansową do poniesienia kosztów studenta na Ukrainie.
Jeżeli sponsor nie jest studentem lub ich rodzic, list sponsoring będzie wymagane.
• 12 zdjęcia paszportowe (3 * 4 cm)
• Otwarta powrotny bilet lotniczy ważne przez jeden rok
Po uzyskaniu wiz e-mail nam skan dokumentów na powyższej liście.
NB: Sprawdź, czy masz wszystkie wymagane dokumenty przed wyjazdem z kraju. Wejście na Ukrainę będą odrzucane, jeśli
tracisz ważny dokument.
Będziemy pomagać Państwu odbiór z lotniska i transfer z lotnisk międzynarodowych na Ukrainie. Musisz poinformować nas przed lub po dokonaniu rezerwacji biletu, dzięki czemu możemy zorganizować pickup,Stąd Prosimy wysłać bilet skopiować tydzień przed przyjazdem

Wstęp 2018-2019 jest otwarta na Ukrainie

Wszyscy studenci zagraniczni są mile widziane studia na Ukrainie. Można stosować z ukraińskiego Centrum Przyjęć.

biuro Wstęp na Ukrainie

E-mail: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Adres: Nauki Avenue 40, 64, Charków, Ukraina. APLIKUJ TERAZ
Aplikuj przez internet Globalne Centrum Wstęp Kontakt i wsparcie