`

Procedura odprawy

  • 00

    dni

  • 00

    godziny

  • 00

    minuty

  • 00

    towary drugiej jakości

KROK 1

Żeby dostać Dopuszczenie do badania na Ukrainie należy złożyć wniosek o List zaproszeniowy. Możesz Aplikuj przez internet lub pobrać i wypełnić formularz i zawierać następujące dane:

• Imię i nazwisko
• Pożądany kurs
• Pożądany pomoc uniwersyteckim We'll wybrać najbardziej odpowiedni dla siebie uniwersytet.
• Narodowość
• Data urodzenia
• Nr paszportu
• Stały adres
• Kontakt telefoniczny nr
• Adres e-mail
• Wysokiej jakości skan paszportu
• dokumenty edukacyjne dostępne ( Certyfikat poziomu O / A / poziom SSCE / HSSCE / Bachelor / Master )

KROK 2

Po przejrzeniu aplikacji, student będzie zobowiązany do zapłaty za pocztowych zaproszenia. Wszystkie pozostałe płatności mogą być wypłacone w dniu przyjazdu.

Litery Zaproszenie zostanie wysłane wyłącznie po uiszczeniu.
UWAGA: Free invitations impossible in Ukriane.

KROK 3

Po otrzymaniu list zaproszeniowy, student będzie skontaktować się z ambasadą Ukrainy w / jej kraj w celu
ubiegać się wiza studencka.
Uwaga: Większość ukraińskich ambasad zwykle akceptują wniosków wizowych studentów i wiz studenckich problemem całej
rok. W niektórych krajach ambasada rozpoczyna przyjmowanie wniosków wizowych oraz wydaje wiz między 15 lipca
i 15 listopada. Rozszerzenia w tych przypadkach są dla kurs przygotowawczy dopiero w listopadzie lub
grudzień.

Następujące dokumenty należy złożyć w Ambasadzie Ukrainy w ramach procesu aplikacji wizowej:

• wypełniony formularz wniosku o wizę
• Międzynarodowe paszport ważny przez okres jednego roku lub dłużej
• Oryginalne zaproszenia list z uczelni
• Akt urodzenia - Przetłumaczony na język ukraiński.
• Uwaga: Tłumaczenie odbywa się na ukraińskiej ambasady w małym kosztem (zwykle między $60-$85).
• oryginalne świadectwa szkolne - Przetłumaczony na język ukraiński.
• Medycyna Certyfikat wydany w ciągu miesiąca od wniosku wizowego i jest tłumaczone na język ukraiński. To obowiązkowa
być zatwierdzony dokument przez Ministerstwo Zdrowia w swoim kraju.
• HIV-AIDS negatywne świadectwo- Wydane w ciągu jednego miesiąca od daty wniosku wizowego i przetłumaczone na język ukraiński.
To musi być zatwierdzony dokument przez Ministerstwo Zdrowia w swoim kraju.
• Jeden rok ubezpieczeniowy dla zdrowia niektórych krajach wymagane ubezpieczenia jest tylko na okres podróży.

• Oświadczenie banku od sponsora udowodnić swoją zdolność finansową do poniesienia kosztów studenta na Ukrainie.
Jeżeli sponsor nie jest studentem lub ich rodzic, list sponsoring będzie wymagane.
• 12 zdjęcia paszportowe (3 * 4 cm)
• Otwarta powrotny bilet lotniczy ważne przez jeden rok
Po uzyskaniu wiz e-mail nam skan dokumentów na powyższej liście.
NB: Sprawdź, czy masz wszystkie wymagane dokumenty przed wyjazdem z kraju. Wejście na Ukrainę będą odrzucane, jeśli
tracisz ważny dokument.
We’ll assist you with the airport pickup and transfers from the international airports in Ukraine. Musisz poinformować nas przed lub po dokonaniu rezerwacji biletu, dzięki czemu możemy zorganizować pickup,Stąd Prosimy wysłać bilet skopiować tydzień przed przyjazdem

Wstęp 2017-2018 jest otwarta na Ukrainie

Wszyscy studenci zagraniczni są mile widziane studia na Ukrainie. Można stosować z ukraińskiego Centrum Przyjęć.

biuro Wstęp na Ukrainie

E-mail: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / Telegram: +38 (063) 654-09-52 Adres: Nauki Avenue 40, 64, Charków, Ukraina. APLIKUJ TERAZ
Aplikuj przez internet Globalne Centrum Wstęp Kontakt i wsparcie